vyzkoušené skripty pro XTM

Moderator: DJ Die

syk

Post by syk »

kdyz jsme u tech Laser Tower...
v puvodni X3 mi pripadlo, ze pokud sem OoS tak nestrileji...

vedla me k tomu skutecnost, ze pokud jsem rozhazel 30 LT u brany k Xenonum a osobne dohlizel, jestli to bude stacit na bezne patroly (P+stihaci) bylo vse OK, protoze skrz branu leti jednotlive a LT si je bezproblemu dali driv nez k nim vubec dostali na dostrel, ale pokud jsem byl OoS LT padali jak mouchy, takze bud nestrilej, nebo strilej, ale na datel, pokud jsem reagoval na hlasku o utoku a do daneho sektoru skocil, okamzite vse vycistili...

takze pokud to neni v XTM nejak osefovany, jsou k nicemu
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ono je to podle me spis tim jak OOS probiha a neber v potaz co jak se pohybuje a jak se to da trefit ale jen cista cisla damage vs. stity potazmo trup lodi
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
syk

Post by syk »

jj ja vim, neslo mi o to, ze se pohybuji, ale spis o to, ze do sektoru vstupuji po jedne lodi... LT nijak zvlast silne nejsou, ale pokazde trefi a pokud jich je hodne, udelaji sve...
soboj OoS probiha nejspis i mimo dostrel lodi, sledoval jsem kolikrat puntiky na mape a dost casto zhasinaj aniz by bylo mozny aby na sebe vubec dostrelili...
jak to maka presne samozrejme nevim, ale nejspis to proste zhodnoti zbrane +stity (mozna manevrovatelnost? ale spis bych rekl ze ne) a jakmile dojde k tomu, ze jedna lod ma napadnout druhou, vyhodnoti a jeden se proste vypari :)
zajimavy je, ze treba u krizniku se velmi snadno muze stat, ze se znici navzajem, strelivo uz je v pohybu a i kdyz jedna vyhraje, stale toho na ni muze hodne letet a znicit i druhou lod... to se mi ale OoS nikdy nestalo, bud jeden nebo druhej, nikdy oba...
stejne tak je divny to, ze pokud k souboji dojde, ten co prezije, ma prakticky pokazdy v poradku trup, nestava se , ze by mu klesly stity na 0... proste vyhraje bez poniceni...
ono vubec za predpokladu, ze se prakticky porad nekde bojuje, potkat lod, ktera nema 100% trupu je skoro zazrak... nepocitam pokud se clovek priplete do souboje nekoho jineho primo v sektoru... mysleno opet OoS... proste skocis do sektoru, kde zrovna skoncil boj a vsichni sou zdravy jak ripa
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W

Return to “Česky / Czech X-Forum”