A w nocy w objęciach Morfeusza. Ale o komputerzeSauron11 wrote: A co się dzieje w nocy? Też z komputerkiem?

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Ale jak tu nie wrzucić kilku uwag w tym topiku, skoro stan cywilny jest bezpośrednio związany ze stanem emocjonalnym, a z tymże u niektórych naszych naczelnych osłów - przepraszam - posłów jest nie najlepiej. Niedługo nawet Smerfów nie będzie można obejrzeć, bo burzą jedyną słuszną wizję związku "jedna kobieta-jeden mężczyzna" i trzeba to już wpajać 2 lub 3 letnim dzieciom. Litości!!!Sauron11 wrote:Prawda, na tematy polityczne lepiej rozmawiać na innym forum.
Ale o co tu się kłócić. Pracuję w handlu i ostatnio przyszła do mnie pani w moherowym bereciku i płacze " Panie, co ja najlepszego zrobiłam, a chciałam mieć lepiej. A żeby to Ptactwo powystrzelali..." Koalicja rządząca pogodziła nawet naszych byłych prezydentów.Mani_Hc wrote:sonen, nie to, że zakazane, ale tematy polityczne zawsze kończą się kłótniami, niepotrzebnie skłócają ludzi... To jest najważniejsze, by nie psuć dobrej atmosfery na forum, bo ile jest ludzi, tyle opinii o polityce itp...