gomecz wrote:(predevsim mel zakazany pristup plynak)

Moderator: DJ Die
hodte tam pls i časové údaje i když to tam zrovna nepatří. pořád se v těch Mizurach, Tazurach atd strácím.DJ Die wrote:jiste mohl bych neco o vikendu sesmolit kdyztak bys mi mohl pomoct ja bych udelal zbrane a ty lode co na to rikas?
mno X2 a starší jsem nikdy nehrál a abych pravdu řekl tak jsem neměl o těchto hrách ani tušáka. zřejmě jsem o hodně přišel ale co nadělám, když už máme tu X3 tak se ke starším vracet nebuduDerflad wrote:mam kvuli tomu manual x2 furt pred sebou na stole
Ja je pouzivam k skladovani komdit, ktere vyrabi moje tovarny v danem sektoru a sektorech v blizkem okoli, vcetne zasob meziproduktu pro ne. Mam zajisteno, ze moje tovarny nelitaji se svymi vyrobky zbytecne daleko, stejne jako za nakupem meziproduktu. Lode Obchodni stanice nechavam doprovazet vojenskou eskortou a tak vlastne priurozene minimalizuju ztraty obchodnich lodi na delsich trasach.Cirrus CZ wrote:Ještě bych měl dotaz... k čemu používáte obchodní stanice ve svých obsazených sektorech? Dají se nějak efektivně využít? Já mám v nich zadán nákup některých komodit, který sám nevyrábím (jako lasertower, figher drone, adv. satelite) ..ale nějak mi uniká smysl těchle stanic pro mě jako obchodníka.
Cirrus
copak to je s váma lidi. to jste doted neobjevili krásu skokového pohonu?syk wrote:castecne to vyresilo HQ kde je to dane kapacitou stanice, nikoliv poctem ks, jenze HQ je jen jedno a vesmir velkej
nápodobně. je to dobrá oblast pro trénování pilotůSir_Thomas wrote:JÁ HO TAM MÁM....Cirrus CZ wrote: Přemýšlel jsem nad Presidents End, ale přeci jenom se tam nic nestaví a je jako památník všech obětí Khaaků...)
Cirrus
Já si ho dát do Hranice království tak by tam dlouho nevydrželo. Byl by to snadný cíl pro ty 2xM2 a 1xM1 Kháků co mi tam poletujou. Když trefím špatný moment tak mám i s Hyperionem co dělat abych proletěl.farmer wrote:Já ho mám na kraji vesmíru v Kingdom's End.
to já je mám ve stejné sestavě v Hranice království a Císařské doly. je to docela prdel lítat bez skokového pohonu protože to jsou hraniční sektory s Argony.syk wrote:zvlastni... ja v kingdoms end nikdy kha'aka nevidel... maji to tam asi z rukyzato v patriarchs keep se mi spawnovali docela casto...