2. varovani pro Oldricha Lachouta

Moderator: DJ Die

DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

dedu sice do dolu neposlali ale pradeda byl velkostatkar a tomu vsechno zabavili.....
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Ježkovy zraky to je ještě větší magor než jsem si myslel.

SMAZAT CELÝ TOPIC a tomu šílenci dát BAN, dostal nás přesně tam kam chtěl. Přeci tady nebudeme rozebírat ty jeho choré názory.

SMAZAT A BAN.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

mazat to nebudu protoze to je dukaz o vecech za ktery ten ban dostane uz jsem zalozil tema na moderatorskem foru pockam jak se k tomu OL vyjadri a pokud bude to co cekam tak ma BAN
farmer
x3ap

Post by farmer »

Tak mám pocit, že OL nebyl policajt, ale esembák
Zrovna nejsem ve forme (Far Cry)
x4

Post by DJ Die »

farmer wrote:Tak mám pocit, že OL nebyl policajt, ale esembák
jiste a nebo STBak coz je jeste horsi....
syk

Post by syk »

spis to nekdo smazal
ted sem si precetl ten clanek
udesny
vyjadrovat se nebudu... to bych dostal ban za nevhodny chovani
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
George Wills
xr

Post by George Wills »

No lidi, řekl bych, že jste mu touto diskuzí udělali mnohem větší radost, než by si zasloužil. Vždyť je to zasr... provokátor. Jestli to četl, musel mít rozkoší kalhoty slizké až ke kolenům ...
Prostý BAN FOREVER a smazání tohoto topicu by asi byl nejlepším řešením ...

Ale osobně jsem proti jakékoliv cenzuře. Jen ať se ví, co za neuvěřitelní tvorové se občas vyskytují v té lidské rase.
Překvapuje mě však jedna věc, a to že má přístup na net. V psychiatrické léčebně, kde by mu bylo nejlépe, bych nic podobného pro pacienty nečekal :roll:

Mimochodem i mě komouši pečvlivě vložili několik klacků pod nohy, jen za to, že jsem neměl ideologicky uvědomělé příbuzné. Ale nemám jim to za zlé ... bez boje a snažení se člověk nic pořádně nenaučí a zakrněl by.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Teď mi to docvaklo kde vzal ten neskutečný sloh, on musel vystudovat VUML a to s vyznamenáním.

Pro mladší ročníky VUML -> Vysoké Učení Marxismu-Leninismu. :D
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

George Wills wrote:No lidi, řekl bych, že jste mu touto diskuzí udělali mnohem větší radost, než by si zasloužil. Vždyť je to zasr... provokátor. Jestli to četl, musel mít rozkoší kalhoty slizké až ke kolenům ...
Prostý BAN FOREVER a smazání tohoto topicu by asi byl nejlepším řešením ...

Ale osobně jsem proti jakékoliv cenzuře. Jen ať se ví, co za neuvěřitelní tvorové se občas vyskytují v té lidské rase.
Překvapuje mě však jedna věc, a to že má přístup na net. V psychiatrické léčebně, kde by mu bylo nejlépe, bych nic podobného pro pacienty nečekal :roll:

Mimochodem i mě komouši pečvlivě vložili několik klacků pod nohy, jen za to, že jsem neměl ideologicky uvědomělé příbuzné. Ale nemám jim to za zlé ... bez boje a snažení se člověk nic pořádně nenaučí a zakrněl by.
no nemyslim ze jsme mu udelali radost kazdopadne to mazat nebudu at si nestezuje ze ho tu nejak cenzuruju nebo neco
s tou psychiatrickou lecebnou souhlasim tam by ale meli jit vsichni komuniste kteri v komunismus skutecne veri
to meli pekne vymyslene dost lidi by se jim klidne postavilo kdyby to ovlivnilo jen je ale pokud to ovlivni i jejich pribuzne tak uz je to neco jine
Abras
x3

Post by Abras »

ehm, klid, nic proti, ale trosku se to tu rozrostlo smerem kterym nemelo ( zbytecne rozdmychane plameny, co tu byt nutne nemusi)...
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

mas pravdu pockam jak se k tomu OL vyjadri a pak to tu uzavru pokud opet porusi pravidla tak ma ban
Derflad
x4

Post by Derflad »

No nemam rad Xenony, jsem "xenofobni" ? :lol:

Nicmene politiku bych do hry netahal, tedy ne aspon tu soucasnou realnou svetovou. Ze vsechno neni na svete ok vi kazdej malej parchant, ale malokdo uz rekne co s tim delat, krome neuskutecnitelnejch utopii...

X3 je hra a smitec, vic bych o tom nediskutoval. Kdyz nekdo pari strilecku taky to neznamena ze je to soucasny, minuly, nebo budouci vrah, pokud to nema uz od prirody v hlave vypatlany.

thats all folks....

PS: OL zij a nech zit, komousi to neumeli a komunismu sami utahli smycku...
Oldřich Lachout
x3

Proč ji hraji

Post by Oldřich Lachout »

lapi wrote:Mám dojem že pan OL, trpí nějakým komplexem méněcenosti, proto nejspíš píše názory takového typu...aby všichni uživtelé For jakmile uvidí jeho příspěvek, měli zkaženou náladu ještě než ho dočtou...a aby se oněm hodně mluvilo.
K tomu mohu pouze dodat, ty svoje fašistický a rasistický teorie si nacpi slušně řečeno do špic, protože o přesvědčení hráčů této skvělé hry nevíš zhola nic.
Za druhé, když se ti tato hra a logika zdá tak zmršená tak proč jí hraješ? Tím nemyslím že je dokonalá, ale to asi není žádná...
:P
Asi proto,že je velmi dobře graficky zpracovaná. Co se týká hry samotné, každá hra určuje ve své podstatě chování hráče a ovlivňuje jej. Tak jako televizní krváky plodí násilí v realitě neboť se mentálně slabší člověk vžije do pozice hrdiny( děti a mentálně slabší hráči jako někteří zde)není X3 žádnou vyjimkou. je mi líto vás všech kteří mzapoměly přemýšlet a občas zde doslova vyhlíží jako idioti. Co se týká Hypermaxu, tak tam problémy vyprovokoval slavný D Die. Nějaké varování a pod. je z vaší strany protizákonné a to i podle německého práva, trakže si to zkuste a vypadnete z těchto strán ek jako cukráři neboť Egosoft si nedovolí porušit zákon. Je vidět,jak skutečně někteří z vás z X3 zblbli a potřebují na rozdíl ode mě, psychiatra. Jste nesnášenlivá a nedemokratická banda. IUQ s tím nemá nic společného, neboiť i vzdělaný sir Thomas může být docela obyčejný společenskosociální tupec.Doufám, že již přestanete se do mě navážet. Oldřich Lachout
Oldřich Lachout
Torgen
x3

Re: Proč ji hraji

Post by Torgen »

Oldřich Lachout wrote:
lapi wrote:Mám dojem že pan OL, trpí nějakým komplexem méněcenosti, proto nejspíš píše názory takového typu...aby všichni uživtelé For jakmile uvidí jeho příspěvek, měli zkaženou náladu ještě než ho dočtou...a aby se oněm hodně mluvilo.
K tomu mohu pouze dodat, ty svoje fašistický a rasistický teorie si nacpi slušně řečeno do špic, protože o přesvědčení hráčů této skvělé hry nevíš zhola nic.
Za druhé, když se ti tato hra a logika zdá tak zmršená tak proč jí hraješ? Tím nemyslím že je dokonalá, ale to asi není žádná...
:P
Asi proto,že je velmi dobře graficky zpracovaná. Co se týká hry samotné, každá hra určuje ve své podstatě chování hráče a ovlivňuje jej. Tak jako televizní krváky plodí násilí v realitě neboť se mentálně slabší člověk vžije do pozice hrdiny( děti a mentálně slabší hráči jako někteří zde)není X3 žádnou vyjimkou. je mi líto vás všech kteří mzapoměly přemýšlet a občas zde doslova vyhlíží jako idioti. Co se týká Hypermaxu, tak tam problémy vyprovokoval slavný D Die. Nějaké varování a pod. je z vaší strany protizákonné a to i podle německého práva, trakže si to zkuste a vypadnete z těchto strán ek jako cukráři neboť Egosoft si nedovolí porušit zákon. Je vidět,jak skutečně někteří z vás z X3 zblbli a potřebují na rozdíl ode mě, psychiatra. Jste nesnášenlivá a nedemokratická banda. IUQ s tím nemá nic společného, neboiť i vzdělaný sir Thomas může být docela obyčejný společenskosociální tupec.Doufám, že již přestanete se do mě navážet. Oldřich Lachout
Pomóc, Karlíku, Karlíku, už je tady zas :D Hele klidně si o mě mysli, že jsem tupec a nevzdělanec a já ještě nevim co ještě, ale musíš tady pořád prudit? Fórum slouží k diskuzi o hře a né k nějakým politickým agitacím nebo propagování vlastních, jemně řečeno "podivných" názorů na ostatní hráče. Nikdo tě nenutí s těmi podle tebe zcela zabedněnými lidmi komunikovat.

Nevim přesně co chceš pořád tady dokázat, že tvůj jediný názor je nejlepší a nejsprávnější na celém světě? Klidně to tak může být, ale jestli jsi to ještě nepochopil, tak tě můžu ubezpečit, že mě, a soudě i podle reakcí ostatní, tvé názory absolutně nezajímají a byl bych rád, kdyby si tady s nima přestal na tomto fóru obtěžovat.

Mimochodem to už je potřetí, dejte tomu kreténovi už vyhazov!!! :wink:
Last edited by Torgen on Fri, 23. Mar 07, 11:51, edited 2 times in total.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

A protože jsem tupec, nerozumím srandě, nesnáším všechny lidi na téhle planetě vykopejte Oldu z téhlé části galaxie, moc prosím.

P.S.
Zvláštní, že se na tvou stranu nikdo nepřipojil? Pleteš si dojmy s průjmy, myslím že jsme demokraticky jedním hlasem dali jasně najevo co si o tobě a tvých ústních průjmech myslíme. Běž si agitovat do svojí partaje k sobě rovným, bo tady ti pšenka nepokvete. :roll:
gomecz
x3

Re: Proč ji hraji

Post by gomecz »

staryambersandhasmarktristactyricetpetstrednikich Lachout wrote:Nějaké varování a pod. je z vaší strany protizákonné a to i podle německého práva, trakže si to zkuste a vypadnete z těchto strán ek jako cukráři neboť Egosoft si nedovolí porušit zákon.
nejak ztracim prehled, jake varovani je (jedno dle jakeho prava) nezakone? varovani ze hori, nebo varovani ze zarizeni muze byt pod lektrickym proudem? to by byla asi pekna blbost... takze to bude asi varovani ze pokud bude nekdo pokracovat v porusovani pravidel konference, bude z teto konference vyloucen...

mily Lachnoute, byl byste tak laskav a ve sve nekonecne moudrosti a nadrazenosti nad mrzkymi fasistickymi a nevzdelanymi ubozaky, zdelil nam jaky zakon zakazuje varovat pred a nebo rovnou neumoznit pristup do uzavrene a moderovane konference provozovane soukromym (ne statnim) subjektem? chtel bych jen upozornit ze zakon o 'vedouci uloze KSC' uz nejaky cas neplati.
Moonman
x3

Post by Moonman »

Pánové nešlo by uklidnit zbraně???? Domníval jsem se, že toto fórum je pro X3 a věci blízké této hře!!! Bohužel jsem také jen "řadovým tupcem" :roll: tohoto fóra, nicméně pokud někoho baví se vzájemně napadat nebylo by lepší používat PM???? Alespoň by byl snad na fóru klid. Tímto se omlouvám pokud sem se někoho dotknul :oops:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

tak to pozor film neudela z psychicky zdraveho cloveka vraha dokonce ani hra to nedokaze(coz uz se neda tvrdit i jistych hnutich potlacujicich lidska prava napr. komunismus) netvrdim ze hra nedokaze nekoho kdo neni psychicky uplne v poradku popudit k takovemu cinu ale stejne tak nemuzes zakazat auta protoze je tu nebezpeci ze ridici "rupne v bedne" a zacne prejizdet chodce nebo neco podobne
pokud hrajes hru jen pro grafiku tak spis neni neco v poradku s tebou my hrajeme hru kvuli moznostem jake nam nabizi i kdyz ma sve chyby
registraci na tomto foru jsi souhlasil s pravidly tohoto fora navic pochybuju ze zamezenim pristupu na forum se da porusit nejaky zakon az uz v nemecku nebu u nas(a to i presto ze my mame cast zakonu prevzatych jeste z dob totality tak je tu slusny bordel)a pokud si myslis ze jsem ti dal varovani neopravnene tak prosim napis jednomu z adminu fora doporucuju adminy:Stormsong,The_Abyss nebo CBJ ostatni jsou totiz vetsinou zamestnani Egosoftu na plny uvazek a tim padem se tu nevyskytuji
myslim ze Sir_Thomas by te nechal napokoji pokud se zacnes chovat normalne a ne jako nejaka ruda luza co plete politiku tam kam nepatri(at uz jsou to hry nebo skoly kde je propagace nejakeho hnuti nebo politicke strany zakazano)

a posledni vec dam ti prilezitost kontaktovat adminy a vysvetlit jim sve chovani pokud tak neucinis do 7 dnu nebo budes dale pokracovat v psani takovychto zvastu dostanes ban a ani zakony ani EU ti nepomuze!!!
Lord Thonar
x3

Post by Lord Thonar »

OL je zrejme clovek nevalneho intelektu. Zarazi me, jestli jde tedy opravdu o byvaleho policistu - v jakem stavu je nase policie. Statni aparat plny podobne smyslejicich jedincu je zbrani vskutku nebezpecnou predevsim pro nas, obcany a tedy de facto obeti teto masinerie.

Pan OL me osobne nijak neurazil, na druhou stranu to nelze nez pripsat na vrub tomu, ze sem chodim sice kazdy den a fora ctu, ale vetsinou neodpovidam. Kdybych se vice projevoval, jiste bych byl specialne titulovan s privlastky typu "maniodepresivni psychopat se sklony k brutalite a egocentrizmu."

Nakonec, samotna vetsinova absence hodnoceni intelektu pana OL na tomto foru - ty nejostrejsi odpovedi nevyjimaje - o necem svedci. Jediny kdo se, proste a strucne receno, neumi chovat, jste prave Vy, pane OL. Ja si vsak mensi poznamku na Vas intelekt neodpustim. Neocekavam od vas byt elementarni informovanost, co se PC her tyce, nakonec jak bych take mohl kdyz hrajete hry kvuli grafice. Nutno ale podotknout, ze takovych lidi je vcelku hodne, jsme povrchni spolecnost a Vy nejste vyjimkou. Co se od Vaseho intelektu da povazovat na nesplnitelny sen je prosta uvaha, ze kdyby skutecne vsichni hraci PC her (a ze se svymi pocty v relaci mladistvych, predevsim se do veku 18-teho roku tyce) chovali presne dle vaseho nazoru, pak zijeme v anarchii. Okolo peti set tisic obyvatel nasi republiky by bylo nezvladatelnymi tupymi agresory. Nemohl by jste vyjit na ulici, jelikoz by Vas za cestu kamkoliv potkalo nejmene 5 lidi kteri by nemeli na praci nic lepsiho nez Vas okrast, zabit nebo mucit.

Rozum do hrsti. Vase teorie je smesna, neocekavam od Vas ze si date sam dohromady jeji hloupost, nevnucujte nam ale vase nazory. Pobavili jsme se, dekujeme za divadlo. Vse ale jednou konci a Vase prispevky jiz davno presahly unosnou mez. Nepocitaje Vasi neskonalou drzost, kdy pri registraci odkliknete "Souhlasim s pravidly fora" a nepokryte ocekavate moznost nadavat na vsechny vcetne zcela sporadane se chovajicich navstevniku fora, vyvolavat flame a ingorovat pravidla - prominte, ale s takovymto pristupem to nikam nedotahnete.

Vas pristup mi pripomina arabskou populaci, ktera se presunula do Francie "za lepsim." Jejich nazor by se dal strucne interpretovat slovy:"Jsme zde, dovolili jste nam zde byt, tedy i vas znicit. Nevyhovite-li nam, bratricek Sajid a stryc Ahmar Vas znici ve jmenu velikeho Allaha." Nazor vskutku primitivni, ingorujici zakladni moralku a uctu ke vsem. Lide takto se chovajici povazuji zakone tedy vsechny ostatni za menecenne a svou pravdu za jedinou. Vas nazor, pane OL, je tomuto velmi blizky, ne-li totozny.

Je vsak jen na Vas, zda-li si uvedomite posetilost sveho chovani nebo me odsoudite jako plebs moderni spolecnosti, dno konzumniho zpusobu prezivani ve spolecnosti se slovy, ze "za mych mladych let toto nebylo." S tim nemohu nez souhlasit. Za takove doby se lide Vasi intelektove urovne stehovali do Strany (te jedine) a neskodili na forech.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

takze se jedna o banu pro OL ma jeste sanci se k tomu vyjadrit adminum ale pak stejne asi poleti
to OL: tady clenstvi v KSC(KSCM) a ani zadne jine strane nezarucuje nejaka vysadni prava takze si nemysli ze me tvoje hrozby nejak zastrasi to by se ti nepovedlo ani kdyby tu tvoje strana vladla a nemuzes rict ze jsme nedemokraticti kdyby vetsina lidi byla na tve strane tak by asi neco nebylo v poradku ale na tve strane neni nikdo soudruhu

Return to “Česky / Czech X-Forum”