Bugy, podivnosti a tak vubec

Moderator: DJ Die

DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

tak to je opravdu divny sutr :lol:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Moonman
x3

Post by Moonman »

To je ten asteroid jak si tam měl vletět za svým otcem a za patama si měl roj Khaku,ne? Mě to taky blblo, jednou sem viděl jen světelnou rouru a nic víc. Prostě mazec :lol:
solxiger
x4

Post by solxiger »

Moonman wrote:To je ten asteroid jak si tam měl vletět za svým otcem a za patama si měl roj Khaku,ne? Mě to taky blblo, jednou sem viděl jen světelnou rouru a nic víc. Prostě mazec
JJ hra mozno nerozchodila ked som tam priletel na sokole, ale ja som tam nikoho nemal, ani Khak a dokonca ani lod ani zbrane ani palubny pocitac
:lol:
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
Moonman
x3

Post by Moonman »

Jj....já to zkoušel tehdy několikrát a dycky sem tam měl ten šílený asteroid cos tu dal a nebo ten světelný tunel. Nevím na kterou verzi sem to hrál. Tobě to dělá i s tím posledním patchem??
solxiger
x4

Post by solxiger »

AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
Moonman
x3

Post by Moonman »

Aha ... už si vzpomínám. Sem to tehdy sice četl, ale nějak sem pozapoměl na to, že si tam udával i tu verzi. :oops:
Každopádně když už je ten příběh takhle krátký, tak by to mohli spravit.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nebojte myslim ze Egosoft neusnul na vavrinech a po 2.0 urcite pracuji na necem dalsim :wink:
syk

Post by syk »

wow husty

napada me jedna vec, pri overclockle grafice se casto stava ze zobrazuje podobne artefakty ci rozpadle textury... vlastne ani nemusi byt pretaktovana, staci ze jede na hranici frekvencnich moznosti...
kamarad jednu takovou mel, musel ji lehce podtaktovat, aby si vubec zahral

kazdopadne to vypada jako neco co se vycuclo rozbitym oknem do vesmiru :D
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
syk

Post by syk »

prisel jsem na protivnou vec...
moje megakomplexy + neustaly prodej zbrani vydobitych z xenonu + UT udelali slusne konto, ktere se zastavi na castce 2.000.000.000 a vic ani prd...
ne ze by mi v teto chvili uz na tom zalezelo, je mi fakt u prdele jestli mam 2 nebo 3 miliardy, kdyz je nemam za co utratit, nicmene je dost podivny ze typci z egosoftu udelali moneylimit tak nizkej ?????
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
R8antik
x3

Post by R8antik »

syk wrote:prisel jsem na protivnou vec...
moje megakomplexy + neustaly prodej zbrani vydobitych z xenonu + UT udelali slusne konto, ktere se zastavi na castce 2.000.000.000 a vic ani prd...
ne ze by mi v teto chvili uz na tom zalezelo, je mi fakt u prdele jestli mam 2 nebo 3 miliardy, kdyz je nemam za co utratit, nicmene je dost podivny ze typci z egosoftu udelali moneylimit tak nizkej ?????
Už to tady někde bylo .Kredity ti prý přibývají ale víc jak 2miliardy ti to neukáže.(abys nestrh tachometr)

:twisted:
syk

Post by syk »

tachometr rikas jo :D tos me podavil

nicmene pochybuju ze to leze vis nez 2mil... zkousel jsem koupit neco, a hned se to odecte...
podleme je to max...
zatim sem to vyresil precerpanim do komplexu, ale to je fakt otazka chvile nez tam budu znova
Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

taky bych chtěl mít "přetočenej" tachometr - teď mám asi 14M po stavbě megakomplexu na A-HEPT B-HEPT A-PPC B-PPC a G-PPC a musím šetřit :twisted:
R8antik
x3

Post by R8antik »

syk wrote:tachometr rikas jo :D tos me podavil

nicmene pochybuju ze to leze vis nez 2mil... zkousel jsem koupit neco, a hned se to odecte...
podleme je to max...
zatim sem to vyresil precerpanim do komplexu, ale to je fakt otazka chvile nez tam budu znova
Tak dej něco na charitu "čéče" když nevíš co s tím! :twisted:
lapi
x3

Post by lapi »

syk wrote:prisel jsem na protivnou vec...
Zajímalo by mě jestli ses objevil na seznamu super boháču v BBS zprávách, když máš tolik chechtáků :lol:
Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

když jsme u těch boháčů - dřív na X2 fungoval nějaký skript, který dokázal projít celé impérium a udělat přes web poměrně zajímavou zprávu o tom kolik čeho máte a v jaké hodnotě. Byla tam i možnost uložení výsledků a porovnání s ostatními hráči.
Tuším, že se to jmenovalo Logaans ... něco... skript.
Neví někdo jestli není něco podobného i pro X3

EDIT: ještě k tomu tachometru
tak si nakup pár desítek M1+M2 a pusť se do totální destrukce všech obyvatel X-universa - měj všude soběstačné komplexy aby ti nic nechybělo - po vyhlazení všech ras nebudou již peníze v X-universu důležité a budeš pánem Všeho-universa :twisted:
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Peckoslav wrote:když jsme u těch boháčů - dřív na X2 fungoval nějaký skript, který dokázal projít celé impérium a udělat přes web poměrně zajímavou zprávu o tom kolik čeho máte a v jaké hodnotě. Byla tam i možnost uložení výsledků a porovnání s ostatními hráči.
Tuším, že se to jmenovalo Logaans ... něco... skript.
Neví někdo jestli není něco podobného i pro X3

EDIT: ještě k tomu tachometru
tak si nakup pár desítek M1+M2 a pusť se do totální destrukce všech obyvatel X-universa - měj všude soběstačné komplexy aby ti nic nechybělo - po vyhlazení všech ras nebudou již peníze v X-universu důležité a budeš pánem Všeho-universa :twisted:
No fuj...To jsou napady, vyhladit vse zive... :P
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
syk

Post by syk »

2 R8antik: neveril bys kolik uz jsem na charitu prispel :D

2 lapi: wowo to jde?... jestli jo poslu screenshot :D

2 Peckoslav: ten script CHCI !!! nicmene muzes mi verit ze vyhlazeni vsech ras by netrvalo prilis dlouho, verim ze i kdyby dali dohromady vse co maji roztrouseno po sektorech nejspis bych vyhral... po jednotlivem sektoru by to nebyla zabava...
samozrejme az na kha'aky... spawnuji prilis rychle, jednou jsem dobil a skoro cely den drzel jejich sektor, cca kazdych 5-10 minut ta spawne 5-10 destroyeru a jeden carrier... prakticky jsem nedelal nic jineho nez jumpoval lodema tam a zpet, po dobiti stitu opet tam az me to prestalo bavit a dospel jsem k nazoru, ze to fakt nedobiju :evil: )

2 GiordannoG: souhlasim... nicmene to uz maji v umyslu xenoni ne?
Lord D
x3

Post by Lord D »

syk wrote:samozrejme az na kha'aky... spawnuji prilis rychle, jednou jsem dobil a skoro cely den drzel jejich sektor, cca kazdych 5-10 minut ta spawne 5-10 destroyeru a jeden carrier... prakticky jsem nedelal nic jineho nez jumpoval lodema tam a zpet, po dobiti stitu opet tam az me to prestalo bavit a dospel jsem k nazoru, ze to fakt nedobiju :evil: )
vídíš to, hned máš na čem utrácet credity. prostě hod do sektoru pár desítek M1+M2 a nech je tam. když nějaký spadne tak je jednoduše doplníš a credity se ti budou pěkně hýbat :lol:
Intel C2D 3.0 GHz 8400, DDR2 Patriot 2x2GB 800MHz CL4, nVidia 8800 GT 512MB, WD Raptor 76GB + WD Caviar 320GB
syk

Post by syk »

hmmmm narazil jsem na dalsi vec nevim jestli je to nahoda, nebo typ zbozi ktere TS prevazi, kazdopadne pokud TS veze ore kazdej na ni kasle, pokud je ale plna B-PAC neustale na ni nekdo utoci...
mno ma to svou logiku... a protoze me to uz stvalo rozhodl jsem se misto TS pouzit ospreye ktery si s nejakym tim piratem poradi...
lod jsem koupil, vybavil, urcil home station a poslal prodavat... lod poslusne lita a prodava, jen jedna malickost...
pokud se ve stanici (kde osprey bydli) podivam na own ships osprey mezi nimi neni, jsou tam pouze TS...
vi nekdo proc, nebo je to proste bug?
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Xenoni nechteji vse vyhladit prave naopak oni chteji vse Terraformovat a tim pripravit X Universe na kolonizaci lidmi jenze diky nejake "chybce" v programovem updatu(asi ho delal Microsoft :lol: ) ted berou jako material pro terraformaci vsechno co potkaji vcetne lidi a jinych ras i s lodema stanicema atd.

Return to “Česky / Czech X-Forum”