Silvestr 2006!

Moderator: DJ Die

FVZ

Post by FVZ »

Tak to je asi první dobrá zpráva, kterou jsem letos slyšel. Přeju všem, kdo se na tom bude podílet hodně štěstí.

Vám ostatním samozřejmě taky šťastný nový rok, ať je plný studijních/pracovních, osobních a hráčských úspěchů.
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
StandaJunior

Post by StandaJunior »

Marcus_de_Tycho wrote:Přeji všem vše nejlepší v novém roce. A asi se konečně vrátím do X-universe, který jsem v roce 2006 opustil.

Aktuálně přemýšlím, zda koupit Steam verzi X3TC, která je teď za prima cenu (27 euro včetně X3 Reunion, který ale už mám).

A malé velké překvapení - po delším ukecávání se nakladatelstvá Fantom Print (vydalo knihy ze sérií Diablo, StarCratf, WarCraft, Doom a další) rozhodlo vydat i knihy z X-Universe. Aktuaálně hledáme shopné překladatele z němčiny. A opět budu dělat technického korektora (jako u Dooma a StarCraftu). Datum vydání je neznámé, protož ještě nezačal ani překlad. Ale Farnhamova legenda by se možná jestě mohla stihnout v roce 2009.
Když najdete GW tak se ho můžete zeptat jestli by nedovolil vydat přeloženýho Mecenaryho :wink:
Moonman
x3

Post by Moonman »

Hmm...to by bylo super, jenže George se tu již neukázal ani nepamatuji :cry: A taky by to musel povolit autor originálu. I když povolil překlad GW, tak by mu to asik moc nevadilo...
StandaJunior

Post by StandaJunior »

no možná by chtěli nějakou menší $$$

Return to “Česky / Czech X-Forum”