Na razie wszyscy niecierpliwie czekają....ja dla przykładu nawet w demo nie grałem, tylko odpaliłem co by kompa sprawdzić ,żeby sobie zabawy nie psuć

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Z tego co mi powiedział Apoch, czy jak mu tam, o podforach możemy zacząć myślec gdy będzie nas 4500 osób, i około 60 będzie aktywnychMikeS wrote:Poczekamy na X3, a wtedy będą ich TYSIĄCE (oby) i bez podziału forum na sekcje się nie obejdzie.
Oczywiście żartował, albo się nie znaRAFIO wrote:Z tego co mi powiedział Apoch, czy jak mu tam, o podforach możemy zacząć myślec gdy będzie nas 4500 osób, i około 60 będzie aktywnych
Rejetracja jest wymagana tylko w przypadku wątpliwości co do legalności użytkownika, na życzenie admina, lub moderatoraMani_Hc wrote:
Ponoc juz rejestracja jest niewymagana, ale nawet jak masz pirata, to nie przyznawaj sie do tego ...... Eh ...
Nikt nie mówił o tysiącu userówMani_Hc wrote: A co do uzytkownikow, to eh chcialoby sie, ale tysiac uzytkownikow AKTYWNYCH! to jest tutaj po prostu niemozliwe. ...
Gdyby przeszło to mielibyśmy tylko normalne forum do rozmów o grze, forum o problemach technicznych, i forum off-topiczne.Mani_Hc wrote: A co do tych podfor, to wg mnie powinny byc.
ehPoczekamy na X3, a wtedy będą ich TYSIĄCE (oby ) i bez podziału forum na sekcje się nie obejdzie.
Czy to oznacza, ze obecnie aby trzymac odpowiedz na pytanie juz nie trzeba miec znaczka pod nickiem?RAFIO wrote: Rejetracja jest wymagana tylko w przypadku wątpliwości co do legalności użytkownika, na życzenie admina, lub moderatora
(...)
Gdyby przeszło to mielibyśmy tylko normalne forum do rozmów o grze, forum o problemach technicznych, i forum off-topiczne.
Cóż, ten wątek jest już tak absurdalnie offtopiczny, że należałoby go zamknąćLifter wrote:Jak czytam dyskusje o tym kto ma kopie legalna lub nie i ciagnace sie na kilometry topiki o tym to mnie skreca ze smiechu (...)
W kazdym razie, przejrzalem ten regulamin i punkt o tym, ze admin ma prawo zazadac klucza jest wg mnie absurdalny![]()
Moderatorzy z forum polskiego. Ja jestem i zawsze byłem za dodatkowymi polskimi forami i juz raz starałem się je przeforsować. Żeby nie przesadzić chciałem tylko +1 forum off-topic. Cel prawie został osiągnięty, Egosoft zgodziło się już nawet przyznać nam dodatkowe fora pomocy technicznej i skryptoweRAFIO wrote:Ale wszyscy moderatorzy, czy wszyscy rzeczywiści moderatorzy?
Wiesz Sauron, ze takze nie sprawdzil sie w kilku przypadkach......krytykuje sprawdzony w wielu sytuacjach regulamin
Chodziło mi o to czy Klarix ma tu coś do gadania, bo przecież jest modem tylko na papierzeSauron11 wrote:Moderatorzy z forum polskiego. Ja jestem i zawsze byłem za dodatkowymi polskimi forami i juz raz starałem się je przeforsować. Żeby nie przesadzić chciałem tylko +1 forum off-topic. Cel prawie został osiągnięty, Egosoft zgodziło się już nawet przyznać nam dodatkowe fora pomocy technicznej i skryptoweRAFIO wrote:Ale wszyscy moderatorzy, czy wszyscy rzeczywiści moderatorzy?. Byłoby pięknie gdyby nie Gamer77 i klarix, którzy okazali całkowity brak poparcia, a na dokładkę skrytykowali pomysł nowych for dla Polski
, przez co Egosoft wycofało się i do dziś tłoczymy się na jednym forum i tak pewnie będzie juz do końca. Taka jest prawda panowie i panie; mi sie już nie chce o nic walczyć w tej sprawie.