Moriak wrote:To Digis,
Nechcem Ti vyvracať tvoje myšlienky, pretože vidím, že im slepo veríš. Na EN názvy zbrani a lodi Ti poviem len jedno. Zamysli sa, kedy CZ verzia vyšla................ . Ten web sme začali robiť v dobe, keď padla prvá otázka na Hypermax, či CZ verzia nebude odložená,....
P.S všetci sa tešíme na Tvoj web.
Zdar
Když se na to dívám s odstupem myslím, že jsem přestřelil. Měl jsem pocit, že na tom webu pracujete a doplňujete ho i v průběhu včerejška. Proto mě naštvalo, když jsem viděl vložený anglický texty. Myslel jsem si prostě, že jste je tam dali včera a plníte vesele dál. Z toho to vše vyšlo. Za to se omlouvám.
Jinak bych si dovolil ještě malou radu....
Když děláte takový web ke hře, je fakt potřeba máknout, protože u některých her za dva měsíce a u některých třeba za půl roku po té hře nikdo ani nevzdychne. / v lepším případě po vydání dalšího dílu./ Neříkám že to musí být případ X3, ale riziko tu je. Já jsem začal dělat weby před 10 ti rokama, pár jsem jich udělal /např. officiální web Jágrteamu jsem dělal tři roky/ , ale teď už se do toho nepouštím, protože už necítím potřebu to dělat. / ovšem přiznávám, že na flash jsem nikdy neměl/ Udělat web s 5-10 ti stránkama nechci a na velký projekt fakt není čas a chuť. Tak že můj web hned tak neuvidíš. Setkal jsem se v životě na fórech s x lidma, kteří udělali nějaký web ke třeba hře a po měsíci psali že už na to nemají čas, jestli někdo nepomůže a pak to umřelo a web byl několik měsíců neaktualizovaný. Proto ta obava, končí to tak v 90% případů, protože hra i web nemá co nabídnout a tvůrce hru dohraje a tím pro něj skončí i web. Většinou to byli weby dělané způsobem jak jsem popsal tj. puzzle. Stahnout data z jiných serverů nalinkovat odkazy, vložit někým vytvořené texty a hotovo. Jak jsem psal dříve, že na to je pořeba člověk který hře dobře rozumí, aby mohl psát vlastní rady a apod a umí perfektně anglicky, aby mohl čerpat z cizích fór, kde je spousta informací pro mnohé české hráče nedostupná.
Z toho důvodu je potřeba na webu pořádně zapracovat a nenechat ho několik dní jen tak. Doufám proto, že i teď tvrdě makáte na překladu textů pro web. Jinak co se týká té angl. verze, tu bych zatím nechal v pozadí, práce máte dost a na web čekají hlavně čeští fandové co si koupili X3cz, pro ně to je nová hra a těm angl. je to určitě buřt, vždyt hra je už několik měsíců venku.