Hodnoceni webu

Moderator: DJ Die

JXP
x3

Post by JXP »

Digis wrote:Nechci vám kazit nadšení, ale myslím, že Hypermax nebude mít radost z toho, že vkladáte na web texty z jejich manuálu. :o
Jak to zjistí, myslím, že to budete muset stahnout, pokud to ovšem nemáte povoleno. :wink:

Jinak děláte přesně to čeho jsem se bál. Vkládate do webu angl. texty sehnané na jiných serverech viz lodě. nepřeložené pro českého fanouška, jaký to má cíl? Když neumíte anglicky, tak toho fakt nechejte. Ty informace si každej kdo umí trošku anglicky sežene sám a nemusí je shánět na českém webu.

Jinak ve slově stáhnout se píše s a ne z

Jděte s tím k šípku, ale tohle je fakt totální amaterismus, za který bych se musel stydět. To není tvorba webu ale puzzle.....
proc nekoho odrazujes ? je to pocatek a kazdy web je nutny plnit postupne. tezko budes chystat web a az toho budes mit haldu tak to zverejnis.

je to fanweb, takze amatersky ma narok byt. to jaky bude ve vysledku bude zalezet na mnozstvi lidi, kteri se pridaji, pripadne na tom, jak dlouho to dotycneho bude bavit.

znas snad nejaky jiny, lepsi CZ web o X3 ?

btw. s tim Stahovanim mas samozrejme pravdu :-D.
souky

Post by souky »

pěkný jen mi vadí ten flash ale ten se dá překousnout hodil bych tam ještě nonflash verzi
Radek
x3

Post by Radek »

Moriak wrote:To Digis,

Nechcem Ti vyvracať tvoje myšlienky, pretože vidím, že im slepo veríš. Na EN názvy zbrani a lodi Ti poviem len jedno. Zamysli sa, kedy CZ verzia vyšla................ . Ten web sme začali robiť v dobe, keď padla prvá otázka na Hypermax, či CZ verzia nebude odložená,....

P.S všetci sa tešíme na Tvoj web.

Zdar

Když se na to dívám s odstupem myslím, že jsem přestřelil. Měl jsem pocit, že na tom webu pracujete a doplňujete ho i v průběhu včerejška. Proto mě naštvalo, když jsem viděl vložený anglický texty. Myslel jsem si prostě, že jste je tam dali včera a plníte vesele dál. Z toho to vše vyšlo. Za to se omlouvám.

Jinak bych si dovolil ještě malou radu....
Když děláte takový web ke hře, je fakt potřeba máknout, protože u některých her za dva měsíce a u některých třeba za půl roku po té hře nikdo ani nevzdychne. / v lepším případě po vydání dalšího dílu./ Neříkám že to musí být případ X3, ale riziko tu je. Já jsem začal dělat weby před 10 ti rokama, pár jsem jich udělal /např. officiální web Jágrteamu jsem dělal tři roky/ , ale teď už se do toho nepouštím, protože už necítím potřebu to dělat. / ovšem přiznávám, že na flash jsem nikdy neměl/ Udělat web s 5-10 ti stránkama nechci a na velký projekt fakt není čas a chuť. Tak že můj web hned tak neuvidíš. Setkal jsem se v životě na fórech s x lidma, kteří udělali nějaký web ke třeba hře a po měsíci psali že už na to nemají čas, jestli někdo nepomůže a pak to umřelo a web byl několik měsíců neaktualizovaný. Proto ta obava, končí to tak v 90% případů, protože hra i web nemá co nabídnout a tvůrce hru dohraje a tím pro něj skončí i web. Většinou to byli weby dělané způsobem jak jsem popsal tj. puzzle. Stahnout data z jiných serverů nalinkovat odkazy, vložit někým vytvořené texty a hotovo. Jak jsem psal dříve, že na to je pořeba člověk který hře dobře rozumí, aby mohl psát vlastní rady a apod a umí perfektně anglicky, aby mohl čerpat z cizích fór, kde je spousta informací pro mnohé české hráče nedostupná.
Z toho důvodu je potřeba na webu pořádně zapracovat a nenechat ho několik dní jen tak. Doufám proto, že i teď tvrdě makáte na překladu textů pro web. Jinak co se týká té angl. verze, tu bych zatím nechal v pozadí, práce máte dost a na web čekají hlavně čeští fandové co si koupili X3cz, pro ně to je nová hra a těm angl. je to určitě buřt, vždyt hra je už několik měsíců venku.
souky

Post by souky »

dost pochibuju že tohle přestane zajímat jen se tam budou muset sávat pořád nový věci
Radek
x3

Post by Radek »

souky wrote:dost pochybuju že tohle přestane zajímat jen se tam budou muset dávat pořád nový věci
To se mýlíš, kolik lidí hraje ještě X2 pokud má X3? Většinou ti co mají slabej kompl. A stejný to bude s dalším dílem, věř tomu.
gomecz
x3

Post by gomecz »

Digis wrote:...
kolik lidí hraje ještě X2 pokud má X3? Většinou ti co mají slabej kompl. A stejný to bude s dalším dílem, věř tomu.
da se ocekavat, ze portal poroste stejne jako tvurci a navstevnici okolo nej. stejne jako to dela ARGONPEDIA. az egosoft vypusti X^n tak jeho fansite budou plne podporovat X^n-1, archivovat X^m m~{T; BtF; 2 -> n-2} a pripravovat X^n

Xuniverse potka zanik (nebo spis oslabeni) az nekdo prijde s jeste lepsi variantou ELITE, nez je tato ;-D
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Digis wrote:
souky wrote:dost pochybuju že tohle přestane zajímat jen se tam budou muset dávat pořád nový věci
To se mýlíš, kolik lidí hraje ještě X2 pokud má X3? Většinou ti co mají slabej kompl. A stejný to bude s dalším dílem, věř tomu.
takovych lidi je celkem dost a hlavne v CR treba ja nebo Abras(ja teda budu porizovat novy comp a on novou grafiku a melo by nam to jet) a nejsme jedini takze myslim i X2 sekce najde upotrebeni na Argonopedii maji i sekce o X BTF a X T a ta se taky dost pouziva
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Dnes by malo na stranku pribudnut CZ menu, vsetky lode od Boronov do konca tyzdna ( zatial iba v EN ), neskor to preklopime naraz do CZ ( akonahle to spisem z hry ). Na CZ mape vesmiru uz pracujem, dufam ze do nedele tam bude. Teraz si hlavne uzivam X3 na novom PC, ktore som si vcera poridil, takze je tazke nehrat sa :D .
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Tak dnes sme nauploadovali mapu X3 pre CZ verziu. Je prelozena na 90%, par chybajucich sektorov doplnim zajtra. Ale verim ze uz teraz bude napomocna :P .
Radek
x3

Post by Radek »

Diky za mapu, určitě pomůže.

Rady a Typy - správně česky je Rady a Tipy

Typ - je např model auta
Tip - je určíté doporučení na něco

Pokud si nejste v češtině jistí www.pravidla.cz

Teď si uvědomuju, že to asi není tak úplně autorova chyba, protožer je ze slovenska a tam to je tuším spravně :wink:
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Ja som Vas len skusal ci si to vsimnete :lol: .

Nie, teraz vazne

Hlboko sa ospravedlnujem :o .Web je Cesky koli kolegovy a obcas tam doplnam nieco ja. Bohuzial sa v Cestine obcas seknem :oops: .
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

neni za co se stydet kazdy se obcas sekne i ve svem rodnem jazyce takze to ze se seknes v cizim(i kdyz je slovencina dost podobna) neni nic prekvapujici :wink:
JXP
x3

Post by JXP »

bohuzel mi ta mapa stahnout nejde, jen problikne okno a nic se nestane ... snad to opravite ;).
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Ano mas pravdu :? . Neprisiel som nato, pretoze nepouzivam IE. Stiahni si to cez Firefox, Operu, alebo inu alternativu. Kompat. pre IE opravime co najskor.

Dik, za info
gomecz
x3

Post by gomecz »

me to nejde ani kdyz pouzivam firefox, ale to uz jsem rikal...
FVZ

Post by FVZ »

DJ Die wrote:neni za co se stydet kazdy se obcas sekne i ve svem rodnem jazyce takze to ze se seknes v cizim(i kdyz je slovencina dost podobna) neni nic prekvapujici :wink:
No právě že je slovenština podobná, tak na tim šlověk tolik nepřemýšlí
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nj jak rika gomecz bylo by asi dobre udelat non flash verzi
FVZ to je jak kdybys napsal do pisemky ve skole z rustiny neco cesky taky by ti asi ucitel utrhl hlavu
solxiger
x4

Post by solxiger »

Patche idu stahovat, mapy a ostatne veci nad patchmi nie. Pouzivam M.Firefox.
Radek
x3

Post by Radek »

gomecz wrote:me to nejde ani kdyz pouzivam firefox, ale to uz jsem rikal...
Chlapi jde to stahnout normalne, kdyz vam to v IE hodi prazdny vokno tak si kliknete do adresniho radku kde je cesta na ten zip ,dejte Enter a stahujete :wink:
Radek
x3

Post by Radek »

Chlapi, nechci vás zase poučovat ale myslím to dobře, možná je to úplně jinak, když tak sorry ,ale není to prostě vidět.....

když např. použiju článek pro svůj web někoho jiného. viz návod z Abecedy her, je

1. slušnost se autora zeptat - třeba jste to udělali
2. k tomu text napsat např. Použito s laskavym svolenim serveru Abecedaher. nebo něco podobnýho...

Vy tam sice jméno autora mate, ale to mě spíš připadá jako že tam zůstalo při kopírování :wink:
Last edited by Radek on Fri, 25. Aug 06, 09:41, edited 2 times in total.

Return to “Česky / Czech X-Forum”