[x2] spolszczenie?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Pytali też o to:
gregi wrote:prosze ponownie o pl manuala
bede bardzo wdzieczny :] !!
Więc dostali co chcieli :wink: .

Co do spolszczenia - nie pochwalamy grzebania w plikach gry w sytuacji, gdy oryginalna gra kosztuje niecałe 30 zł. Szybciej jest kupić nową grę niż bawić się w podmiany.
Podany link do strony PLAYa wiedzie nie do "ang wersji z pl manualem" ale do "polskiej wersji X2 (pełna kinowa) z pl manualem".

Brak potwierdzenia legalności gry na wyraźną prośbę podaną wyżej wyklucza moją dalszą pomoc.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Mani_Hc wrote: A co do polonizacji, to hmm, moze sie nie znam, ale polonizacje do Obliviona mozna sciagnac ZA DARMO! i zainstalowac na wersji angielskiej... Ehh czy tu jestr mowa o placeniu polonizatorom, jesli ktos kupil oryginalna gre w wersji angielskiej, a chce po prostu pograc sobie w polska ?
Tak, ale w naszym "Rheinlandzie" była dystrybutowana wersja angielska, a potem wyszła dopiero przetłumaczona polska, i z myślą o tych którzy kupili tą pierwszą wersję, został opracowany patch.

Ale X2 nie było dystrybutowane w orginalnej wersji, więc patcha nie będzie ;)
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Tak, ale ten patch dziala wlasnie na wersje angielska (rowniez taka, ktora ludzie zakupili sobie w Anglii czy gdzie tam).
I przyznasz Rafio, bo mnie sie ten pomysl Cenegi bardzo podobal, ze idziemy dalej w rozwoju rynku gier w Polsce, dzieki wlasnie takim udogodnieniom, jakie Cenega sprezentowala.
Wielu ludzi, wlasnie ten ich pomysl bardzo sie podobal, jak i mnie, ktory bede mogl sobie spatchowac Obliviona do wersji PL, a nie bede musial KUPOWAC od nowa tej samej gry, tyle tylko, ze w moim ojczystym jezyku.

Ja tez podziekuje juz panu Gregowi, bo widac u niego zero samodzielnosci w odnajdowaniu rozwiazania problemu ... I to nawet takich blahych problemow.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Racja, ale niestety Topware nie może sobie chyba na takie rozwiązanie pozwolić finansowo ;)

BTW: Im bliżej premiery, tym bardziej doczekać się nie mogę ;)
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Hm jedyny mankament to taki, ze wakacje mijaja juz i bedzie tak jakby mniej czasu na granie.
Chociaz 2 lata temu jak kupilem X2, to koncowka sierpnia byla (zupelnie jak teraz jest :P) i dzieki temu, ze gralem w czasie nauki, to glowny watek gry skonczylem po 1 miesicy gry, a po 3 miesiacach doszedlem juz do wystarczajacego majatku w grze, ze mi sie znudzila. Ale dopiero po 3 miesiacach umiarkowanego grania :). Moze teraz tez tak bedzie ? :>
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Nom, mi też wakacji szkoda :(

Return to “Polskie / Polish X-Forum”