X3 Tractor Beam

Moderator: DJ Die

gomecz
x3

Post by gomecz »

Moriak wrote:
Strike2EAF wrote:ne uz jsem to zkousel a nejak to neslo.
To je fakt skoda, pretoze som mal v plane odtiahnut nvidiovy asteroid na volnu plochu, tam ho rozstrelit a natazit. Teraz to bude podstatne zlozitejsie :( , pretoze v tesnom okoli aster. sa nachadzaju ine asteroidy, ulomky a iny asteroidovy bordel :rant:
tak si stahni script Mobile Mining and Mineral Collection: Bunny a nechej to tam nekoho vyklidit.

BTW: a dul je mozne prestehovat?
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

gomecz wrote:
Moriak wrote:
To je fakt skoda, pretoze som mal v plane odtiahnut nvidiovy asteroid na volnu plochu, tam ho rozstrelit a natazit. Teraz to bude podstatne zlozitejsie :( , pretoze v tesnom okoli aster. sa nachadzaju ine asteroidy, ulomky a iny asteroidovy bordel :rant:
tak si stahni script Mobile Mining and Mineral Collection: Bunny a nechej to tam nekoho vyklidit.

BTW: a dul je mozne prestehovat?
Ano, myslim ze dol je mozne prestahovat. Ale ked na nvidiovy asteroid namontujem mine a odtiahnem, nemozem ho potom predsa rozstrelit ............alebo zeby?......................dnes odskusam :D .
Last edited by Moriak on Thu, 5. Oct 06, 13:25, edited 1 time in total.
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

gomecz wrote:
Moriak wrote:
Ten pilot v tom skripte je trochu drahy nie???? 10% zo zisku chamtivec jeden :lol: .

Return to “Česky / Czech X-Forum”