[x2] problem gra x2 się zawiesza potrzebna pomoc

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

General Tatarin
x4

Re: yyyyy

Post by General Tatarin »

kenjixel wrote:jesli sie nie boicie to wejdzcie
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
niemożna podawać linków do stron na których znajdują się komercyjne reklamy :shock:

EditS11: konsekwetnie usuwam też link z tego posta.
:)
BQB
x2

Post by BQB »

I w dodatku spamowanie jest tam zakazane, sam tam gram i nie spamuje, chcialem to zglosic im, ale nie wiem nawet gdzie.
Arthus21
x2

Post by Arthus21 »

Grę jeszcze nie sprawdzałem na innym kompie ale sprawdze to dobry pomysł jeśli u kumpla będzie działać dobrze a ma podoneego kompa to znaczy że mam namieszane w sys wtedy reinstal i powinno być dobrze
kenjixel
x2

Post by kenjixel »

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Już dawno trzeba było przeinstalować windę. Później nowe sterowniki do grafy, płyty głównej i kodeki.

EditS11: wycinam obraźliwą wycieczkę pod adresem innego użytkownika. Kenjixel, tego typu akcje naruszają punkt 1. regulaminu forum - obrażanie innych użytkowników w jakikolwiek sposób jest niedopuszczalne.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Oj, chłopie, przystopuj trochę z tymi odzwykami, bo wkońcu przegniesz polecisz :twisted:
kenjixel
x2

Post by kenjixel »

Whatever. Ale byłoby o wiele krócej.
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Krocej i lepiej jakbys nie spamowal :evil:

Czy tu zyja jakies mody ? :>
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
MiG13
x3

Post by MiG13 »

Chyba nie. Sauron objął posade adminowania forum TW o X3 (czy jakiegos podobnego), Gamer jest sporadycznie, a Marcy... Marcy i Klarix zaginęli w czasie poszukiwania Sajuuka ;)
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Marcy nie jest modem :P
MiG13
x3

Post by MiG13 »

Wcale nie mowilem ze Marcy byl lub jest modem. Jako modowy giermek, wyruszył na krucjatę po Sajuuka i słuch po nim i jego wspólniku (Klarixie) zaginął w czeluściach czarnej dziury...
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Xenek wrote:Chyba nie. Sauron objął posade adminowania forum TW o X3 (czy jakiegos podobnego), Gamer jest sporadycznie, a Marcy... Marcy i Klarix zaginęli w czasie poszukiwania Sajuuka ;)
Hehe, objąłem posadkę moderatora-juniora admina tylko na okoliczność problemów z poprzednim moderatorem. Zostałem o to poproszony przez TW i się zgodziłem.
W niczym to jednak nie zmienia faktu, że przede wszystkim jestem modem na tym forum. Forum TW to tylko dodatek do tej posadki. :roll:

Marcy nie jest modem tylko devem, tzn. jest zasłużony w devnecie 8) .
Co do klarixa, to mam nadzieję, że się wkrótce odezwie.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”