[X3] Isnieje szansa na multi?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

MiG13
x3

Post by MiG13 »

RAFIO wrote:a teraz 1115 :P Ludzie Taka jest prawda! Ja nie jestem Bogiem! Poprostu miałem tyle samozaparcia i determinacji, że w końcu nauczyłem się robienia tych statków. Teraz gdy jest już ten topic z tutorialem (bardzo dokładnym) Każdy może go przeczytać i zrobić własny statek.
-.-'
Więc skoro masz tyle samozaparcia i doświadczenia, chyba dałbyś rade tY to zrobić, ja od razu przyznaje że jestem **** z spraw typowo informatycznych :P
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Xenomorph-PL wrote:Więc skoro masz tyle samozaparcia i doświadczenia, chyba dałbyś rade tY to zrobić, ja od razu przyznaje że jestem **** z spraw typowo informatycznych :P
Jezus, widzę że twa samoocena jest tak niska jak rozjechany przez APC Xenomorph! Naprawdę! Skombinuj sobie 3Dstudio i spróbój! Ja też nie siadłem i odrazu zrobiełem niszczyciela!
MiG13
x3

Post by MiG13 »

RAFIO wrote:
Xenomorph-PL wrote:Więc skoro masz tyle samozaparcia i doświadczenia, chyba dałbyś rade tY to zrobić, ja od razu przyznaje że jestem **** z spraw typowo informatycznych :P
Jezus, widzę że twa samoocena jest tak niska jak rozjechany przez APC Xenomorph! Naprawdę!
E tam, to opinia mojego informatyka, ja tylko sssssie jej trzymam :P
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

a nie powinieneś.
MiG13
x3

Post by MiG13 »

A czemu nie?

Po prostu, nie znam sie na kompach i tyle.
Tian_PL
x3

Post by Tian_PL »

Rafio chyba cie zle zrozumial... ;) ja chyba tez :P @Xenomorph-PL chodzilo widzocznie o to ze jest.. "lewy" do spraw informatycznych a nie: xxxxxxxxx do spraw informatycznych :P

EditS11: wyciąłem niecenzuralne słowo.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Rozumiem o co mu chodzi. Aleto jest tylkowymówka.To nie jest jakieś super trudne zrobić własny statekdo X2!
Tian_PL
x3

Post by Tian_PL »

nie wiem... nie probowalem jeszcze :) ale bylbym zainteresowany, bo zawsze chcialbym cos w 3d zrobic.. w czym mowisz moglbym pocwiczyc takie statki? bo generalnei jestem grafikiem i mam maase pomyslow :)
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

A widziałęś ten topic:

http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php ... 79&start=0

Jak byś miał jakieś pytania, to pisz tam.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”