Jak na Khaki v Omycron Lyrae po získání černé skřínky od Kyla Brennanaa co bude dál.

Moderator: DJ Die

Zachránili jste Omycron Lyrae nebo utekli jako zbabělcianiž aniž by jste se vrátili do boje.Mám pravdu o jediné možnosti zachanit Omycron Lyrae ?

Je to tak.
4
57%
Nemáš pravdu je to jinak. S bitevními MI Khaků lze úspěšně boiovat i s Raptorem a Pythonem i Phenixem nebo Colosseem a Titanem.
3
43%

Total votes: 7

Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

tyhle mise mi nic nerikaji,alespon pod timto nazvem
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Ani me ty mise nic nerikaj, ale jestli jsou z nejakeho bouspacku nebo scriptu, tak se ani nedivim. Ale me nedelalo problem si udelat sakra vysokej ranking u kterekoliv rasy, a netrvalo to dlouho.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

je to mise pres system zprav: ,,Stav nouze! Pomozte nám zachránit Menelaus" a myslim, ze tam je uz od zacatku, jako ze to ze Score mi bez Bonuspacku spustit neslo :lol:
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Jo tahle mise! Tu jsem nikdy nedelal, prislo mi, ze nevim, kde sehnat ty prostredky na zachranu. A jak ta mise skonci, dostanes aspon neco jako lod nebo tak nejak? Protoze stejne nejvyhodnejsi je sundavat lode z misi "zabij toho a toho driv nez se dostane tam a tam, slohnul nam data a prachy," pak za ne dostanete treba i 1,5 mil.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

v tom je ten for: napise ti Atreus ,,dekujeme za vasi pomoc ... protoze jste odmitl vzit si hmothou odmenu, odvdecime se vam jinym zpusobem. V boronskem kralovstvi budete vzdy vitan"

:lol:
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

A to se neda jinak, nez odmitnout hmotnou odmenu? Jestli se to neda prijmout, tak me ani nemrzi, ze jsem na to kaslal.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

to se neda, napise ti to samo tu vetu kdyz dovezes ten naklad travy a whisky

Return to “Česky / Czech X-Forum”