"Początek": Panie, PieCe istnieją ćwierć wieku a ty 2 dwa lata temu je odkryłeś? Bardzo nowoczesny rodzic.
Punkt 1: Rzecz jasna wszyscy użytkownicy dostawcow inetu innych niż AOL to hakerzy, masoni, geje, żydzi i mądrzejsi, wybierający lepszą jakość i myślący racjonalnie ludzie! A poza tym, przecież wszystkie dzieci wprost
UMIERAJĄ żeby zobaczyć te treści "dla dorosłych"

.
Punkt 2: A faktycznie, te aplety Java i archiwa RAR to zastrzeżone dane, ktorych posiadanie kończy się rozstrzelaniem w tribie pilnym

. A Mozilla oferuje widok hakerski, w ktorym widać jak do czego się włamać

.
Punkt 3: Ten punkt był sponsorowany przez Intela i "wytworcow" gotowych komputerow sprzedawanych za 10-krotność wartości ich "bebechow" (:teladi:?).
Punkt 4: A Harry Potter uczy rzucania zaklęć i tym podobnych "niemoralnych świństw"!
Punkt 5: No to jestem hakerem bo przy kompie siedzę zwykle ok. 8 godzin i używam linii komend

.
Punkt 6: A o UT i ET wspomnieć nie łaska? Powiem tylko, że nikogo jeszcze w życiu nie zabiłem.
Punkt 7: Tak więc, każde dorastające dziecko to haker.
Punkt 8: To tłumaczy dlaczego Linux i mp3 są takie popularne. A teraz będzie jeszcze mp4 mający możliwość wykradania utworow ich tworcom z głow

. A drugi akapit to po prostu podejście do problemu a'la lamer.
Punkt 9: A ja myślałem, że hakerzy ubierają się "w drugą stronę", ale widać się nie znam

.
Punkt 10: I znowu jestem hakerem

. Niepowodzenia w sporcie, słabe oceny, to cały ja! Poza tym: no comments!
"Epilog":

.