X2:The Threat - problem

Moderator: DJ Die

Zergos
x3ap

Re: registrace

Post by Zergos »

ucat008 wrote:Mám jinej problém.
Tak mám doma konečně X2-The threat a světe div se, dokonce v češtině!!!! To je dobrá zpráva.
Ta špatná je to, že se s pomocí CD klíče nejde zaregistrovat!!!
To už je druhá koupená hra od Egosoftu co mi nejde zaregistrovat! (Ta první je X-gold z Levelu.) Máte taky někdo takový problémy?
Mělo by to tu být někde na fóru. Mám stejný problém. Na CD je Instalační klíč ale chybí registrační číslo pro fórum. :-( Nicméně všechny bonusy a patche jdou normálně stáhnout...
Marcus_de_Tycho
x3tc

Post by Marcus_de_Tycho »

Tak mám doma konečně X2-The threat a světe div se, dokonce v češtině!!!! To je dobrá zpráva.
To už je druhá koupená hra od Egosoftu co mi nejde zaregistrovat! (Ta první je X-gold z Levelu.) Máte taky někdo takový problémy?
V krabici je pouze instalacni klic. Klic na fora chybi. Nascanuj doklad o koupi a samotne CD se hrou a posli do Egosoftu (adresu nevim - musis si ji najit). Oni ti priradi cislo.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Marcus_de_Tycho wrote:
V krabici je pouze instalacni klic. Klic na fora chybi. Nascanuj doklad o koupi a samotne CD se hrou a posli do Egosoftu (adresu nevim - musis si ji najit). Oni ti priradi cislo.
no a nejlepsi je ze ja jsem tu X2CZ nekupoval ale dostal jsem ji pres Koviho od Hmaxu takze uctenku nemam
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
gomecz
x3

Post by gomecz »

DJ Die wrote:no a nejlepsi je ze ja jsem tu X2CZ nekupoval ale dostal jsem ji pres Koviho od Hmaxu takze uctenku nemam
neplatis tak neprepinej....

a uz jsem Ti nekolikrat rikal abys nefladoval vsechny temata, prizpevkama ktere jsou mimo diskuzi. Tvoje "problemy" s registraci neresi ani problem se sekanim x2 pri ukladani ani misi v sektoru Brannan`s Triumph. to ze jsi byl nepostradatelnou posilou pri prekladu uz vsichni vime a moc si toho vazime. ale stacilo to jednou, nebo zaloz nove tema...

2abras: sorry za offtopic
ucat008
x3

Post by ucat008 »

[/quote]
V krabici je pouze instalacni klic. Klic na fora chybi. Nascanuj doklad o koupi a samotne CD se hrou a posli do Egosoftu (adresu nevim - musis si ji najit). Oni ti priradi cislo.[/quote]

Diky za radu. Provedu a dám vědět jak to pomohlo.
AMD64 3000+, 1GB RAM Dual, Ati HD2600XT, SB Audigy 2

Return to “Česky / Czech X-Forum”