Dík, tohle by mě tedy nenapadlo.DJ Die wrote:musis tam mit velitelskou lod ta ti pak umozni urcovat jake lode ve kterych vlnach chces posilat do boje

Moderator: DJ Die
Dík, tohle by mě tedy nenapadlo.DJ Die wrote:musis tam mit velitelskou lod ta ti pak umozni urcovat jake lode ve kterych vlnach chces posilat do boje
Jsem si do SOTS nainstaloval posledni datadisk a nemuzu prijit na to jak ovlivnit moralku na planetach, porad se bouri.DJ Die wrote:nj ja taky jako prvni zkoumam vetsi lode a teprve az mam dreadnoughty tak teprve vyzkoumavam CnC technologie
Dík, tohle je hodne netradiční řešení.DJ Die wrote:nejlepsi je mit nejaky ty zasoby penez tusim kdyz mas 15mil tak dostavaji planety +5 do moralky za tah pak muzes jeste stavat fregaty s trupem police cutter a pak je jeste propaganda to dava taky tusim +5 a to je tusim uz kriznik
Myslel jsem to tak ze ve hrach jsem jeste nenarazil na to, ze penize generuji spokojenost.DJ Die wrote:proc netradicni? kdyz lidi vidi ze je na tom stat( v tomto pripade rise) dobre tak se hned tvari lip
Přesně tak, spirála je na tom podstatně lépe... Ve mně tahle hra pořád vyvolává dost rozporuplné pocity... Např. v SEV jsem zvyklej na obranu klíčových systémů a podle toho plánuju strategii, tady je nutné bránit všechno... Při vyšším počtu planet na 3D mapě je to pak naprosto nepřehledná šílenost...Sir_Thomas wrote:Jedu na 150planet a spiralu, ostatni mapy me prijdou totalne nebranitelne a "random encounters" jsem asi po pate hre kdy jsem mel planety oskubane jako kacenu zrusil. Je fakt, ze ted uz bych mozna hral lepe, preci jenom uz na to necucim jako puk.
A navíc obrana planet satelitama a stanicema je doslova k smíchu. Prakticky nic to nesestreli a ani nic nevydrží. Jednou za cas se nepritel respektive AI rozhodne priletet z jine strany a planeta je v kopru. Na co mam spionazni satality, kdyz se ma flotila postavi na opacnou stranu?GiordannoG wrote:Přesně tak, spirála je na tom podstatně lépe... Ve mně tahle hra pořád vyvolává dost rozporuplné pocity... Např. v SEV jsem zvyklej na obranu klíčových systémů a podle toho plánuju strategii, tady je nutné bránit všechno... Při vyšším počtu planet na 3D mapě je to pak naprosto nepřehledná šílenost...