ano jsou + další bonusychosino wrote:Zdravím,mám new horizont 2.0 a zajímalo by mě jestli jsou ty opuštěné lodě stějně jako v normální X3?
když si pročteš toto forum dozvíš se o mech mateřské lodi a ta je vážně SUPER
Moderator: DJ Die
mapa (myslím opuštěné lodě) a bonusy (opuštěné kontejnery) pro hru X3 R a X3 NH jsou stejné jen v NH je víc sektorůchosino wrote:neni nejaká mapa nebo něco kde by byly všechny ty bonusy kde to hledat?
Ani o jedno nepřijdeš obojí se dá v NH koupit.ropal wrote:To je prokletí týhle hry. Jediná rada, kterou jsem dostal, je zkoušet do zblbnutí, až se to chytne. Na to nemám nervy, tak hraju ze startu hry bez příběhu. Žádnej script není, protože ve startu hry si vybereš za koho pojedeš a jestli příběh nebo ne. Osobně hraju NHmód a jediný o co přijdeš je jachta a ústředí od Bala-Gi. A ve zprávách není zmínka o souřadnicích na Khaky, ale to může být i tím, že jsem začal z bonusovýho startu za Januse.
Koukni na 4tou stranu 5tý příspěvek jestli ti to pomůžeElfik wrote:Jak jsem psal vyse zacal jsem hrat NH mod a nemohu dokoncit zakladni pribeh. Jedna se o jednu z poslednich misi AP Gunner je tam potreba proletnout asteroidem a vzdy pri nacteni se me to kousne z kousel jsem to s novou, bouracem a objevitelem a ani z jednou znich mne to neslo. Nemate s tim zkusenost?