X3 2.0: Bala Gi Research Missions

Moderator: DJ Die

Jakou známku dáte Bala Gi Research Missions

1 -Nejlepší
25
53%
2
16
34%
3
5
11%
4
0
No votes
5 -Nejhorší
1
2%

Total votes: 47

FVZ

Post by FVZ »

Sir_Thomas wrote:Tohle netuším, také jsem čekal relativně dlouho.
A dělal si u toho něco konkrétního? (postavil OS nebo něco takovýho?)
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

FVZ wrote:A dělal si u toho něco konkrétního? (postavil OS nebo něco takovýho?)
Podle mě to s ničím takovým nesouvisí...
Lord D
x3

Post by Lord D »

FVZ wrote:Jak je to s těma UT a HQ, už se to nějak vyřešilo? A Kde se můžu zapsat do aukce o ten sektor? Na všech stanicích včetně OS mam jenom tohle [ external image ], co to znamená?
mě se ukázala aukce při těch 600M takže to závisí asi na tvojim stupni vyvoje
syk

Post by syk »

myslim to bude od reputace nebo obchodniho skillu...
aukci jsem videl a mohl prihodit uz od eeeee asi 300 mega...
prihodit slo na 325 ale nakonec se stejne vysplhala na 800 :evil:

nevi nekdo jestli uz je je nejakej script na HQ? je to fakt vopruz jak mi to vlastni lode ladujou svinstvem. je fakt desne uzasny tam juknout a zjistit ze tam mam 25.000 computer componets ktery se daji prodavat po stovkach ale ne po tisicich... akorat to zasira misto

mmch taky mate v Xenon sectorech malo krizniku od v2.02 ?
FVZ

Post by FVZ »

25000 computer componens neni zas tak moc, postav 2 nebo 3 hyperiony a sou v pryč. Mě spíš vadilo, že UT létali jenom tam a nevydělávali. Teď je mam prostě vypnutý. Prej se dělal nějakej script, kterej zakazoval UT přistání v HQ, ale nevim jak to dopadlo.
syk

Post by syk »

presne to samy vsechny UT smrdi v HQ a cekaj az se prisunou prachy... jak se to stane, vylozej, nakoupej a jsou z5 a zase cekaj...
ty veci co tam nechci mit jsem zlevnil co to slo v domeni ze to nalozej a prodaj jinde kde to bude vyhodnejsi... mno jenze to nejak nepochopily
asheronx
x3

Post by asheronx »

Lidi mam desne lamerskej problem ale uz na nem kysnu den :( Sice se mi povedlo najit Hyperiona (M7) ale mam problem s tim jak ho dostat do doku dostat ho k lodenici nebyl problem :) (teda nepocitaje to prekvapko v sektoru vodni vir) ale po dlouhe dobe badani sem neprisel na to jak ho zakotvit :) Ovladnout system nejde ani ve skafandru ani softem a kdyz ho vlecu za sebou svoji hydrou a dam autopilotovi prikaz zakotvit tak stejne zakotvi jen hydra.. to same kdyz ho dam tesne pred to misto kde se kotvi lode me to zadokuje a sem hodne daleko ale hyperion nic :( Fakt bych ocenil nejakou pomoc :)) Jinak misi Bala Gi muzete hrat i bez toho aby ste hrali pribeh :) ja hral normalne custom a po case se mi nabidka objevila akorat mam problem stim zadokovanim :lol:
Dolfi
x3tc

Post by Dolfi »

asheronx wrote:Lidi mam desne lamerskej problem ale uz na nem kysnu den :( Sice se mi povedlo najit Hyperiona (M7) ale mam problem s tim jak ho dostat do doku dostat ho k lodenici nebyl problem :) (teda nepocitaje to prekvapko v sektoru vodni vir) ale po dlouhe dobe badani sem neprisel na to jak ho zakotvit :) Ovladnout system nejde ani ve skafandru ani softem a kdyz ho vlecu za sebou svoji hydrou a dam autopilotovi prikaz zakotvit tak stejne zakotvi jen hydra.. to same kdyz ho dam tesne pred to misto kde se kotvi lode me to zadokuje a sem hodne daleko ale hyperion nic :( Fakt bych ocenil nejakou pomoc :)) Jinak misi Bala Gi muzete hrat i bez toho aby ste hrali pribeh :) ja hral normalne custom a po case se mi nabidka objevila akorat mam problem stim zadokovanim :lol:
Já s tím problém neměl, měl jsem M7 na vlečném paprsku a s autopilotem jsem zadokoval v loděnici v sektoru Výnosná směna. Hned se mi objevila zpráva od Bala Gi, odměnou jsem dostal Eclipse a opravenou M7. Žádné jiné manévry jsem nedělal.
syk

Post by syk »

2 FVZ 25.000 computers component neni zas tak moc jo?
na vyrobu jednoho hyperiona potrebuju tech podelanejch component pouze 381...
vzhledem k tomu ze tovarny na ten bordel to vyrabeji pouze po stovkach a je jich pomerne malo, vede me to k myslence ze toho mam nekolikrat vic nez zbytek celyho vesmiru dohromady :D

2 asheronx ja jsem nedokoval vubec, jak sem se priblizil k doku, prisla zprava a opravili ho
asheronx
x3

Post by asheronx »

Tak budu muset zkouset :) ale i tak dik :)
asheronx
x3

Post by asheronx »

Hmm tak at se snazim jak se snazim hyperiona za boha nezadokuju :(( Vzdy pristane jen tazna M6 :( A M7 stoji cca 300m od lodenice a zprava od bala gi nikde :( a zkousel sem to dokovat jak s Nemesisem tak s hydrou...
FVZ

Post by FVZ »

asheronx wrote:Hmm tak at se snazim jak se snazim hyperiona za boha nezadokuju :(( Vzdy pristane jen tazna M6 :( A M7 stoji cca 300m od lodenice a zprava od bala gi nikde :( a zkousel sem to dokovat jak s Nemesisem tak s hydrou...
To je divný, já dal Nemesis zadokuj a jakmile se přiblížily k shipyardu, tak sem dostal zprávu od Bala a vše bylo hotovo.
Dolfi
x3tc

Post by Dolfi »

asheronx wrote:Hmm tak at se snazim jak se snazim hyperiona za boha nezadokuju :(( Vzdy pristane jen tazna M6 :( A M7 stoji cca 300m od lodenice a zprava od bala gi nikde :( a zkousel sem to dokovat jak s Nemesisem tak s hydrou...
A dokuješ ve správné lodědici, kterou ti řekli z Bala Gi?
syk

Post by syk »

ja mel letet do te nejblizsi... to jest Grand Exchange
asheronx
x3

Post by asheronx »

To je prave to ja dokuju ve spravne :) dokonce i v te zprave od Bala Gi byla tahle lodenice a pokud vim tak v sektoru vyhodna smena jina lodenice neni :) (a je to opravdu nejblizssi lodenice od druheho unknown sektoru... :) No jelikoz me to tak vytocilo tak sem si tu misi pusti celou znovu (jeste ze sem ten save neprepsal a snad to uz pujde) jen to zas nejakou dobu potrva nez se k ni dostanu :)
Lord D
x3

Post by Lord D »

můžete mi někdo zodpovědět jednu otázečku?

když dám v HQčku rozebrat loď s trupem na 10%, jakou lod potom vyrobím? úplně novou s trupem 100% nebo se mi vyrobí troska s trupem 10%? :wink:

ptám se jen proto že mám hromadu lodí těsně před sešrotováním a nevím jestli je rozebírat nebo je dát nejprve opravit v loděnici :lol:
Dolfi
x3tc

Post by Dolfi »

Lord D wrote:můžete mi někdo zodpovědět jednu otázečku?

když dám v HQčku rozebrat loď s trupem na 10%, jakou lod potom vyrobím? úplně novou s trupem 100% nebo se mi vyrobí troska s trupem 10%? :wink:

ptám se jen proto že mám hromadu lodí těsně před sešrotováním a nevím jestli je rozebírat nebo je dát nejprve opravit v loděnici :lol:
Pokud skutečně provedeš rozebrání lodi, tak získáš plány na stavbu této lodi, nová loď se samozřejmě staví ve 100%-ní kvalitě.
Pokud provedeš sešrotování lodi v HQ(umožňuje to jeden script - Scrap ship), získáš z lodi materiály na stavbu nové lodi(energetické články, rudu, křemíkové pláty, ...). Jejich množství je zavislé na opotřebení lodi. Lodě, od kterých mám plány, šrotuju.
asheronx
x3

Post by asheronx »

Tak sem konecne M7 zadokoval :)) Ale porad netusim proc to predtim neslo :)
gomecz
x3

Post by gomecz »

Dolfi wrote:Pokud provedeš sešrotování lodi v HQ(umožňuje to jeden script - Scrap ship), získáš z lodi materiály na stavbu nové lodi(energetické články, rudu, křemíkové pláty, ...). Jejich množství je zavislé na opotřebení lodi. Lodě, od kterých mám plány, šrotuju.
kde takovej script roste? a pracuje se uz na prekladu? :)

btw: taky mi schazi moznost "vyrabet", nebo alespon automatizovat vylepseni lodniho vybaveni (sw, brejle, ekliptickej projektor, skokovej motor, zbranove systemy atp.) novych lodi... neco jako koupit 10xM3 a dat jen prikaz 'sezente si 3x25MJ stity, 6xVEPb, ..., sejdeme se v...' a kazda lod by se starala a az by sehnala vse potrebne, tak by letela na urcene misto.
gomecz
x3

Post by gomecz »

nasel jste nekdo ty dva nove sektory?

Return to “Česky / Czech X-Forum”