A dělal si u toho něco konkrétního? (postavil OS nebo něco takovýho?)Sir_Thomas wrote:Tohle netuším, také jsem čekal relativně dlouho.
X3 2.0: Bala Gi Research Missions
Moderator: DJ Die
-
-
-
mě se ukázala aukce při těch 600M takže to závisí asi na tvojim stupni vyvojeFVZ wrote:Jak je to s těma UT a HQ, už se to nějak vyřešilo? A Kde se můžu zapsat do aukce o ten sektor? Na všech stanicích včetně OS mam jenom tohle [ external image ], co to znamená?
-
myslim to bude od reputace nebo obchodniho skillu...
aukci jsem videl a mohl prihodit uz od eeeee asi 300 mega...
prihodit slo na 325 ale nakonec se stejne vysplhala na 800
nevi nekdo jestli uz je je nejakej script na HQ? je to fakt vopruz jak mi to vlastni lode ladujou svinstvem. je fakt desne uzasny tam juknout a zjistit ze tam mam 25.000 computer componets ktery se daji prodavat po stovkach ale ne po tisicich... akorat to zasira misto
mmch taky mate v Xenon sectorech malo krizniku od v2.02 ?
aukci jsem videl a mohl prihodit uz od eeeee asi 300 mega...
prihodit slo na 325 ale nakonec se stejne vysplhala na 800

nevi nekdo jestli uz je je nejakej script na HQ? je to fakt vopruz jak mi to vlastni lode ladujou svinstvem. je fakt desne uzasny tam juknout a zjistit ze tam mam 25.000 computer componets ktery se daji prodavat po stovkach ale ne po tisicich... akorat to zasira misto
mmch taky mate v Xenon sectorech malo krizniku od v2.02 ?
-
-
-
Lidi mam desne lamerskej problem ale uz na nem kysnu den
Sice se mi povedlo najit Hyperiona (M7) ale mam problem s tim jak ho dostat do doku dostat ho k lodenici nebyl problem
(teda nepocitaje to prekvapko v sektoru vodni vir) ale po dlouhe dobe badani sem neprisel na to jak ho zakotvit
Ovladnout system nejde ani ve skafandru ani softem a kdyz ho vlecu za sebou svoji hydrou a dam autopilotovi prikaz zakotvit tak stejne zakotvi jen hydra.. to same kdyz ho dam tesne pred to misto kde se kotvi lode me to zadokuje a sem hodne daleko ale hyperion nic
Fakt bych ocenil nejakou pomoc
) Jinak misi Bala Gi muzete hrat i bez toho aby ste hrali pribeh
ja hral normalne custom a po case se mi nabidka objevila akorat mam problem stim zadokovanim 

-
Já s tím problém neměl, měl jsem M7 na vlečném paprsku a s autopilotem jsem zadokoval v loděnici v sektoru Výnosná směna. Hned se mi objevila zpráva od Bala Gi, odměnou jsem dostal Eclipse a opravenou M7. Žádné jiné manévry jsem nedělal.asheronx wrote:Lidi mam desne lamerskej problem ale uz na nem kysnu denSice se mi povedlo najit Hyperiona (M7) ale mam problem s tim jak ho dostat do doku dostat ho k lodenici nebyl problem
(teda nepocitaje to prekvapko v sektoru vodni vir) ale po dlouhe dobe badani sem neprisel na to jak ho zakotvit
Ovladnout system nejde ani ve skafandru ani softem a kdyz ho vlecu za sebou svoji hydrou a dam autopilotovi prikaz zakotvit tak stejne zakotvi jen hydra.. to same kdyz ho dam tesne pred to misto kde se kotvi lode me to zadokuje a sem hodne daleko ale hyperion nic
Fakt bych ocenil nejakou pomoc
) Jinak misi Bala Gi muzete hrat i bez toho aby ste hrali pribeh
ja hral normalne custom a po case se mi nabidka objevila akorat mam problem stim zadokovanim
-
2 FVZ 25.000 computers component neni zas tak moc jo?
na vyrobu jednoho hyperiona potrebuju tech podelanejch component pouze 381...
vzhledem k tomu ze tovarny na ten bordel to vyrabeji pouze po stovkach a je jich pomerne malo, vede me to k myslence ze toho mam nekolikrat vic nez zbytek celyho vesmiru dohromady
2 asheronx ja jsem nedokoval vubec, jak sem se priblizil k doku, prisla zprava a opravili ho
na vyrobu jednoho hyperiona potrebuju tech podelanejch component pouze 381...
vzhledem k tomu ze tovarny na ten bordel to vyrabeji pouze po stovkach a je jich pomerne malo, vede me to k myslence ze toho mam nekolikrat vic nez zbytek celyho vesmiru dohromady

2 asheronx ja jsem nedokoval vubec, jak sem se priblizil k doku, prisla zprava a opravili ho
-
-
To je divný, já dal Nemesis zadokuj a jakmile se přiblížily k shipyardu, tak sem dostal zprávu od Bala a vše bylo hotovo.asheronx wrote:Hmm tak at se snazim jak se snazim hyperiona za boha nezadokuju( Vzdy pristane jen tazna M6
A M7 stoji cca 300m od lodenice a zprava od bala gi nikde
a zkousel sem to dokovat jak s Nemesisem tak s hydrou...
-
-
-
To je prave to ja dokuju ve spravne
dokonce i v te zprave od Bala Gi byla tahle lodenice a pokud vim tak v sektoru vyhodna smena jina lodenice neni
(a je to opravdu nejblizssi lodenice od druheho unknown sektoru...
No jelikoz me to tak vytocilo tak sem si tu misi pusti celou znovu (jeste ze sem ten save neprepsal a snad to uz pujde) jen to zas nejakou dobu potrva nez se k ni dostanu 

-
můžete mi někdo zodpovědět jednu otázečku?
když dám v HQčku rozebrat loď s trupem na 10%, jakou lod potom vyrobím? úplně novou s trupem 100% nebo se mi vyrobí troska s trupem 10%?
ptám se jen proto že mám hromadu lodí těsně před sešrotováním a nevím jestli je rozebírat nebo je dát nejprve opravit v loděnici
když dám v HQčku rozebrat loď s trupem na 10%, jakou lod potom vyrobím? úplně novou s trupem 100% nebo se mi vyrobí troska s trupem 10%?

ptám se jen proto že mám hromadu lodí těsně před sešrotováním a nevím jestli je rozebírat nebo je dát nejprve opravit v loděnici

-
Pokud skutečně provedeš rozebrání lodi, tak získáš plány na stavbu této lodi, nová loď se samozřejmě staví ve 100%-ní kvalitě.Lord D wrote:můžete mi někdo zodpovědět jednu otázečku?
když dám v HQčku rozebrat loď s trupem na 10%, jakou lod potom vyrobím? úplně novou s trupem 100% nebo se mi vyrobí troska s trupem 10%?![]()
Pokud provedeš sešrotování lodi v HQ(umožňuje to jeden script - Scrap ship), získáš z lodi materiály na stavbu nové lodi(energetické články, rudu, křemíkové pláty, ...). Jejich množství je zavislé na opotřebení lodi. Lodě, od kterých mám plány, šrotuju.
-
-
kde takovej script roste? a pracuje se uz na prekladu? :)Dolfi wrote:Pokud provedeš sešrotování lodi v HQ(umožňuje to jeden script - Scrap ship), získáš z lodi materiály na stavbu nové lodi(energetické články, rudu, křemíkové pláty, ...). Jejich množství je zavislé na opotřebení lodi. Lodě, od kterých mám plány, šrotuju.
btw: taky mi schazi moznost "vyrabet", nebo alespon automatizovat vylepseni lodniho vybaveni (sw, brejle, ekliptickej projektor, skokovej motor, zbranove systemy atp.) novych lodi... neco jako koupit 10xM3 a dat jen prikaz 'sezente si 3x25MJ stity, 6xVEPb, ..., sejdeme se v...' a kazda lod by se starala a az by sehnala vse potrebne, tak by letela na urcene misto.