Zacatecnik- otazky a rady

Moderator: DJ Die

DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

cena rozsireni nakl prostoru se exponencilane zvysuje cim vic jich mas tim vic platis...
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Buton.
x3

Post by Buton. »

Tak dnes sem byl ve správný čas na správném místě. Náhodou sem doputoval do sektoru Rolkův osud,a tam probíhala větší přestřelka mezi znepřátelenými rasami. Tak koukám jak se to tam mezi sebou pere,a helemese co to nevidím, všude kolem plno zboží a nikdo je nezbírá.Tak sem si na pomoc přivolal svoji nakladní lod Posel. A zadal sem mu příkaz, seber co uvezeš:-) Zachvíli byla lod plná . Takže zisk stohoto vesmírného pokladu činil něco pžes 500tisíc kr. Takže konečně si mohu dovolit ten zatracenej řídící soft.3 :jo:
[ external image ]
------------------
Jestli je vesmír odpověď, co je potom otázka?
(Leon Lederman )
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nj takove prestrelky se obcas vyplaci jsem jednou videl piratskou lod u brany co sundala transport zbrani ktery vezl BPPC vydelal jsem pres 2mil :twisted: ale davej pozor at nestreli i na tebe zvlast ti pirati
Buton.
x3

Post by Buton. »

Tak sem konečně vydělal první milion :D
[ external image ]
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
gomecz
x3

Post by gomecz »

Buton. wrote:Tak sem konečně vydělal první milion :D
ted uz to pujde jak po masle.
Buton.
x3

Post by Buton. »

Sem si říkal vydělám 300,tis. a rozšířím nákl.prost. na 4000 a stalo se . Jenže sem si neuvědomil že budu na nule. Naštěstí sem narazil na sektor co v něm proběhla menčí válka mezi rasami a na zboží co lítalo kolem sem vydělal kolem 500,tis. Potom sem se rozhodl už konečně koupit řídící soft. 3 . Jenže než sem se dostal do sektoru kde to prodávají tak sem se dostal přes jeden milion kr .Jinak sem začal podnikat v energ.článcích potom sem nakupoval řízky a nakonec (zatím) sem skončil u rudy.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

na to kolik ti zbude si musis vzdycky davat pozor protoze samostatni obchodnici(pokud nemaji domovskou stanici) tak obchoduji pomoci penez co mas ty na konte ja nechavam pro jistotu aspon 200k kreditu na jednoho obchodnika ale snazim se aby to bylo 500k jen pro jistotu
mirda1313
x3

Post by mirda1313 »

V zacatcich je dobre obchodovat s vesmirným palivem (Herronova mlhovina) - prodavat do piratskych stanic (Atreusina mračna, Knězova milost). Dále je vcelku dobré kupovat slunečnice v sektoru Ceův buckzoid a Teladský zisk, prodávat v sektoru Teladský zisk (+pirátské základny). Na tom se dá poměrně dobře nahrabat :)
gomecz
x3

Post by gomecz »

mirda1313 wrote:V zacatcich je dobre obchodovat s vesmirným palivem (Herronova mlhovina) - prodavat do piratskych stanic (Atreusina mračna, Knězova milost). Dále je vcelku dobré kupovat slunečnice v sektoru Ceův buckzoid a Teladský zisk, prodávat v sektoru Teladský zisk (+pirátské základny). Na tom se dá poměrně dobře nahrabat :)
s verazi 2.0.02 a vyssi, pozor na ty piratske baze. poflakuje se tam kdejaka verbez a muze se stat, ze lod prijde po startu k uhone...
mirda1313
x3

Post by mirda1313 »

gomecz wrote:
mirda1313 wrote:V zacatcich je dobre obchodovat s vesmirným palivem (Herronova mlhovina) - prodavat do piratskych stanic (Atreusina mračna, Knězova milost). Dále je vcelku dobré kupovat slunečnice v sektoru Ceův buckzoid a Teladský zisk, prodávat v sektoru Teladský zisk (+pirátské základny). Na tom se dá poměrně dobře nahrabat :)
s verazi 2.0.02 a vyssi, pozor na ty piratske baze. poflakuje se tam kdejaka verbez a muze se stat, ze lod prijde po startu k uhone...
No ja hraji s posledni verzi - ale parkrat jsem tam cetl nabidku na ochranu - mel bych ji tedy prijmout? I TS lode jsem obsadil max 25M stity, iontovy distruktor ci neco podobneho - pokud mozno co nejvice kvalitni, protoze ji pak ponecham svemu obchodnikovi a poridim jinou - mam se tedy bat i kdyz je ozbrojena a prijmout nabidku na ochranu ci nikoliv?
Vomit
x3

Post by Vomit »

gomecz wrote:
nevim jestli je to na vsech piratskych zakl. a ochrana stoji cca 120 000.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

do TS nikdy nedavej zbrane protoze pak misto uteku bojuji a v 99% pripadu je sundaji pokud mas XTM tak tam jsou vojenske TS ktere si s beznou skupinou piratu poradi ale stejne to neni nejlepsi davat jim zbrane
pokud jde o nabidky na ochranu z piratskych stanic tak to nevim jestli se jim da verit :wink:
gomecz
x3

Post by gomecz »

DJ Die wrote:pokud jde o nabidky na ochranu z piratskych stanic tak to nevim jestli se jim da verit :wink:
da se jim verit.

kdyz uz pirati naistaluji bombu, tak pred ni load&save nepomuze a jedinou pomoci je zaplatit za "ochranu"
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

aha tak to diky za info ja na piratskych stanici nepristavam tak to nevim vetsinou jen priletim rozstrilim je na prach a letim zase dal...
gomecz
x3

Post by gomecz »

DJ Die wrote:aha tak to diky za info ja na piratskych stanici nepristavam tak to nevim vetsinou jen priletim rozstrilim je na prach a letim zase dal...
jo, jenze me se to stalo kratce po tom co jsem Ti poslal link na SSO a hodlal jsem se ho sam koupit. kdyz mi poradis, kde jinde ho kopit, tak uz tam nepachnu :)
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nj to byla moje posledni a jedina navsteva taky uz tam nepolezu je to o hubu...
Buton.
x3

Post by Buton. »

Iontový disruptor. Koupil jsem si toto zbran ,ale nevím kde ji mám nainstalovanou . Ve zbraních ji nevidím. Díky.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
gomecz
x3

Post by gomecz »

Buton. wrote:Iontový disruptor. Koupil jsem si toto zbran ,ale nevím kde ji mám nainstalovanou . Ve zbraních ji nevidím. Díky.
ne kazda lod (ci dokonce konkretni vez lodi) muze nest tu kterou zbran. seznam zbrani ktere je mozne pouzit najdes v podrobnostech o lodi.
Buton.
x3

Post by Buton. »

Tak sem ho našel v nákladovém prostoru a vedle názvu je položka instalovat. A když kliknu na instalovat přepne mně to do zbraní ,jenže tam ho nemohu najít. Není na tuto zbran specielní tlačítko kterým se aktivuje?
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
souky

Post by souky »

nejspíš se ti dal do nějaký věže normálně ho odinstaluj a pak si ho dej dopředu tak že najedeš myšítkem na nějakou pozici pro zbraně počkáš vyskočej ti zbraně co máš a pak jen klikneš na ion disruptor

Return to “Česky / Czech X-Forum”