Offtopic-Space Simulations, 4X space strategy

Moderator: DJ Die

GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

To DJ: Ja bych tu nasi "inteligentni" debatu radeji ukoncil, ju...? :D
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

GiordannoG wrote:To DJ: Ja bych tu nasi "inteligentni" debatu radeji ukoncil, ju...? :D
njn ja mam zrejme artritidu takze tu debatu stejne nemam moc chut pokracovat :evil: :evil: :x
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Ted jsem chvili brouzdal na GamersGate a do oka mi padla nova expanze Sword of the Stars: Argos Naval Yard, takze zacinam stahovat... Navic nas cekaji celkem zajimave tituly jako napr. Hearts of Iron 3, East India Company nebo Age of Pirates 2. Jeste bych potreboval nekde "koupit" vice casu na hrani... :wink:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Dalsi zajimavou strategii je AI War: Fleet Command, zkusil jsem demo a je to opravdu narez... Podrobnosti na http://www.arcengames.com/aiwar_features.php ... :wink:
Kovi
x3

Galactic Civilizations II: Ultimate Edition

Post by Kovi »

Tak trochu se omlouvám ze neplacenou reklamu, ale snad se nikdo nebudete zlobit :wink:

Když už jsme přišli o Terran Conflict, tak jsme si aspoň udělali radost vesmírnou strategií Galactic Civilizations II: Ultimate Edition, která kromě původní hry Dread Lords obsahuje i oba datadisky - Dark Avatar a Twilight of the Arnor. Hra je v prodeji ode dneška s českou uživatelskou příručkou a kdo chce, může si stáhnout neoficiální češtinu od Grirvorna z našeho webu: http://www.hypermax.cz/galciv
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Jj, GC II i s datadisky je výborná 4X space strategy, mám ji už dlouhou dobu přímo od Stardocku a můžu jen doporučit... :wink:
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Dalsi zajimava 4X space strategy na ceste, viz. http://www.ntronium.com/Armada2526%20Home.html ... :wink:
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Ahoj, tak jsem se po dlouhém ukecávání dal na EVE online, tuším že zde někdo říkal, že to hrává. Nechtěl by mě někdo krapet zaučit?
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ja to hravam tak neni problem jak se jmenuje tvuj char? si te najdu :)
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

DJ Die wrote:ja to hravam tak neni problem jak se jmenuje tvuj char? si te najdu :)
Děkuji.

Fremen CZ
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Už mám prográmek na spojování textů pro hru Sins of a Solar Empire, možná si tady někdo vybaví, že jsem před cca 2 roky dělal do této hry češtinu. Pokud by byl zájem mohu postnout.

Sins of a Solar Empire - CZ
Sins of a Solar Empire: Entrenchment - EN
Sins of a Solar Empire: Diplomacy Beta v 0.90- EN

Postupně budu texty počešťovat, jak bude čas.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Sir_Thomas wrote:
DJ Die wrote:ja to hravam tak neni problem jak se jmenuje tvuj char? si te najdu :)
Děkuji.

Fremen CZ
tak jsem si te pridal a az te potkam online tak muzeme neco podniknout

co se tyce Sins tak me ta hra prilis nenadchla moc spatne vybalancovana a jeste k tomu vykradla jine hry
=mor=
x4

Post by =mor= »

Ahoj Kucííí :)

Chcem sa spytat, ci z Vás niekto nemá čistou náhodou savefile z hry The Tomorrow War, nejaky 29-30 level... som si to nainstaloval a nechce sa mi uz po 3-krat travit 3 dni hranim tych istych misii....

dakujem
CPU: Athlon II 250 MB: GA-Ma770t-ud3p GPU: ATi HD4770 RAM: Patriot 2x1GB DDR3 1600 CL7 HD:Samsung HD502HJ + Silentbox Acutake Darcdisk 2 PSU: Enermax ECO80+ 400W Cooling: Thermalright Venomous X Black, Enermax Magma @5V, Out-take Enermax T.B. Silence
OC: CPU: 3.00 @ 3.7GHz
Rosta
x3

Post by Rosta »

Sir_Thomas wrote:Už mám prográmek na spojování textů pro hru Sins of a Solar Empire, možná si tady někdo vybaví, že jsem před cca 2 roky dělal do této hry češtinu. Pokud by byl zájem mohu postnout.

Sins of a Solar Empire - CZ
Sins of a Solar Empire: Entrenchment - EN
Sins of a Solar Empire: Diplomacy Beta v 0.90- EN

Postupně budu texty počešťovat, jak bude čas.
A hrajes tu hru? jestli jo tak mi muzes napsat jak se tam jmenujes ja ji totiz hraju
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Vážení, chtěl bych tady vychválit novou 4X space strategy Distant Worlds... Narazil jsem na ní úplnou náhodou na stránkách Matrix Games a jsem unešen... Nebudu nic psát, všechno podstatné máte na uvedeném odkazu... Odkazy na recenze jsou tam také, jenom dodám, že od té doby co mám DW, tak jsem ještě nespustil své oblíbené Space Empires V. a Galactic Civilizations 2. ... :wink: Link http://www.matrixgames.com/products/379 ... tantWorlds ... :wink:
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Po dlouhe dobe jsem si zase stahnul 2 hry ze sveta Star Wars. Jedna se o Battle of Yavin a Battle of Endor. Litate s X-Wingem, likvidujete TIE fightery, v B. of Endor likvidujete hlavne Star Destroyery, v B. of Yavin radar. drony. Celkem kratke, ale chytlave a potreba dobre reagovat, protoze v b. of Yavin vas na konci ceka uzky tunel (nebo co to je) na kraji Death Star a ja to zatim neudelal. Rozflak jsem se celkem rychle. B. of Endor jsem uz dohral a je to v pohode udelatelne.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

Starwarsák... tak je to správný :)
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

Ahoj vespolek

FAktem je, že neustále hrát X3TC omrzí, co si budeme nalouvat. Chtěl jsem se zeptat, jakou jinou hru byste mi mohli doporučit.

Předem díky
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

radeji se ani neptej,uz rok a neco trcim u online hry a na TC a X nemam tolik casu co drive( Perfect World International)
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

No, az te omrzi X3TC, mam doporuceni na X2 The Threat a X3R :-D. Ne, delam si srandu. Jde ti spis o vesmirne strategie, simulatory nebo o standartni hry, treba Age of Empires, Rome: Total War? V klasice jsem ti tim padem poradil, ve vesmirnych muzu doporucit to Battle of Endor a Battle of Yavin. I kdyz je to hra cca na pul hodiny, ja u toho stravil uz peknych par dnu, protoze nez se to naucis ovladat, nez to dohrajes, nez si das cil treba sundat 300 TIE fighteru.... z vesmirnych uz pak nic neznam... jedine veci ze Star Wars, a to je sakramalo simulatoru. Jestli ti jde jenom o simulaci jakyhokoliv litani: IL2 Sturmovik.

Return to “Česky / Czech X-Forum”