U mě je to naprosto jasné, X3. WoW je jenom na to abych zapoměl jak se vleče čas do vydání X3:TC.bakterius wrote:Horsie je ze uz ani s wow sa neoplati zabijat cas, lebo o mesiac vyjde datac (aspon na ofici) a moje T4-5 brnenie mozem poslat do zberu... ach jaj.. potom to bude ale dilema... X3 alebo WOW ...
Offtopic-Space Simulations, 4X space strategy
Moderator: DJ Die
-
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
-
Už jste někdo skouknul EVECHRON? Grafiká je obstarožní, ale jinak to vypadá hodně dobře. http://www.hrej.cz/novinky/2008/10/31/s ... renegades/
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
-
vypada to fakt hodne dobreeFVZ wrote:Už jste někdo skouknul EVECHRON? Grafiká je obstarožní, ale jinak to vypadá hodně dobře. http://www.hrej.cz/novinky/2008/10/31/s ... renegades/

-
- Moderator (České)
souhlasim se Sir_Thomasem Lost Empires: Immortals je vcelku nudna hra i kdyz nektere veci jsou pekne tak tam chybi celkem dost veci ktere by ji udelaly zabavnou
u me je to predevsim nemoznost ovladat bitvy to nemam u hry rad a primo nenavidim kdyz pocitac ma zbytecne ztraty protoze neumi poradne vyuzit vlastnosti lodi a pocita jen s cisly
Evochron vypada zajimave nemusi to byt spatne
u me je to predevsim nemoznost ovladat bitvy to nemam u hry rad a primo nenavidim kdyz pocitac ma zbytecne ztraty protoze neumi poradne vyuzit vlastnosti lodi a pocita jen s cisly
Evochron vypada zajimave nemusi to byt spatne
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
Evochron hraju uz dost dlouho, nejdrive puvodni hru, potom Evochron Alliance a nyni se chystam na Renegades... Hratelnost je freeformova, mate moznost pristavat na planetach, tezit, obchodovat atd. atd. Ve hre funguje vyborne fyzika, takze zadny Freelancer apod., tady vam bude chvili trvat, nez si zvyknete na zakonitosti letu... Veterani I-WAR 2. zajiste vedi o cem mluvim...
Absolutni nutnosti je proto i kvalitni joy, s nimz se daji ve hre provadet perfektni kousky... Pokud je nekdo orientovany spise na linearnejsi styl hrani, pak muzu doporucit i odnoz Evochronu a to Arvoch Conflict od stejneho tymu... 

Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
-
- Moderator (České)
-
Ty jsi asi spadl z vysokeho stromu na hlavicku DJ, ne...?DJ Die wrote:tak fyzika pro me neni problem ja jsem hraval Babylon 5: Ive found her a tam to je jeste vic hardcore nez v Evochronu jen tech 25USD neni zase tak malo
I-War jsem hral ted nedavno a jde to i bez joysticku

Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
-
The Tomorrow War
Zdarec chlapi... The Tomorrow War
Už jste měl někdo tu čest si zahrát toto:
http://pc.hrej.cz/hry/simulator/vesmirn ... orrow-war/ ??
Nevypadá to špatně a hlavně ta možnost plynulého přechodu z vesmíru na povrchy planet musí bejt zajímavá.
Stojí to za koupi? Díky
Nevypadá to špatně a hlavně ta možnost plynulého přechodu z vesmíru na povrchy planet musí bejt zajímavá.
Stojí to za koupi? Díky
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::
-
Re: The Tomorrow War
Tak tahle hra vysla zatim jenom v Rusku, u nas je planovana v ceske lokalizaci na konec listopadu... Urcite si ji poridim...Cirrus CZ wrote:Zdarec chlapi... The Tomorrow War
Stojí to za koupi? Díky

-
Nevite nekdo, jak rozjet I War 1 s akceleraci? Ono Glide uz dneska fakt zadna karta nema
A bez toho je v 640x480 dost nehezke. Mam origos a docela bych to zase prubnul.

Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-
Tohle bude bomba, X3 mod do Galactic Civilizations 2., link http://forums.galciv2.com/?aid=135289 ... 

-
- Moderator (České)
ja si ted na steamu koupil Left 4 Dead a neni to vubec spatne i kdyz ten versus mod jsem moc nezkousel tak nevypada spatne ale nejlepsi je na tom ta coop akce proti AI
taky se tesim na GTA IV pro PC skoda jen ze to odsunuli az na prosinec protoze to nebudu mit kvuli zkouskovemu cas....
taky se tesim na GTA IV pro PC skoda jen ze to odsunuli az na prosinec protoze to nebudu mit kvuli zkouskovemu cas....
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
Hele, ze by nekdo chtel napodobit X? Vypada to zajimave.
http://starwraith3dgames.home.att.net/e ... index2.htm
http://starwraith3dgames.home.att.net/e ... index2.htm
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-
Tak o par postu vyse se bavime o Evochron Alliance a Renegades... Tahle serie postupne nabaluje dalsi a dalsi vychytavky... Nikdo tady nic nekopiruje, tenhle tym vymazluje sve hry uz dost dlouho... Navic jedou na realnou fyziku, coz se o serii X rozhodne rici neda... 

-
Jj, o Evochron serii jsem slysel, ale bohuzel zatim nezkousel. Nerikam, ze neco kopiruji. Napodobit neznamena zkopirovat
Kazdopadne tohle bych zkusil, protoze tam pisi i par veci, ktere X nema (povrchy planet napriklad). Nevite nekdo, kde by se to pak dalo koupit?
EDIT: Uz to mam, zkusil jsem si demo Alliance (chapu spravne, ze je to to same, jako Renegades?) a na konci je odkaz na koupi a dokonce pres PayPal. Skoda je, ze to nepodporuje sirokouhle monitory. Ale coz, az mne omrzi X3: TC, coz asi bude brzo, protoze mam uz 510 milionu a nevim co s nima, tak to vyzkousim.

EDIT: Uz to mam, zkusil jsem si demo Alliance (chapu spravne, ze je to to same, jako Renegades?) a na konci je odkaz na koupi a dokonce pres PayPal. Skoda je, ze to nepodporuje sirokouhle monitory. Ale coz, az mne omrzi X3: TC, coz asi bude brzo, protoze mam uz 510 milionu a nevim co s nima, tak to vyzkousim.
-
Kdepak, Renegades je další pokračování, zase vymazlenější než Alliance... Hlavně ovládání myší je dokonalejší, jako ostatně celá hra... 

-
Aha, no ja jen ze jsem v tom demu pokusne kliknul na buy a hodilo mne to na stranku, kde si koupim Renegades
No o vikendu to prubnu a uvidim. Dobre je, ze to jede i tady v praci na sluzebni laptop sunce. Ale psst, nikomu to nerikejte, ze jsem to zkousel 

-
A taky to používá nějakou ultra ďábelskou kompresi, koukni na velikost souboru...
BTW: hned to nabonzujeme tvému šéfovi, jaký ma mail...?

BTW: hned to nabonzujeme tvému šéfovi, jaký ma mail...?

-
Nereknu
No soubor ma 25 a instalace 50MB. Muzu to dat i na offline PC? Ze bych si to zaplatil z druheho PC doma a pak jen zadal ty udaje?

-