Offtopic-Space Simulations, 4X space strategy

Moderator: DJ Die

GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Tak jsem zkusil zatim svoji nejvetsi mapu, 12 systemu a v kazdem cca 80 planet... Po 4 hodinach hrani zacala hra celkem nechutne skubat, jedu na me sestave c.1... Unosne mnozstvi se zda byt 10 systemu s cca 60 planetami... :wink:
EDIT: velka skoda, postupne jsem chtel az na celkovy pocet 1000 planet... :D
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

GiordannoG -> zatím jsem prubnul 60 planet, škoda že to využívá jenom jeden CP...

Právě jsem si přes Paypal zaplatil Sins of a Solar Empire a nabídnu jim CZ, třeba to dají k oficiální verzi.... :oops:
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

mno treba ti vrati penize za tu hru nebo daji datac zdarmo zkus si to nejak vyjednat myslim ze to neni pro ne spatny obchod za preklad i kdyz pro tebe to neni extra vyhodne i tak se to da :wink:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

DJ Die wrote:mno treba ti vrati penize za tu hru nebo daji datac zdarmo zkus si to nejak vyjednat myslim ze to neni pro ne spatny obchod za preklad i kdyz pro tebe to neni extra vyhodne i tak se to da :wink:
Výhodne to není, ale nedělám to pro prachy. Ta hra si zaslouží překlad. Dlouho už tady něco takového nebylo....
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Velice zajimavy mod pro Sins... Link http://forums.sinsofasolarempire.com/po ... 177475&p=1 ... :wink:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Stav češtiny do Sins of a Solar Empire:

Ovládání: 95%
Technologie TEC: 95%
Technologie Advent: 10%
Technologie Vasari: 10%
Tip: 5%
Tutorial: 0%

P.S.
Mě z toho určitě hrábne. :D
solxiger
x4

Post by solxiger »

Sir_Thomas wrote:Stav češtiny do Sins of a Solar Empire: *P.S.
Neboj, čakáme na ňu aj z ľudmi z Oblivion.cz :wink:
Držím palec. :D
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

solxiger wrote:
Sir_Thomas wrote:Stav češtiny do Sins of a Solar Empire: *P.S.
Neboj, čakáme na ňu aj z ľudmi z Oblivion.cz :wink:
Držím palec. :D
Proč zrovna z Oblivion.cz? :o
solxiger
x4

Post by solxiger »

Sir_Thomas wrote:Proč zrovna z Oblivion.cz? :o
Pretože Oblivion s OOO a Living Economy sa na X3 podobá :wink:
Ale hlavne preto, že čo som tam fórum hackli, 3x sa sťahovalo, ale debata o X3, Homeworlde a teraz o Sins tam stále je o X3 už 3tia :arrow:
X3:
http://forum.bonusweb.cz/elderscrolls/v ... f=2&t=7363
Sins:
http://forum.bonusweb.cz/elderscrolls/v ... f=2&t=7852
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
Raptor_Nicitel

Post by Raptor_Nicitel »

Jakmile bude cestina okamzite si ji kupuju.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no me ze konecne podarilo ziskat zpet svuj EVE ucet takze zase hraju :D
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Tak jsem se stal proti sve vuli betatesterem, ktery si navic za svou "vysadu" poctive zaplatil... Mluvim tu o hre Lost Empire... Zakoupil jsem ji na GamersGate a poctive ji hral nekolik tydnu, obcas jsem potom prispel do oficialnich for se svymi nazory... Nic moc tahle hra vskutku nebyla, ale ja ji proste musel do sbirky zaradit... Ted jsem pri prochazeni sveho uctu na zminene sajte narazil na "neskutecne" lakavou nabidku, vysla totiz znacne vylepsena verze, ktera vzala v potaz vsechny pripominky nas platicich testeru... A svete div se, pri nakupu teto "nove" hry dostanu slevu ve vysi 33%... Fakt skvela nabidka, mam dojem, ze vsichni puvodni kupujici by meli dostat tuhle hru zadarmo ve forme patche... :roll: A soude podle dema, je tahle hra opravdu vyrazne lepsi...
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ja jsem prave ted to demo zkousel a musim uznat ze to spatne nevypada ale fakt nechapu to fakt nejde patchnout ? to je podle me teda podvod
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Patchnout opravdu nejde, Pollux Gamelabs ji totiz vydavaji za zcela "novou" hru, coz je samozrejme naprosta pitomost... :roll: Sleduj "Lost Empire" a proti tomu "Lost Empire Immortals", usmevne, ze...
EDIT: navic nejde o zadne pokracovani ci datadisk...
Raptor_Nicitel

Post by Raptor_Nicitel »

kdyby mel nekdo zajem si to zahrat pres hamachi tak nazev site je Sins.of.solar.empire a heslo Sins

hru mam updatovanou na verzi 1.03
Last edited by Raptor_Nicitel on Mon, 17. Mar 08, 09:38, edited 1 time in total.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Patch 1.03 přidává do Sins of Solar Empire další funkce a vylepšuje AI. Tak to jsem na to fakt zvědavej a jestli mi zase naboří soubory s texty tak je bacím po palici. Minulej patch jsem dával dohromady 14 dnů.

http://forums.sinsofasolarempire.com/?f ... aid=303642
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

tjn to verim ze to nasere kdyz z toho udelaji jinou hru a jeste chteji abys za to opet platil ale co nadelas no

pokud jde o ten 1.03 patch konecne zadne siege frigate spam od AI ten me vyslovene sral uplne ignoruje veskere lode a obranu a jen leti znicit planetu navic se mu to casto povede

a pokud jde o SOASE po hamachi my s Abrasem hravame na siti HW2Network2 heslo je megalama
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

DJ Die wrote:pokud jde o ten 1.03 patch konecne zadne siege frigate spam od AI ten me vyslovene sral uplne ignoruje veskere lode a obranu a jen leti znicit planetu navic se mu to casto povede
Tohle jsem nějak ani nezaznamenal... Jestli to nebude tím, že vždy po čase stavím páreček hangárů a nějaké to dělo... A ještě se snažím tvrdě bránit strategické uzly, takže většínou nic neprojde do hloubky mého impéria a s těmi zbytky si stihači poradí.
Spíš mě prudí, že je možno posílat flotily i skrze slunce. To mě připadá na palici a ubránit 4 červí díry a ještě slunce je prakticky nemožné pokud chceš dobýt další 3 nebo více galaxií.
Last edited by Sir_Thomas on Thu, 13. Mar 08, 14:39, edited 1 time in total.
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

S tim mam taky sve zkusenosti, nepomuze ani parecek hangaru a par del... Ve vetsim poctu dokazi nadelat peknou paseku... :wink:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

presne tak ani ty dela je obcas nezastavi vcas a to vzdycky postavim max obrannych struktur co muzu ale proste to nepomuze

Return to “Česky / Czech X-Forum”