EDIT: velka skoda, postupne jsem chtel az na celkovy pocet 1000 planet...

Moderator: DJ Die
Výhodne to není, ale nedělám to pro prachy. Ta hra si zaslouží překlad. Dlouho už tady něco takového nebylo....DJ Die wrote:mno treba ti vrati penize za tu hru nebo daji datac zdarmo zkus si to nejak vyjednat myslim ze to neni pro ne spatny obchod za preklad i kdyz pro tebe to neni extra vyhodne i tak se to da
Neboj, čakáme na ňu aj z ľudmi z Oblivion.czSir_Thomas wrote:Stav češtiny do Sins of a Solar Empire: *P.S.
Mě z toho určitě hrábne.
Proč zrovna z Oblivion.cz?solxiger wrote:Neboj, čakáme na ňu aj z ľudmi z Oblivion.czSir_Thomas wrote:Stav češtiny do Sins of a Solar Empire: *P.S.
Mě z toho určitě hrábne.![]()
Držím palec.
Pretože Oblivion s OOO a Living Economy sa na X3 podobáSir_Thomas wrote:Proč zrovna z Oblivion.cz?
Tohle jsem nějak ani nezaznamenal... Jestli to nebude tím, že vždy po čase stavím páreček hangárů a nějaké to dělo... A ještě se snažím tvrdě bránit strategické uzly, takže většínou nic neprojde do hloubky mého impéria a s těmi zbytky si stihači poradí.DJ Die wrote:pokud jde o ten 1.03 patch konecne zadne siege frigate spam od AI ten me vyslovene sral uplne ignoruje veskere lode a obranu a jen leti znicit planetu navic se mu to casto povede