Codziennie NOWE screeny z X3!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Ja bym radził poczekać. Wziąć na wstrzymanie i poczekać... Po drodze będzie premiera następnego patcha, i polska wersja wyjdzie od razu z tym patchem. Po co się spieszyć...?
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
BQB
x2

Post by BQB »

E patch tak szybko nie wyjdzie, bo Egosoft pracuje nad dodatkiem do X3.
MatrixPL
x4

Post by MatrixPL »

Ktory potem zostanie przyemianowany na X4 i okrojony z 90% innowacji :evil:. Przy takim podejściu to nie wiem gdzie Egosoft zajdzie.
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Zajdzie ale niestety do tyłu. :(
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
MatrixPL
x4

Post by MatrixPL »

I założy z powrotem pieluchę :wink:.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

General Tatarin wrote:Treść: Nie macie co liczyc na luty :( , dzwonilem do dzialu handlowego w topware i zgadnijcie co mi powiedzieli "ze jest duzo pracy na reunionem i moze koniec kwietnia ale to nie jest ostateczna data "
Powiedzieli prawdę. Na tą chwilę prace nad lokalizacją są bardzo zaawansowane. Surowa wersja polska jest już gotowa. Teraz przystąpi się do jej mozolnej obróbki a potem do testowania i ponownie poprawiania. Tak to się dzieje.
Właśnie siedzę teraz nad przetłumaczonym tekstem i analizuję. O trzeciej pójdę spać :roll:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
LLothar
x3

Post by LLothar »

Ha! W ciagu 2-4 dni roboczych stane sie szczesliwym posiadaczem X3 ;]
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

czyżbyś zamówił wersje angielską.
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
LLothar
x3

Post by LLothar »

Dokladnie- koszt calkowity niecale 185zł, placone via PayPal - bez problemu przyjelo moja karte VisaElectron z WBK'u. Ma dojsc w ciagu 2-4 dni roboczych, czyli teoretycznie najpozniej w piatek.

Ale jak sie pomyla i wysla niemiecka, to sie zastrzele ;)
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Zastrzel tych od których dostałeś grę... siebie zostaw w spokoju. :wink:
Ghostek
x2

Post by Ghostek »

Wiencek14 wrote:Zastrzel tych od których dostałeś grę... siebie zostaw w spokoju. :wink:
Chcesz żeby biednego listonosza ustrzelił? (bo do dystrybutora nie dostrzeli - raczej jest on za daleko :D)
LLothar
x3

Post by LLothar »

eh, jeszcze nic nie przyszlo. Mam nadzieje, ze przyjdzie najpozniej w sobote, bym mogl ostatni wolny weekend ferii poswiecic na granie ;]
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Ghostek wrote:
Wiencek14 wrote:Zastrzel tych od których dostałeś grę... siebie zostaw w spokoju. :wink:
Chcesz żeby biednego listonosza ustrzelił? (bo do dystrybutora nie dostrzeli - raczej jest on za daleko :D)
listonosza może nawet bez sumienia a w przykazji odeśle listonosza do dystrybutora razem z grą i zazaleniem że wersja niemiecka. :roll:
Ghostek
x2

Post by Ghostek »

Wiencek14 wrote:listonosza może nawet bez sumienia a w przykazji odeśle listonosza do dystrybutora razem z grą i zazaleniem że wersja niemiecka. :roll:
Rozumiem że "zażalenie" = "bomba w paczce"? :twisted:
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

O tym nie pomyślałem a też dobre. Pierwotny pomysł:
zażalenie=atomówka. :D

Post by Deleted User »

Sauron11 wrote:
Sir el_Mario wrote:Panstwo Moderatorstwo : radze zakasac rekawy i uczynic to forum na miare POLSKIEGO!!!
Na początek weźmiemy się za tych, którzy stosują avatary o rozmiarze większym niż dopuszczony regulaminem forum :wink: .
Twój avatar ma 100x100 pikseli
A powinien mieć max 80x80 pikseli.
Zmniejsz go, a jak się da także obetnij parę kb.
Qrde, chcialem by powialo tu nutka patriotyzmu, ktory mi dawno gdzies wcielo.
LLothar
x3

Post by LLothar »

Eh, jeszcze dzis nic nie ma - jutro jakby nie liczyc jest ostatni dzien w ktorym powinno przyjsc w ramach umowy ;/

Post by Deleted User »

Eh, jeszcze dzis nic nie ma - jutro jakby nie liczyc jest ostatni dzien w ktorym powinno przyjsc w ramach umowy ;/

Wiesz jak bywa w zime... listonosz moze wjechac w zaspe i zajmie mu pare godzin na odkopanie. Albo porwie go UFO...
LLothar
x3

Post by LLothar »

ech, kicha - nadal nadal nic - i po feriach ;/. Mam nadzieje, ze przyjdzie przed polska premiera :evil:

Post by Deleted User »

hmm, jak mieszkasz w Katowicach/Kielcach(czy co to tam jest), to chyba znam powód opóźnienia. Dzisiaj był pokaz samby ^^.

PS: Swoją drogą, w swojej "haj skul" jestem w drużynie samby (perkusja) 8), już 2 koncerty ogólnowyspiarskie były...

Return to “Polskie / Polish X-Forum”