X3 Reunion - dotazy
Moderator: DJ Die
-
no tak v ciste hre je lepsi nez eclipse Xenonska LX,a v modu XTended Terransky Thor.Ale nejlepsi M3 je Sohnensky Oriax,ale uz nevim,jestli je i vciste hre a nebo jen v XTended.XTended hraji prakticky hned po 1 dohrani ciste hry a to jsou u roky.
pro zajemce o Sohnen Oriax,da se najit jedenv sektoru Maelstrom (Vodni vyr),u vychodni brany,nekdy je pod ni a nekdy nad ni,cca 1 cm
pro zajemce o Sohnen Oriax,da se najit jedenv sektoru Maelstrom (Vodni vyr),u vychodni brany,nekdy je pod ni a nekdy nad ni,cca 1 cm
-
fanda serie X:
několik hodin ? ne,ne už jsem přesáhl 5mil. a jakmile jsem opustil sektor přišla mi zpráva na Bala-Gi tzn. ani jsem nemusel číst BBS. co jsem neměl byla reputace. naštěstí jsem zabitím dvou pirátů u splitů postoupil v hodnocení na stvoření a už mi přišla zpráva ať přifrčím do hranice království.
Jakto, že jsi měl Eclipse už před misí ? U Argonů ji v loděnici nemají teda začal jsem hrát na normál s příběhem, ale podle mě to nemá vliv.
Mira CZ:
Jenže to bych Xen. LX musel nejřív zajmout... zajimavý je, že zatím se mi podařilo narazit jen na Khacký lodě, žádný Xenoni. A stejně i tak, zatím žádná se nevzdala. Dik za tip na Oriax zaletim se tam podivat, až zjistím kde to je
ale podle názvu tipuju, že v čisté hře tahle rasa není. Po pravdě to je tolik rozšíření, verzí a skriptů, že v tom mám hokej.
několik hodin ? ne,ne už jsem přesáhl 5mil. a jakmile jsem opustil sektor přišla mi zpráva na Bala-Gi tzn. ani jsem nemusel číst BBS. co jsem neměl byla reputace. naštěstí jsem zabitím dvou pirátů u splitů postoupil v hodnocení na stvoření a už mi přišla zpráva ať přifrčím do hranice království.

Jakto, že jsi měl Eclipse už před misí ? U Argonů ji v loděnici nemají teda začal jsem hrát na normál s příběhem, ale podle mě to nemá vliv.
Mira CZ:
Jenže to bych Xen. LX musel nejřív zajmout... zajimavý je, že zatím se mi podařilo narazit jen na Khacký lodě, žádný Xenoni. A stejně i tak, zatím žádná se nevzdala. Dik za tip na Oriax zaletim se tam podivat, až zjistím kde to je

-
-
-
O Black Hole Sun vim, z lodi pochazejicich odtud plyne vestina mych prijmu. Akorat s tim XTM vaham, protoze jestli neni v CJ, tak je mi to dost na houby, protoze kdyz jsem naposledy prepisoval CJ na AJ, tak jsem si omylem prepsal Sector Takeover, ktery mi shodou nahod makal v CJ
. Ale zkusim to a uvidim. A nevite, kde se to da stahnout? na www.thexuniverse.com se trochu spatne orientuju......

-
cestina
zdravym..koupil sem si X3 reunion vydani z Game of the year z xzone...a bohuzel ho nemam cesky...da se sehnat nejaka cestina ? protoze vim ze XTM je v cestine ..ano sice bych ho mohl hrat v anglictine ..ale jaksi bych nerad tuhle hru stravil se slovnikem v ruce
takze prosim..muzete mi nekdo rict jestli je cestina k mani ?

-
Re: cestina
Určitě se dá sehnat někde na netu.Zkus gogle.Iweryn wrote:zdravym..koupil sem si X3 reunion vydani z Game of the year z xzone...a bohuzel ho nemam cesky...da se sehnat nejaka cestina ? protoze vim ze XTM je v cestine ..ano sice bych ho mohl hrat v anglictine ..ale jaksi bych nerad tuhle hru stravil se slovnikem v rucetakze prosim..muzete mi nekdo rict jestli je cestina k mani ?
-
Zdravím. Jsem u 2. mise(převážení krystalu). Mám lehký problém - nemůžu se dostat dál. Nikdy netrefím dost pirátů aby mě to dál pustilo. Nemáte na to někdo nějaký tip abych jich trefil dost? Mám za sebou už víc než 30 pokusů a už mě to vážně začíná štvát...
S optimismem nejdál dojdete. Pesimisti už přesně vědí kam.
-
-
-
-
-
-
-
pár zkušeností
Joule
Měl sem s tím taky problém. Byl sem furt mrtvej a nevěděl sem jak na to.
Pár rad jak na začátku sejmout piráty:
- zapnout předmíření (Boj.SW 1 a 2)
- používat boční pohon k vyhýbání se (WASD)
- střílet jen na jistotu mě pomohlo začít střílet až pod 1 km čím míň tím líp
- tzv. nájezdy tzn. ledět proti nepřiteli vyhýbat se střelám pod 1km začít střílet až do přiblížení, pak se minout (náraz s malou lodí není to co chceme) letět pryč až do vzálenosti cca 800m pak prudká otočka směrem k nepříteli a opakovat postup...
Jinak v misi s krystalem jsem po každým skoku nestřílel piráty jen skákal za Nikofune když mi dala souřadnice. Sestřelit se musí jen několikrát, ne vždycky. Je třeba poslouchat kdy ohlásí zaměření. Pak skočit.
Jak zabít Khaak M2:
Mám teď potíže s Khaak M2 usídlili se v pár sektorech a nevím jak je sundat. Takový rady jako hodit na ně stanici nemůžu ani nechci praktikovat a nákup desítek raket si nemůžu dovolit mám cca 16mil. a šetřím na Argon.obch.st. v Bala-Gi misi. Víte někdo jak na to ? M1 nebo M2 si koupit taky nemůžu. S veleknězovou Jachtou M7 mi to nejde. Potíž je, že ty jeho kyony mají větší dosah než HEPT na M7.
Ziskový továrny:
Taky by mě zajímalo jaký nejziskovější továrny se dají na začítku hry pořídit. Co kde máte ? Mě slušně profituje:
- palírna ves.paliva v Argon prime s cenou 718
- BoGas v Královnin prostor s cenou 490 do nasycení trhu
- pšeničná farma v Král.prostor s cenou 32
Výnosný obchody:
co kde koupit a prodat na začátku ? mě postavil na nohy obchod mezi jihových.mračnou a rudným pásem s rudou. po lepší reputaci s argony se dá na pár otoček v jihových mrač. nakoupit zbraně a v serv.doku obratem prodat. skoro 1mil. za pár minut. Vaše tipy ?
Nejvýnosnější kšeft:
Mise na obranu sektoru, jako v X2. Podle sestřelených lodí. Stačila mě eclipse a sundal jsem 13 lodí včetně K a dostal 6mil. Misi sem získal v Zelený šupině do Osmn.miliard. Potíž je, že teď na žádnou další misi nemůžu narazit...
Potíže se sektor obchodníkem a vesmírným obchodníkem:
Jak vám to funguje? Mě na 8 levelu nic moc. Nadával sem mu do tuplovanejch kokotů ptorože místo toho aby provedl obchod za 70tis. vyšmudlí kšeft za 2tis. to sem do lodi a výbavy dal skoro 2mil. zlepší se to časem nebo na ST a UT můžu zapomenout ? Myslel sem si totiž, že bude např. provádět za mě ten výnosnej byznys v JVM se zbraněma jak jsem psal, ale když sem ho tam šoupnul tak nic. Fabriky přecpaný a nudle tam visel ani se nehnul...
Měl sem s tím taky problém. Byl sem furt mrtvej a nevěděl sem jak na to.
Pár rad jak na začátku sejmout piráty:
- zapnout předmíření (Boj.SW 1 a 2)
- používat boční pohon k vyhýbání se (WASD)
- střílet jen na jistotu mě pomohlo začít střílet až pod 1 km čím míň tím líp
- tzv. nájezdy tzn. ledět proti nepřiteli vyhýbat se střelám pod 1km začít střílet až do přiblížení, pak se minout (náraz s malou lodí není to co chceme) letět pryč až do vzálenosti cca 800m pak prudká otočka směrem k nepříteli a opakovat postup...
Jinak v misi s krystalem jsem po každým skoku nestřílel piráty jen skákal za Nikofune když mi dala souřadnice. Sestřelit se musí jen několikrát, ne vždycky. Je třeba poslouchat kdy ohlásí zaměření. Pak skočit.
Jak zabít Khaak M2:
Mám teď potíže s Khaak M2 usídlili se v pár sektorech a nevím jak je sundat. Takový rady jako hodit na ně stanici nemůžu ani nechci praktikovat a nákup desítek raket si nemůžu dovolit mám cca 16mil. a šetřím na Argon.obch.st. v Bala-Gi misi. Víte někdo jak na to ? M1 nebo M2 si koupit taky nemůžu. S veleknězovou Jachtou M7 mi to nejde. Potíž je, že ty jeho kyony mají větší dosah než HEPT na M7.
Ziskový továrny:
Taky by mě zajímalo jaký nejziskovější továrny se dají na začítku hry pořídit. Co kde máte ? Mě slušně profituje:
- palírna ves.paliva v Argon prime s cenou 718
- BoGas v Královnin prostor s cenou 490 do nasycení trhu
- pšeničná farma v Král.prostor s cenou 32
Výnosný obchody:
co kde koupit a prodat na začátku ? mě postavil na nohy obchod mezi jihových.mračnou a rudným pásem s rudou. po lepší reputaci s argony se dá na pár otoček v jihových mrač. nakoupit zbraně a v serv.doku obratem prodat. skoro 1mil. za pár minut. Vaše tipy ?
Nejvýnosnější kšeft:
Mise na obranu sektoru, jako v X2. Podle sestřelených lodí. Stačila mě eclipse a sundal jsem 13 lodí včetně K a dostal 6mil. Misi sem získal v Zelený šupině do Osmn.miliard. Potíž je, že teď na žádnou další misi nemůžu narazit...
Potíže se sektor obchodníkem a vesmírným obchodníkem:
Jak vám to funguje? Mě na 8 levelu nic moc. Nadával sem mu do tuplovanejch kokotů ptorože místo toho aby provedl obchod za 70tis. vyšmudlí kšeft za 2tis. to sem do lodi a výbavy dal skoro 2mil. zlepší se to časem nebo na ST a UT můžu zapomenout ? Myslel sem si totiž, že bude např. provádět za mě ten výnosnej byznys v JVM se zbraněma jak jsem psal, ale když sem ho tam šoupnul tak nic. Fabriky přecpaný a nudle tam visel ani se nehnul...

-
-
-
Nebo tak nejak. Mimochodem, stahnul jsem konecne XTM, ale po instalaci a kopirovani dat do slozky se hrou se vubec mod neprojevuje. Instalace probehla mimo Cycrow's Plugin Managera, spustil jsem ji ze stahnute polozky. Ale furt nic. Po drobnem cheatu na vsechny sektory (abych se presvedcil, ze se to projevuje) se zadne nove nezobrazily a ke vsemu ani nejsou nikde v nabidce nove lode. Hru spoustim pres PLugin Managera.
-
-
M1, M1+, M2, M3, M3+, M4, M4+, M5, M5+, M6, M6+, M7, M7M, M8, TL, TS, TP, TM
Reunion sem nehral, ale komplet terransky stanice, novy zbrane, novy rakety, novy tovarny na novy zbrane a rakety
, par novych surovin a vyrobku, lode se pravdepodobne chovaji stejne, na skeny nakl. prostoru potrebujes polivćejni licensi, novy system prijmani misi, novy mise. to je vsechno co me napada ale já jsem dolaďovač
, co má k puvodni hre asi 15 skriptu, 35 dolaďených
lodi a dalsi veci, takze se v tom obcas stracim a navic ted jaksi nemam monitor od pocitace na kterym to mam 
Reunion sem nehral, ale komplet terransky stanice, novy zbrane, novy rakety, novy tovarny na novy zbrane a rakety