Jaki Statek Wg Was Najlepszy

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

stalkerkogut
x3tc

Post by stalkerkogut »

No ja gram w TC,nad modami całkowicie zmieniającymi rozgrywkę zastanowię się jak już osiągnę wszystko co możliwe w czystym TC.W mojej grze Agamemnon ma 6 GJ osłon.Ja też nie lubię Paranidów,dlatego stuknąłem im ten statek,a od jakiegoś czasu nie mam w ogóle wstępu do ich sektorów.Od czasu do czasu latam tam na łowy.Ja w ogóle nie traktuję M7 jako fregaty pomocniczej,wiem że wiele osób wykorzystuje statki jako osłonę dla swojego M2.Ja nie za bardzo mam pomysł na grę wieloma statkami naraz,traktuję więc zarówno Aegira jak i Agamemnona jako swój statek główny i latam tym albo tym.
volverin

Post by volverin »

U mnie Aganemnon ma jakies dwie czy trzy 500MJ wojskowe ale sek w tym ze z wyrzutni rakiet odda dwa strzaly i czekaj az sie naladuja reaktory ;/

Polatam sobie Otas M3 ;]
lecz wole M3+
Andrew2

Post by Andrew2 »

W podstawowym X3 Reunion także można było walczyć z dużymi jednostkami jak M1 czy M2. Wystarczy wziąść udział w inwazji Xenońskiej które pojawiają się rzadko ale czasami boje w takiej inwazji mogą trwać po kilka godzin. Inwazje zdarzają się w pobliżu sektorów xenońskich wystarczy przeszukiwać BBS. Czym masz większą rangę tym inwazja jest trudniejsza często w takiej inwazji bierze udział 2 statki typu M2 czy M1(lub więcej) i ponad setka myśliwców są to najbardziej zarobkowe misje w grze więc nie wiem czemu ich nigdy nie robiłeś. na jednej inwazji można zarobić kilka milionów.

A co do XTM to klasa sama w sobie.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”