X3 2.0: Bala Gi Research Missions
Moderator: DJ Die
-
- Moderator (České)
ten problem s UT a HQ uz se tam resi dival jsem se kdyz jsem tam chtel napsat a uz to vypada ze na tom nekdo ze skriptaru pracuje
concussion generator je zbran ktere nepritele "posunuje" nebo je to tak aspon popsane nevim presne jak to funguje jeste jsem to nepouzil
concussion generator je zbran ktere nepritele "posunuje" nebo je to tak aspon popsane nevim presne jak to funguje jeste jsem to nepouzil
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
aha díky je dobrá?syk wrote:souky: je to zbran... tusim ze az od patche 2.02
gomecz: mno uz me to taky napadlo pokecat s ban danou...
a najednou se navazala storyline... jenom to nechapu, hru uz sem mel dohranou mno nevadi, neni to na dlouho udelat to znovu, jenom doufam ze je to jediny co se posr*lo
-
me se teda moc neosvedcila, jeste nevim jak na vetsi lode, ale na stihace je knicemu... po zasahu na lodi exploduje, lod to docela rozhodi, roztoci, ze neni chvilku schopnej nic delat, bere malo stitu i trupu... dlouho trva znicit cil
to neni zrovna moje parketa, protoze davam prednost devastujicimu utoku s HEPT
a pri pouziti kombinaci s napr. A-HEPT pri salve to lod odhodi a vetsina strel mine cil
snad jen ze by sis chtel s cilem hrat
to neni zrovna moje parketa, protoze davam prednost devastujicimu utoku s HEPT
a pri pouziti kombinaci s napr. A-HEPT pri salve to lod odhodi a vetsina strel mine cil
snad jen ze by sis chtel s cilem hrat

-
- Moderator (České)
-
Myslim, že ne, ale je tam obchodovat s ostatními rasami, zkusim co tam mam. Ale asi je to jenom o tom jestli tam může přistát cizí loď.gomecz wrote:jeste me tak napadlo, neda se na HQ nastavit neco jako v komplexech? polotovary nakupovat/prodavat?FVZ wrote:Je potřeba script, kterej by UT zakázal obchodování s HQ.
-
tak oprava těch souřadnic todle napsal týpek na neoficiálním foru
Omlouvám se za chyby
Black hole sun 13,4,-8 2x concussion impulse generator (CIG)
Xenon sektor 597 -63,-17,23 CIG
a v Senators badlands jsem našel také CIG, souřadnice jsou správné tak nevím. Bedny se dají detekovat teprve při přiblížení na 100m, nebo s použitím pokročilého satelitu.
Omlouvám se za chyby
Black hole sun 13,4,-8 2x concussion impulse generator (CIG)
Xenon sektor 597 -63,-17,23 CIG
a v Senators badlands jsem našel také CIG, souřadnice jsou správné tak nevím. Bedny se dají detekovat teprve při přiblížení na 100m, nebo s použitím pokročilého satelitu.
-
prvni varianta
priblizne se doplacam se na souradnice a potom doladuju... nic nevidim, tocim se jak camrda dokola a hledam... nic nevidim... na radaru velky kulovy... vystoupim z lode a vidim, bednu cca10m od lodi
druha varianta
letim rovnou presne... 2 souradnice doladeny a pouze po treti se priblizuju... bedna videt cca od 500m (transparetni svetle modra)na radaru opet velky kulovy ale clicknutim jde oznacit ... potom uz je videt i na radaru v celem jeho dosahu
docela vopruz, kterej za to vpodstate ani nestoji...
najit secret conteiner a vnem 50.000 creditu mi priada jako vysmech od tvurcu hry...
a CIG se daji ziskat pri assasinacnich misich kterych je dost, nez se pachtit na prihloupe souradnice, ktere hra bez scriptu (move to coordinates) ani neumi...
neni nejaky forum, kde by tvurci hry reagovali no to co lidi ve hre chteji, aby to tam bylo official nez pridavat kupu scriptu?
mmch na to jsem doplatil, byl jsem zvedavej na parametry lodi tak jsem si je postupne pridaval do hry, kazdou prozkoumal a nakonec vyhodil
a protoze jsem fanda serialu "Battlestar Galactica" tak jsem si ji tam ponechal... cca 2 mesice pohode a jednou proste zadnej load nesel loadnout
zkusil jsem cistou instalaci a znovu vlozit lod a par scriptu co jsem pouzil predtim a ... houby platny...
slak by me trefil... kazdej asi vi jak se imperium muze rozrust za dva mesice kdyz se dost creditu
priblizne se doplacam se na souradnice a potom doladuju... nic nevidim, tocim se jak camrda dokola a hledam... nic nevidim... na radaru velky kulovy... vystoupim z lode a vidim, bednu cca10m od lodi

druha varianta
letim rovnou presne... 2 souradnice doladeny a pouze po treti se priblizuju... bedna videt cca od 500m (transparetni svetle modra)na radaru opet velky kulovy ale clicknutim jde oznacit ... potom uz je videt i na radaru v celem jeho dosahu
docela vopruz, kterej za to vpodstate ani nestoji...
najit secret conteiner a vnem 50.000 creditu mi priada jako vysmech od tvurcu hry...
a CIG se daji ziskat pri assasinacnich misich kterych je dost, nez se pachtit na prihloupe souradnice, ktere hra bez scriptu (move to coordinates) ani neumi...
neni nejaky forum, kde by tvurci hry reagovali no to co lidi ve hre chteji, aby to tam bylo official nez pridavat kupu scriptu?
mmch na to jsem doplatil, byl jsem zvedavej na parametry lodi tak jsem si je postupne pridaval do hry, kazdou prozkoumal a nakonec vyhodil
a protoze jsem fanda serialu "Battlestar Galactica" tak jsem si ji tam ponechal... cca 2 mesice pohode a jednou proste zadnej load nesel loadnout

slak by me trefil... kazdej asi vi jak se imperium muze rozrust za dva mesice kdyz se dost creditu
-
-
-
-
-
-
-
-
Jak je to s těma UT a HQ, už se to nějak vyřešilo? A Kde se můžu zapsat do aukce o ten sektor? Na všech stanicích včetně OS mam jenom tohle [ external image ], co to znamená?
-
Aukce se ještě nerozeběhla, tohle je jenom oznámení. Vydrž, potom se ti objeví možnost na všech fabrikách, či stanicích.FVZ wrote:Jak je to s těma UT a HQ, už se to nějak vyřešilo? A Kde se můžu zapsat do aukce o ten sektor? Na všech stanicích včetně OS mam jenom tohle [ external image ], co to znamená?
-
-