X3 2.0: Bala Gi Research Missions

Moderator: DJ Die

Jakou známku dáte Bala Gi Research Missions

1 -Nejlepší
25
53%
2
16
34%
3
5
11%
4
0
No votes
5 -Nejhorší
1
2%

Total votes: 47

DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ten problem s UT a HQ uz se tam resi dival jsem se kdyz jsem tam chtel napsat a uz to vypada ze na tom nekdo ze skriptaru pracuje
concussion generator je zbran ktere nepritele "posunuje" nebo je to tak aspon popsane nevim presne jak to funguje jeste jsem to nepouzil
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
souky

Post by souky »

syk wrote:souky: je to zbran... tusim ze az od patche 2.02

gomecz: mno uz me to taky napadlo pokecat s ban danou...
a najednou se navazala storyline... jenom to nechapu, hru uz sem mel dohranou mno nevadi, neni to na dlouho udelat to znovu, jenom doufam ze je to jediny co se posr*lo
aha díky je dobrá?
syk

Post by syk »

me se teda moc neosvedcila, jeste nevim jak na vetsi lode, ale na stihace je knicemu... po zasahu na lodi exploduje, lod to docela rozhodi, roztoci, ze neni chvilku schopnej nic delat, bere malo stitu i trupu... dlouho trva znicit cil

to neni zrovna moje parketa, protoze davam prednost devastujicimu utoku s HEPT

a pri pouziti kombinaci s napr. A-HEPT pri salve to lod odhodi a vetsina strel mine cil

snad jen ze by sis chtel s cilem hrat :)
souky

Post by souky »

aha dikes :D
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

on je totiz problem ze vetsina zbrani v X ma strasne malou rychlost strel kdyz nepocitam beam kanony a MD
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
FVZ

Post by FVZ »

gomecz wrote:
FVZ wrote:Je potřeba script, kterej by UT zakázal obchodování s HQ.
jeste me tak napadlo, neda se na HQ nastavit neco jako v komplexech? polotovary nakupovat/prodavat?
Myslim, že ne, ale je tam obchodovat s ostatními rasami, zkusim co tam mam. Ale asi je to jenom o tom jestli tam může přistát cizí loď.
souky

Post by souky »

tak oprava těch souřadnic todle napsal týpek na neoficiálním foru

Omlouvám se za chyby
Black hole sun 13,4,-8 2x concussion impulse generator (CIG)
Xenon sektor 597 -63,-17,23 CIG
a v Senators badlands jsem našel také CIG, souřadnice jsou správné tak nevím. Bedny se dají detekovat teprve při přiblížení na 100m, nebo s použitím pokročilého satelitu.
syk

Post by syk »

prvni varianta
priblizne se doplacam se na souradnice a potom doladuju... nic nevidim, tocim se jak camrda dokola a hledam... nic nevidim... na radaru velky kulovy... vystoupim z lode a vidim, bednu cca10m od lodi :(

druha varianta
letim rovnou presne... 2 souradnice doladeny a pouze po treti se priblizuju... bedna videt cca od 500m (transparetni svetle modra)na radaru opet velky kulovy ale clicknutim jde oznacit ... potom uz je videt i na radaru v celem jeho dosahu

docela vopruz, kterej za to vpodstate ani nestoji...
najit secret conteiner a vnem 50.000 creditu mi priada jako vysmech od tvurcu hry...
a CIG se daji ziskat pri assasinacnich misich kterych je dost, nez se pachtit na prihloupe souradnice, ktere hra bez scriptu (move to coordinates) ani neumi...

neni nejaky forum, kde by tvurci hry reagovali no to co lidi ve hre chteji, aby to tam bylo official nez pridavat kupu scriptu?

mmch na to jsem doplatil, byl jsem zvedavej na parametry lodi tak jsem si je postupne pridaval do hry, kazdou prozkoumal a nakonec vyhodil
a protoze jsem fanda serialu "Battlestar Galactica" tak jsem si ji tam ponechal... cca 2 mesice pohode a jednou proste zadnej load nesel loadnout :evil: zkusil jsem cistou instalaci a znovu vlozit lod a par scriptu co jsem pouzil predtim a ... houby platny...
slak by me trefil... kazdej asi vi jak se imperium muze rozrust za dva mesice kdyz se dost creditu
bakterius
x4

Post by bakterius »

loadovat ide, ale v SHIP INSTALERI si to musis dat na base mod - STANDARD GAME, a pre istotu vypnut vsetky skripty, malo by to pomoct
Intel core i9 10900K 5,7 GHz; 2x16 GB DDR4 GF Gigabite 4090 RTX; SSD M2 patriot 2TB, Samsung 4K 29", VALVE INDEX, SAITEK x52 PRO
souky

Post by souky »

lidi mohl byste mi někdo poslat souřadnice w brány v sektoru maelstorm(vodní vír) už druhej večer tam kisnu a pořád nic akorát sem tam zmasim pár pirátů
Dolfi
x3tc

Post by Dolfi »

souky wrote:lidi mohl byste mi někdo poslat souřadnice w brány v sektoru maelstorm(vodní vír) už druhej večer tam kisnu a pořád nic akorát sem tam zmasim pár pirátů
Brána by měla být asi 170 km od středu na ose x, takže mimo mapu.
souky

Post by souky »

jo to já vim kde mi měla přibližně být jenže tam pořád lítám anic ale dík zkusim to
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

souky wrote:jo to já vim kde mi měla přibližně být jenže tam pořád lítám anic ale dík zkusim to
Je to přesně jak říká kolega o post výše.... -170km
Torgen
x3

Post by Torgen »

Tak před časem jsem to tu slíbil, že souřadnice uvedu, ale pak už to nebylo třeba až do teď a tak jen pro úplnost, i když kolegové už to napsali :D :
x = -170,y = 0, z = 0
Last edited by Torgen on Wed, 20. Dec 06, 07:32, edited 1 time in total.
souky

Post by souky »

aha tak všem díky hned du na to :lol:
FVZ

Post by FVZ »

Už se vyřešil, ten probém s UT a HQ? Nikde v anglickym fóru to nemúžu najít. (Možná je to tim, že neumim anglicky.
FVZ

Post by FVZ »

Jak je to s těma UT a HQ, už se to nějak vyřešilo? A Kde se můžu zapsat do aukce o ten sektor? Na všech stanicích včetně OS mam jenom tohle [ external image ], co to znamená?
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

FVZ wrote:Jak je to s těma UT a HQ, už se to nějak vyřešilo? A Kde se můžu zapsat do aukce o ten sektor? Na všech stanicích včetně OS mam jenom tohle [ external image ], co to znamená?
Aukce se ještě nerozeběhla, tohle je jenom oznámení. Vydrž, potom se ti objeví možnost na všech fabrikách, či stanicích.
FVZ

Post by FVZ »

Sir_Thomas wrote:
Aukce se ještě nerozeběhla, tohle je jenom oznámení. Vydrž, potom se ti objeví možnost na všech fabrikách, či stanicích.
A je to něčem závislí? Tahle zpráva je tam už hodně dlho, mam dohranej příběh i Bala Gi mise. Mam něco přes 700 milionu, cca 10 stanic a komplexů.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

FVZ wrote:A je to něčem závislí? Tahle zpráva je tam už hodně dlho, mam dohranej příběh i Bala Gi mise. Mam něco přes 700 milionu, cca 10 stanic a komplexů.
Tohle netuším, také jsem čekal relativně dlouho.

Return to “Česky / Czech X-Forum”