Zacatecnik- otazky a rady
Moderator: DJ Die
-
gomecz : už sem to pochopil
Horor je hledání sektorovích bran jednou sem snad strávil hodinu hledáním západní brány a na konec sem zjistil že tam není.Jinak využíváte systém krátkých zpráv?

[ external image ]
------------------
Jestli je vesmír odpověď, co je potom otázka?
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
v nejhorsim si muzes stahnout nejakou mapu X-vesmiru aby vedel kde co je
system kratkych zprav je nutnost protoze tam jsou mise a vetsina scriptu je taky vyuziva
pokud letis neco prodat do prazned tovarny tak se vzdycky podivej do BBS obcas je tam mise kde prave to co jim chybi chteji a to za maximalni cenu+priplatek podle tveho obchodniho ranku
a pokud se zivis obchodem tak doporucuju poridit skokovy motor protoze to dost zrychli cestovani pres vice sektoru v pomalem transporteru
system kratkych zprav je nutnost protoze tam jsou mise a vetsina scriptu je taky vyuziva

a pokud se zivis obchodem tak doporucuju poridit skokovy motor protoze to dost zrychli cestovani pres vice sektoru v pomalem transporteru
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
Tak sem si na konec přeci jenom stáhnul mapu cz. Protože to už bylo v tomto vedru na palici. Tak se kouknu do mapy a ta brána co jsem hledal tam opravdu není. Jen si myslím že ta mapa je moc velkej pomocník do hry možná je to na škodu asi ji skartuju
Jinak na ty zprávy se dívám jen s mi zdá že ten zisk u některých misí je zanedbatelnej.

[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
jak rikam na zacatku je to nic moc protoze mas maly rank ale az budes mit trochu lepsi psotaveni tak ty odmeny budou daleko lepsi casto vydelas vic na odmene nez na tom na tom zbozi co jsi jim dal za maximalni cenu
jestli jsi to nahodou spatne pochopil tak ta odmena neni za to ze jim to das ale za to ze do odkoupi za maximalni cenu a pokud jim dovezes vsechno co chteji tak ti jeste navrch pridaji tu odmenu

jestli jsi to nahodou spatne pochopil tak ta odmena neni za to ze jim to das ale za to ze do odkoupi za maximalni cenu a pokud jim dovezes vsechno co chteji tak ti jeste navrch pridaji tu odmenu
-
Tak to jo. Už sem myslel že to chtějí jen za ten pakatel co mi nabízejí
Díky.

[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
Jak se projevuje Ekliptický projektor?
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
-
Super. Ta mřížka je dobrej pomocník díky. 

[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
Nej prodej a nakup
Ahojky, potřebuji pomoc. Umistil jsem v nekolika sektorech vyspele druzice s tim, ze kdyz macknu 5 ci 6 (vyhledavac nej prodeje a nakupu) objevi se mi i zbozi z techto sektoru - to se vsak nestalo. Jde nejak navolit, aby se zobrazovalo zbozi i z jinych sektoru, nez prave jsem? Diky za pomoc 

-
Pročítání diskuze hry x3 sem se mimo jiné dozvěděl že jde najmout pilot např. do lodi Posel. Tak sem za tvrdě vydělaný kr nakoupil různá vylepšení do mého Posla. A chtěl bych se zeptat ják či kde koupit (najmout) pilota,abych nemusel stále ručně zadávat sektor a příslušnou továrnu. Sice jsem tam našel položku kopit/prodat pilota,ale dál sem se nedostal. Jestli se to tady už řešilo tak sem to nenašel. Díky.
P.s. Přišel jsem na klávesu "J" hnedka se lítá rychleji

[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
musis si za 500k koupit obchodni software mk3 je to sice drahe ale kdyz ho mas a na lodi je aspon 1x25MJ stit(doporucuju koupit Posla L ten ma plne stity) pak staci v prikazoven menu v kategorii obchod vybrat sektoroveho obchodnikaButon. wrote:Pročítání diskuze hry x3 sem se mimo jiné dozvěděl že jde najmout pilot např. do lodi Posel. Tak sem za tvrdě vydělaný kr nakoupil různá vylepšení do mého Posla. A chtěl bych se zeptat ják či kde koupit (najmout) pilota,abych nemusel stále ručně zadávat sektor a příslušnou továrnu. Sice jsem tam našel položku kopit/prodat pilota,ale dál sem se nedostal. Jestli se to tady už řešilo tak sem to nenašel. Díky.
transport pak zacne obchodovat v danem sektoru(kdyby nahodou nemel s cim obchodovat tak mu dej stejny prikaz do jineho sektoru) a zacne sbirat zkusenosti(to uvidis u jmena pilot za jeho jmenem je v zavorce uvedena jeho uroven) az bude mit uroven 8 tak ho muzes prepnout na universe tradera ktery uz se neomezuje na jeden sektor ale obchoduje vsude jak sbira zkusenosti tak si bude vylepsovat svoji lod zacne pouzivat skokovy motor(pokud mu ho nedas tak si ho koupi) a koupi si bojove drony na obranu pri uteku
za zadnou cenu jim ale nedavej zbrane do vezi protoze jinak misto uteku budou bojovat a vetsinou prohraje
-
Tak to si mně moc nepotěšil 500k je promně docela vysoká částka.Vlastním lod Posel co jsem dostal na začátku hry nákladoví prostor sem rozšířil (zatím) na 3500 a to stálo taky pěknejch pár kr.Většinou nakupuji energetické články v sektoru Bariera a prodám je v Argon Prime.
Když se daří tak je koupím za 12 a prodám za 19 (jednou i za 20). Takže takhle to dělám s Poslem. A s mojí lodí Bourač většinou prozkoumávám sektory a občas něco seberu po bitvách a následně prodám. Tak taková je moje strategie. Myslel sem si že si někde najmu pilota a ten mi bude jezdit s Poslem abych se o něj pořád nemusel starat. A tedka se od tebe dozvím že potřebuji řídící software typu 3 kterej je drahej jako prase.
to se ulítám .
Když se daří tak je koupím za 12 a prodám za 19 (jednou i za 20). Takže takhle to dělám s Poslem. A s mojí lodí Bourač většinou prozkoumávám sektory a občas něco seberu po bitvách a následně prodám. Tak taková je moje strategie. Myslel sem si že si někde najmu pilota a ten mi bude jezdit s Poslem abych se o něj pořád nemusel starat. A tedka se od tebe dozvím že potřebuji řídící software typu 3 kterej je drahej jako prase.

[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
no on si takovy obchodnik na sebe rychle vydela kdyz maji nejvyssi uroven tak vydelavaji az 1.5mil za hodinu tzn ze na zacatku na sebe vydela asi za 3 hodiny kdyz mu das plne vybavenou lod+soft mk3 ver mi ja jich mam 8a budu kopovat jeste asi 12 protoze se to fakt vyplati aspon na zacatku vic nez tovarny ale chce to mit prozkoumane systemy at maji vetsi prostor na obchodovani
-
To Ti věřím že se Ti krediti otáčejí když máš takovou flotilu obchodníků,ale než si mněl prvního se vším všudy tak ti to nějakou dobu jistě trvalo než si uškudlil alespon 600k. No a to je můj problém 

[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
-
Tak se mi konečně podařilo vypudit piráta z jeho lodě a zrekvírovat jí .Hnedka sem ji prodal no myslel sem že zprodeje bude víc nakonec mi za ní dali cca26,000kr .
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
-
-
Tak sem změnil obchodní artikl s nákupu a prodeje energ.článk. které sem nakupoval za 12 a prodával za 19. Sem přesedlal na řízky a docela slušně mi vynáší nákup 66 prodej 109. Konečně sem si už naškudlil okolo 350k .Rozhodl jsem se rozšířit náklad. prostor. Tak tam zaletím a zmích 3500 sem to dal na rovných 4000. Sakra to semi protočili panenky. Ti zloději za těch 500 chtěli okolo 320k skoro celí můj kapitál.
Jinak sem si pořídil vyspělou družici,ale jaký je rozdíl mezi touto a obyčejnou druž.Díky.
Jinak sem si pořídil vyspělou družici,ale jaký je rozdíl mezi touto a obyčejnou druž.Díky.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )