Może zbyt rzadko popatrujesz na Gravidar ?Jones Abrahams wrote:. Często rozbijałem Mambę o wyłaniającą się nagle Nemezis, którą zbyt późno dostrzegłem. To był ciemny sektor...

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Musi masz racjęSauron11 wrote: Może zbyt rzadko popatrujesz na Gravidar ?
Tak, tylko wtedy musimy być w pełni sprawną organizacją! Chyba nie muszę wyjaśniać dlaczego?ergo wrote:po prostu na razie ciezko znalezc zastosowanie, jestem pewien ze kiedy tylko pojawi sie X2OL sytuacja zmieni sie o 180 stopni, kandydaci beda pchali sie drzwiami i oknami
A wymyślił! Tylko na razie:Blaster X wrote: Jones chyba juz cos szykuje (przyszykowal)
![]()
Czekam na kontrkandydatów
Oczywiscie orinoko nie moglo by byc wyposazone w zadna bron miotajaca na boki (jony, GFU). Jak ktos bedzie potrafil celowac plazma, to i GFU bedzie dobrze strzelal.Stalovy wrote:A na serio, to można by podać konfigurację jakiegoś statku i ustalić ją jako standard dla tego testu, a potem porównać czas trwania walki różnych osób. Nie mógłby to być statek zbyt drogi, tak żeby wszyscy mogli go stosownie wyposażyć, ani zbyt tani. Nie mógłby to być również statek zbyt silny. Ja proponowałbym Orinoko.