scuk wrote:Zdravim. Ja som v univerze X novacik. Mam sice odohranych 6 dni v TC. Dostal som sa do toho pomerne rychlo a zacina to byt dost lahke. Rozmyslam teda ze si nahodim Xtended. Chcel by som vsak od vas poprosit kratky review tohto modu. Pretoze z toho co som sa docital na oficialnej stranke tohto modu vyzera byt strasne hardcore

Hlavne sa chcem opytat ci by som mohol pokracovat v ulozenej pozicii. Teras ked som si zadovazil Boreas nemam velku chut rozbehavat novu hru ^^ A tiez by som poprosil nejaku radu ohladom obchodovania pretoze vsetky moje zisky pochadzaju len z patrolingu a najomnych vrazd. Mam jednu Computer facility ale za cca 4dni in-game ma zisk len 300k Cr

Mam aj 1 obchodnika nastaveneho na Sector trader. Z Universe trader mam obavy koli legendam o Xenon Q a OoS

Dakujem za odpovede.
Xtended prinasi novy vesmir (nove sektory), lepsi grafiku, lepsi hudbu v sektorech,nove lode, predelane stare (napr. Panter je dronova fregata) a nevim, jestli uz je venku 2.0, ale v 1.2 je jen jedna "hlavni" pribehova linie, zachrana Argonske M2+, odmenou za to je blueprint na jeji stavbu ve vlastni lodenici. Novinkou je take postupne odemykani sektoru, coz je skvele. Ne vsechny jsou hned pristupne, ale vzdy se ti ve zpravach objevi novinka typu Novy sektor pro Federaci, Argonska federace objevila novy sektor XY. Pokud do nej hned skocis, tak opravdu vidis Mammotha, jak si to tam sine od brany a vysadi Trade station. Za chvili dalsi treba se solar plant. A tak. Je to opravdu realisticke a vypada to skvele
Jinak si v XTM muzes spoustu veci nastavit, jako treba pravdepodobnost, s jakou se nepratelska lod vzda (0-100%). Samozrejmosti jsou i nove starty, nejlehci je Terransky, protoze zacinas s jejich M7.
Kazdopadne je to skvely MOD, ja uz hraju jen ten a rozhodne doporucuji vyzkouseni. Navic je zadarmo.
S UT je jediny problem a to, ze se dost casto zaseknou na standby a musis je znovu restartovat. Nevim, co kdo kde zmrvil, ale v X2 i X3 R jeli v pohode, ale v TC se proste zasekavaj. Pokud se o ne jo bojis, pouzivej na ne v Xtended ty nove Super Transporty (napr. Hayabusa). Maji stity jako M7 a jsou slusne vyzbrojene. Navic vypadaji nadherne, Hayabusa je nejhezci lod, co jsem videl

Jukni sem, tady je shiplist s obrazky.
http://seizewell.de/Diemetius/XTC-I_Shipsstats_v1.1.xls
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG