X3 Terran Conflict

Moderator: DJ Die

willypokorny
x4

Post by willypokorny »

odík ;) se hodí když s nim bojuješ tak překlopit na úzkou stranu abys nedostával tolik zásahů.

JAK ČASTO TI TOHLE UDĚLÁ AI?!

jinak s názorem že boreas je obří vibrátor nesouhlasím, zkus si někde najít obrázky lodí z Honorverse od Davida Webera :D

jinak u svého rebalancu jsem pythonu dal do bočních baterií krom flaků dvojnásobek laserů.
In-lander
x3tc

Post by In-lander »

Fajn, když Spliti dle vývojářů byli více zaměření na zbraně tak chápu ty nízké štíty nicméně měli to nahradit těmi zbraněmi -více věží a (A,B,C) Kyon emitery taky měli zakomponovat na Pythona - alespoň. Anebo na rasu, která je zaměřená na zbraně. Xenoni jsou roboti napadení Virem pokud vím tak by měli ovládat úplně všechny zbraně ve vesmíru X.
Khaaci jsou jen červi, žijící z Nividia u nich se nedivím, že maj poněkud odlišnější design a barvu lodí.
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Spliti maj prakticky největší palebnou sílu všeobecně, když si všimneš, tak můžou ovládat téměř všechny zbraně, nicméně jejich lodě jsou oproti jiným tak jedenapůlkrát rychlejší ve všech kategoriích a taky mám pocit, že se jim rychleji dobíjejí zbraně. Nicméně Khaaci jsou úplně odlišní od všech ostatních ras, tím pádem jejich emitory neumí nikdo používat, vyrábět, a navíc jedniný dobrý jsou až gamy, bety jenom ve velkým množství. Xenonský lodě zas opužívaj jenom pulzní paprsky, což mě nejednou stálo celkem kvalitní pokrok v kampani, když jsem byl línej si zakotvit na stanici, takže ti ani jiné zbraně nepotřebujou-
plynak
x3tc

Post by plynak »

No vseobecne jo, krome capital ships :-) Coz je dost na palici. A to, ze nemaji ani flaky uz je na povazenou. Navic mne prijde logicke, ze rasa, ktera je blazen do zbrani tam nejak ty Khaakske namontuje. Jinak mame nakladove prostory plne nepouzitelnych Khaakskych zbrani. A ne, alfy a bety jsou skvela nahrazka flaku. Naopak ja tam gamy nechtel, ale to nejde, ono je to bere jako jeden typ zbrane. Ale nastesti tech gama moc nemam, tak je nevozim a tudiz je MARS nepouziva.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Já flaky používal na Tigerovi, ale byly pěkně naprd, spíš vždycky zlividovaly něco, co mělo zůstat celý, na rakety reagovaly pozdě a moc užitečný mi teda nebyly. Na druhou stranu to asi bylo tím, že nemám MARS a montoval jsem víc druhů zbraní na 1 věž (ano, jsem idiot :D ). Jestli budu používat flaky, tak si asi seženu MARS.
plynak
x3tc

Post by plynak »

fanda serie X wrote:Já flaky používal na Tigerovi, ale byly pěkně naprd, spíš vždycky zlividovaly něco, co mělo zůstat celý, na rakety reagovaly pozdě a moc užitečný mi teda nebyly. Na druhou stranu to asi bylo tím, že nemám MARS a montoval jsem víc druhů zbraní na 1 věž (ano, jsem idiot :D ). Jestli budu používat flaky, tak si asi seženu MARS.
No nesmis pouzivat cluster flaky, ale normalni. A ty jsou docela ucinne. Ale proti stihacum, maximalne M6. Tigr s flaky a MARSem je smrtici pro stihace. MARS urcite vyzkousej, je to uplne jina hra.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
TTenk

Post by TTenk »

Baterie flaku je snad nejlepší ochrana proti střelám a stíhačům, jakmile nějaká skořápka muže FA mít, tak je taky dostane

Příkladně
M7 panter
přední - 2x odpalovače, 2x CIG 2x EIC - utok na nepřítele
pravá, levá - odpalovače zápalných bomb - utok na capitals lodě
horní, dolní, zadní - baterie flaku - utok na stíhače

stím jsou spjaty i dva Tenjiiny s odpalovačema tříštivých bomb, které pantera následují (dom.stanice) a mají za ukol likvidaci střel.
Občas se stane ž epanter do něčeho ťukne" alestím se musí počítat

V realu to pak vypadá, že je panter "nezničitelný" teda když ho nesmetu omylem sám :D
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

No, tak jak to vidím, tak asi pořídím MARS a následně budu šetřit na Panthera, vzhleem k tomu, že stojí stejně jak Tiger a nejspíš je vo dost lepší.
TTenk

Post by TTenk »

Tuším, že štíty stejné, rychlost stejná
ale více kanonů na hoře a dole (zase míň na bocích) a hangár na 32 letadel (1x M6) nebo 2x ?

zdá se mi že i manevrovatelnost má lepší (ale neposoudím Tiger se mi nelíbí tak ho nepoužívám) ale panter byla vždy první M7, kterou jsem musel pořídit, ono je to "jediná M7 (z normální hry) jinak to byl Tern (pro hlídkování u komplexu a v AP se mi zalíbil Griffin (bohužel v TC není :( no je za plot, ale já nedostal :()
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Tak zase se můj vkus neshodne - já považuju Tigera za nejelegantnější M7 ve hře :D ale Griffona jsem nedostal ani já, ale to mi moc nevadí protože mám pocit je to M7M, a já ty raketový moc nemám rád.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

je to M7 "klasické konstrukce" ale v AP figuruje jako nosič bezpilotních letounů
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Griffon nebo Tiger? Upřímně řečeno, jak to je v AP je mi krapet ukradený :D vůbec zvažuju, jestli budu kupovat Rebirth, AP určitě ne. Kdyby to šlo do TC...

EDIT: otázka k MARSu - našel jsem ho v AJ, nebude to mít problémy s CZ verzí? Jo a taky jsem našel (možná o tom víte i vy) na eng. foru kompletní seznam všech scriptů a modů do TC. Nevim, jestli je tady nějaké omezení ohledně dávání odkazů na stránky, kdyby bylo, tak můžu poslat do PM.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

obojí :)
TTenk

Post by TTenk »

Tiger by nevypadal špatně, kdyby byl kratší, stačilo by "uřiznout" ten uzký krk co má, dát mu možnost alespoň 2x M6/M8 a byla by to slušná kocábka

willypokorny: v threadu AP se ptám na jednu loďku, na jednu odpověď tam, já se stím dělat nebudu nemám na to nervy (EN jazyk prostě nemusím) česky to není a němčinu ma sice v krvi (tu rakouskou) ale kvuli jistým věcem, německy nekomunikuju.

fanda serie X: forum přeci podporuje URL tagy ne?
Navíc jestli to je jen na EN verzi fora, tak to je jedno :)
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

TO TTenk: já právě přemýšlím podle jakýho "klíče" upravit ty TP+, ale jestli to udělám tak to jen tak nebude - mam dost práce sám se sebou ;)

jinak dokování lodí jako M6, M8, TS a TP na jiných lodích je možný jenom s jedním modem, ale moc dobře s ním neumím.
TTenk

Post by TTenk »

Já bych to zařadil mezi M6, velikostně to tak odpovídá, když postavím vedle sebe Phantoma a Kentaura je to skoro stejně velký.
Na TP v AP to je bohužel až moc velký (vzhledem k štítům) Ten Ocelot vypadá taky pěkně a tern, jen by se museli jmenovat jinak :P (kvuli modu) ale určo (pokud by to někdy dopadlo)¨bych to používal jako hlavní loď, už mě Anaconda omrzela, Drak je vcelku .... no raději draka ochránce (bug nejde koupit) a kentaru ochránce taky nejde koupit, hyperiona se mužu rozloučit ... ten výsadek, rpotě testovanej nebyl (a vložit Hyperiona si umím pokdu zapnu konzoli) Už ma na mobilu screen Phantoma :D prostě boží, to je jedne z nej věcí v AP, bych dal uplně všude toto... :)
scuk
x3tc

Post by scuk »

Zdravim. Ja som v univerze X novacik. Mam sice odohranych 6 dni v TC. Dostal som sa do toho pomerne rychlo a zacina to byt dost lahke. Rozmyslam teda ze si nahodim Xtended. Chcel by som vsak od vas poprosit kratky review tohto modu. Pretoze z toho co som sa docital na oficialnej stranke tohto modu vyzera byt strasne hardcore :D Hlavne sa chcem opytat ci by som mohol pokracovat v ulozenej pozicii. Teras ked som si zadovazil Boreas nemam velku chut rozbehavat novu hru ^^ A tiez by som poprosil nejaku radu ohladom obchodovania pretoze vsetky moje zisky pochadzaju len z patrolingu a najomnych vrazd. Mam jednu Computer facility ale za cca 4dni in-game ma zisk len 300k Cr :D Mam aj 1 obchodnika nastaveneho na Sector trader. Z Universe trader mam obavy koli legendam o Xenon Q a OoS :D Dakujem za odpovede.
TTenk

Post by TTenk »

z UT strach neměj, jen si ho chce správně nastavit, jako autojump (1 sektor) pak to s těmi články (minimálně na 5) a nouzový skok (80%) někdo dává a někdo nedává zbraně, já dávám (bránit před střelami)
Občas se stane, že ho někdo sejme, ale když si to ohlídáš zpočátku, vydělá víc, než jsi do něj vrazil. Navíc si tím zlepšíš repku u ostatních ras.

Předpokládám, že se jedná o počítačové součástky?
S touto továrnou envím, já preferuju výrobu zbraní co sám využiju.

Xtendet mod, asi tě zklamu ale je opravdu málo modu, které nemusíš rozjiždět znova, Xtendet myslím mezi ně nepatří, takž easi pak nová hra, uvidíš co ostatní.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

musis zacit uplne znovu, vesmir je UPLNE jiny
plynak
x3tc

Post by plynak »

fanda serie X wrote:No, tak jak to vidím, tak asi pořídím MARS a následně budu šetřit na Panthera, vzhleem k tomu, že stojí stejně jak Tiger a nejspíš je vo dost lepší.
MARS je nutnost. Fakt jsem nikdy nechapal ty temata typu Jak mam vyzbrojit lod XY? :-)
No neda se rict, ze je Panther lepsi. On je vlastne uplne stejny jako Tiger :-) Rozdil je, ze nema fixni zbrane vepredu, ale jen vez se 6 dely misto 8 pevnymi u Tigera. A ma hangar. Jinak je uplne stejny. Tiger je sice delsi, ale ma zbrane pekne po celem trupu, takze je krasne vyuzije. Zalezi na tobe, co preferujes. Jestli si to s nimi rozdat na ferovku v Tigerovi nebo mit kapesni letadlovku. Ja, kdyz kupuju M7, tak je to Tiger nebo Panter. Jinak uz jen Teladu Shrike, ostatni nemaji cenu. Cerberus je v nemodifikovanem TC ucchylne podstitovany.

Return to “Česky / Czech X-Forum”