Zbraně pryč , dát mu aspoň 10 dronů a skokový s Ecels ať může zmizet .s.Merlin wrote:Ještě jeden dotaz. Jak bráníte svoje UTčka ? Vyslal jsem do vesmíru tři a dva během první hodiny někdo sundal.
Když dám příkaz svým M3 bránit TS, budou s ní i skákat ?
X3 Terran Conflict
Moderator: DJ Die
-
-
-
-
Prej na lepší shánění vzorků z planet, měsíců atd.
http://technet.idnes.cz/nasa-podporuje- ... 9_veda_mla
http://technet.idnes.cz/nasa-podporuje- ... 9_veda_mla
-
-
fanda serie X:
Štíty se daj koupit jednoduše, halvně ty s menší kapacitou.
Zbraně se vyplatí jen některé, pro stíhače doporučuju Bleskomety a taky munici (drahá) pro M6/M7 Generátory nárazových pulzů, pokdu preferuješ Split technologii, tak Elektromagnet ion děla na 100%, pro M1 když budeš shánět Fotony, je to někdy děs, takže pokdu budeš dělat Generátory nebo Elektro tak k tomu připoj Fotony (samo od stejné rasy kvuli surovinám
)
Asi blbost zmiňovat, že jestli preferuješ Terrany tak tam vyrábět snad všechny
Ostatní zbraně jsou vcelku kničemu nebo se dají lehce sehnat.
s.Merlin
jedná se "wingmany" (podle nastavní v ovládání) si je mužeš rychle přivolat na pomoc (ma nastavené dva oceloty) pokud mají skok pohon a energii skočí (pokud sou nastaveni)
Pokud nepoužíváš takto a jsou někde na základně a základnu někdo napadne (nebo to co hlídají) tak daného nepřítele pronásledují dokud neumřou nebo cíl nezničí
Ten autojump
myslím že potřebují Bojový soft 2 (nevím já jim kupuju oboje) a nastavit se dá
50% je ale málo, jelikož jsou tak tupí, že než skočí se zastaví.
Já jim dávám 80% (kdyby náhodou do něčeho vrazili aby zbytečně neskákali) + příkaz na články na 5 skoků
S těmi M3 to je horší, pokud mají skokový pohon, skákat budou, ale je to blbost.
TIP: Já pro obchodníky používám jen TM lodě (občas dokupuji loď a přidělím k obchodníkovi)
Sice náklad (u Boa) je jen 1500jednotek (reálně pak 1400) ale je to lepší, protože když se zaseknou, nemusím se starat, kam prodat třeba 10000 Magalitu, řízků apodobně (ten náklad je jen příklad) Navíc vezmu-li rychlost TS (něco mezi 50-90m/s) a srovnám s Boa (154m/s) tak je to rozdíl
Boa: Hlavní 4x odpalovač tříšť bomb, zadní 1x impuls
(tak teď envím těmi lasery a rychlostí nepletu s leguanem) a taky nevím, jestli je Boa ve standartní hře, enbo ji přidal mod
Štíty se daj koupit jednoduše, halvně ty s menší kapacitou.
Zbraně se vyplatí jen některé, pro stíhače doporučuju Bleskomety a taky munici (drahá) pro M6/M7 Generátory nárazových pulzů, pokdu preferuješ Split technologii, tak Elektromagnet ion děla na 100%, pro M1 když budeš shánět Fotony, je to někdy děs, takže pokdu budeš dělat Generátory nebo Elektro tak k tomu připoj Fotony (samo od stejné rasy kvuli surovinám

Asi blbost zmiňovat, že jestli preferuješ Terrany tak tam vyrábět snad všechny

Ostatní zbraně jsou vcelku kničemu nebo se dají lehce sehnat.
s.Merlin
jedná se "wingmany" (podle nastavní v ovládání) si je mužeš rychle přivolat na pomoc (ma nastavené dva oceloty) pokud mají skok pohon a energii skočí (pokud sou nastaveni)
Pokud nepoužíváš takto a jsou někde na základně a základnu někdo napadne (nebo to co hlídají) tak daného nepřítele pronásledují dokud neumřou nebo cíl nezničí
Ten autojump
myslím že potřebují Bojový soft 2 (nevím já jim kupuju oboje) a nastavit se dá
50% je ale málo, jelikož jsou tak tupí, že než skočí se zastaví.
Já jim dávám 80% (kdyby náhodou do něčeho vrazili aby zbytečně neskákali) + příkaz na články na 5 skoků
S těmi M3 to je horší, pokud mají skokový pohon, skákat budou, ale je to blbost.
TIP: Já pro obchodníky používám jen TM lodě (občas dokupuji loď a přidělím k obchodníkovi)
Sice náklad (u Boa) je jen 1500jednotek (reálně pak 1400) ale je to lepší, protože když se zaseknou, nemusím se starat, kam prodat třeba 10000 Magalitu, řízků apodobně (ten náklad je jen příklad) Navíc vezmu-li rychlost TS (něco mezi 50-90m/s) a srovnám s Boa (154m/s) tak je to rozdíl
Boa: Hlavní 4x odpalovač tříšť bomb, zadní 1x impuls
(tak teď envím těmi lasery a rychlostí nepletu s leguanem) a taky nevím, jestli je Boa ve standartní hře, enbo ji přidal mod
-
No, to bych teda neřek. Posledně, když jsem vybavoval Tigera, oblítal jsem snad celej vesmír a sehnal jsem jen 3 Generátory nárazů. Což jsou prakticky moje jedniné používané zbraně - Kanon s urychlovačem (M4), HEPT (M3/M6/M7), Generátor nárazů (M7/M1+M2) a Fotonové dělo (M1+M2), a štíty taky sháním dlouho a pracně, takže asi budu vyrábět vlastní a dokud nebudu mít vlastní HQ, tak je aspoň můžu prodávat, z těch jdou taky slušný prachy.
-
Vždyť já říkám, že se vyplatí dělat Generátory, Fotony a bleskomet+munice, pokud Split technologii tak i E.Ionov děla, zbytek se shání jednoduše 
Štíy se daj sehnat také pěkně, dole jak je velitelství Atreus, tak sektor nad ním, Královnina odplata? (no to je jedno ) tak tam vždy tak 3x 2GJ a párkrát 1GJ.
Mě se nejhuř sháněli štíty (velké) ve Split. a Argon. sektorech a piratský lasery (pokud jsi s piráty na válečný stezce
)

Štíy se daj sehnat také pěkně, dole jak je velitelství Atreus, tak sektor nad ním, Královnina odplata? (no to je jedno ) tak tam vždy tak 3x 2GJ a párkrát 1GJ.
Mě se nejhuř sháněli štíty (velké) ve Split. a Argon. sektorech a piratský lasery (pokud jsi s piráty na válečný stezce

-
-
-
-
-
Telladske lode od M7 vys jsou super. Silne a skvele vyzbrojene. Navic maji gauss munici, takze se da palit o 106 aniz by dosla energie. Vzdycky mam alespon jednu jejich M2. A to, ze je trochu nesymetricka je prece zamer. Nechapu, co je na tom za problem, ve vesmiru poleti i cihla.In-lander wrote:Telladské lodě jsou křápy ale nedivím se tomu, ještěrky rozum nepobraly. A nějaká symetrie je jim cizí.
Jinak ja si vlastni zbrane a stity nevyrabim. Mam sice vzdy tovarny na 1MJ a 5MJ stity, protoze ty vydelavaji neskutecne mnozstvi penez, mam i na PAC a HEPT, ale vzdy to prodavam. Zkousel jsem i tovarnu na IC a PPC, ale to trva vecnost, nez to vyprodukuje, to driv poslu zasobovaci lod na exkurzi po vesmiru a nakoupim to tam.
Navic hraju TC s Xtended a tam se da nastavit, ze se komodity neaji vykoupit (stanice ma 1/2 PPC, koupite ho a porad ma 1/2). Je to takova obezlicka proti stupidni ingame ekonomice.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-
-
Ale to uleti vsem M2. Krome mozna Pythona, ktery je mnohonasobne slabsi a stoji o 23M vic. Navic jak jinak pouzivat M2, nez ji zaparkovat u nejohrozenejsi brany a dat ji attack all enemies. A kdyz ji vezmes sam na ofensivu, tak se ten dalsi 2GJ stit docela sikne.willypokorny wrote:jo jsou silně oštítovaný a vyzbrojený ale v praxi je použiješ možná na blokaci brány v sektoru, protože všechno, co by teoreticky mohly pronásledovat jim prostě uletí. A nevím jak ty ale symetrie mi u válečné lodě přijde docela zásadní. Takhle vypadá teladská M2 jako nějaká opravovací loď.
Ale je prece jedno, jak vypada, hlavne, ze ma dobre palebne uhly

Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-
-
To ja litam jen v M2. Krome Boreasu. To je nejhnusnejsi lod v X univerzu. A litat v obrim vibratoru fakt nemusimfanda serie X wrote:Jak vypadá je mi vcelku jedno, ale není mi jedno, že je to neuvěřitelně pomalý, velký a blbě se s tím manévruje. S M2 obvykle nelítám a přiznávám, žádnou jsem zatím ani nekoupil, ale co do těhle velkých lodí mi přijde docela sympatický Boreas od OTAS.

-
Můžeš zkusit lítat s telladským Phoenixem
- Anténou sem se zachytil o equipment dock a FAIL.
Akuma, Brigantine to je jako lítat s vlakem.
Ray moc velký .. schytává hodně zásahů.
Osaka sice dobrá nicméně líná.
Tyr má malý nákladní prostor.
Python má malé štíty (jen 3x 2GJ)
K slabé výhoda snad, že jde osadit více zbraněmi - antény k ničemu, dobré akorát na zachytávání s jinými loďmi.
Nejlíp bych hodnotil Borease, Titana a Odysseuse.

K slabé výhoda snad, že jde osadit více zbraněmi - antény k ničemu, dobré akorát na zachytávání s jinými loďmi.
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
-
Tak u mne je na prvnim miste Titan. Zlata stredni cesta. Dobre se s nim manevruje.In-lander wrote:Můžeš zkusit lítat s telladským Phoenixem- Anténou sem se zachytil o equipment dock a FAIL.
Hned po nem je Phoenix. Trochu vetsi, ale silne ostitovany a vyzbrojeny.
Odysseus je desne siroky, spatne se s nim uhyba palbe zdola ci shora, ale jinak ujde.
Ray je trochu vetsi, ale jako OOS patrolu davam vetsinou jeho.
Python by usel, kdyby byl levnejsi a ne z nejakeho duvodu jeden z nejdrazsich. Priznam se, ze ve sve kopii TC jsem mu umoznil dat do bocnich vezi Khaakske zbrane. Jednak jsem jich mel asi 50 a nebylo, jak je pouzit, druhak to u Pythona vyvazilo jeho vyssi cenu a nemoznost mit flaky.
Osaka ma pitome zbrane (PSG je nejblbejsi co jsem kdy videl).
No a Borease jsem popsal, toho ani zadarmo

Ty piratske nepouzivam vubec.
-