X3 Terran Conflict
Moderator: DJ Die
-
-
No je mi jasne, ze postavit vlastny komplex je to idealne riesenie lenze momentalne na to nemam financie setrim na mamuta aby som vobec mohol kupit nejaky komplex aj to este som ho nikdy nestaval takze si tu najdem na fore ako stavat a pod.
Este keby si mi mohol poradit chcel by som nejaku dobru lod, doteraz som mal Eclipse to je tusim M3 je celkom v poho 130m/s to lieta ale stit je len 200MJ a aj zbrane mi uz nestacia, preto som si kupil kentaura ma sice 600MJ aj zbrane do toho lepsie pasuju aj ma vezicky nejake ale pomala je na ovladanie rotacie a pod. ci nieje nieco podobne ako eclipse ale s lepsimi stitmi a zbranami dik
Este keby si mi mohol poradit chcel by som nejaku dobru lod, doteraz som mal Eclipse to je tusim M3 je celkom v poho 130m/s to lieta ale stit je len 200MJ a aj zbrane mi uz nestacia, preto som si kupil kentaura ma sice 600MJ aj zbrane do toho lepsie pasuju aj ma vezicky nejake ale pomala je na ovladanie rotacie a pod. ci nieje nieco podobne ako eclipse ale s lepsimi stitmi a zbranami dik

-
-
-
Uz ho mam
Este sa spytam ohladom komplexov uz som si postavil 3 2x Kremik M a 1x Rudny dul M funguje to ako co sa tyka zarobku lode pridu do mojho doku a si to odmna kupia ci musim to ja vyvazat von a predavat to ?
A co sa tyka zasobovania nieje na to nejaky automaticky pokyn zeby som zadal ze dojdi tam zober tolko a odnes to tam bez toho aby som to musel robit rucne ?

Este sa spytam ohladom komplexov uz som si postavil 3 2x Kremik M a 1x Rudny dul M funguje to ako co sa tyka zarobku lode pridu do mojho doku a si to odmna kupia ci musim to ja vyvazat von a predavat to ?
A co sa tyka zasobovania nieje na to nejaky automaticky pokyn zeby som zadal ze dojdi tam zober tolko a odnes to tam bez toho aby som to musel robit rucne ?
-
lode si pro to prileti samy a na automaticke zasobovani potrebujes obchdni softy a v prikazove konzoli jak das obchod tak tam mas Nakoupit zbozi za nejlepsi cenu a prodat zbozi za nejlepsi cenu tak das nakoupit a vyberes pro co lode maji litat no a jeste musis prevest tovarnam kredity aby ty lode mely za co kupovat a jeste nastavis jak daleko pro to maji litata a cenu za kterou to budou kupovat
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
-
-
-
Zdravím. Tak jsem si pořídil tuhle hru a potřebuju poradit.
1. Koupil jsem si Magnetara. V popisu lodě je napsáno že do ní vejde 5 mariňáků. Jenže když zadokuju u vojenské základny, nejdou mi koupit. Ukazuje to nákladní prostor 0/0. Nevíte co s tím? Reputaci mám a softy na tom mám skoro všechny.
2. Narazil jsem na průzkumné drony. Jak se vypouštějí? Klasické vyložení z nákladového prostoru nefachá.
3. Která M6 je podle vás nejlepší? Přemýšlím nad Heavy Centaur.
4. Dá se někde koupit mapa sektoru? V x3 R to šlo na BBS, ale tady nejsou. Nechce se mi každý sektor prozkoumávat horem dolem.
Předem díky za odpovědi.
1. Koupil jsem si Magnetara. V popisu lodě je napsáno že do ní vejde 5 mariňáků. Jenže když zadokuju u vojenské základny, nejdou mi koupit. Ukazuje to nákladní prostor 0/0. Nevíte co s tím? Reputaci mám a softy na tom mám skoro všechny.
2. Narazil jsem na průzkumné drony. Jak se vypouštějí? Klasické vyložení z nákladového prostoru nefachá.
3. Která M6 je podle vás nejlepší? Přemýšlím nad Heavy Centaur.
4. Dá se někde koupit mapa sektoru? V x3 R to šlo na BBS, ale tady nejsou. Nechce se mi každý sektor prozkoumávat horem dolem.
Předem díky za odpovědi.

-
1) Mariňáky můžeš koupit jen v případě, že máš software Podpora života pro nákladní prostor. A zrovna tohle je soft, kterej se u Argonů snad ani neprodává. Jinak taky nemusíš mít dost místa v lodi.
2) S tímhle ti neporadím, měli by se spouštět právě vyhozením z nákladního prostoru.
3) Tohle je věc osobního názoru, ale já mám dobré zkušenosti s Katanou u Terranů nebo se Skironem od OTAS.
4) Mapy sektorů se dají koupit stejně jako mapy asteroidů, stačí komunikovat se stanicemi, u kterých ti svítí žárovička nebo znak kreditu, nevim přesně který z těhle dvou znaků. Komunikant ti buď zkusí zadat úkol, nebo má právě na prodej nějaké mapy asteroidů či sektroů.
2) S tímhle ti neporadím, měli by se spouštět právě vyhozením z nákladního prostoru.
3) Tohle je věc osobního názoru, ale já mám dobré zkušenosti s Katanou u Terranů nebo se Skironem od OTAS.
4) Mapy sektorů se dají koupit stejně jako mapy asteroidů, stačí komunikovat se stanicemi, u kterých ti svítí žárovička nebo znak kreditu, nevim přesně který z těhle dvou znaků. Komunikant ti buď zkusí zadat úkol, nebo má právě na prodej nějaké mapy asteroidů či sektroů.
-
-
Trénovat se dají normálně na vojenských základnách nebo ve speciálních kasárnách, pár jich ve vesmíru je. Můžeš je cvičit ve výcviku obecném, boji, hackingu nebo v prořezávání trupu, to si všechno vybereš tam. Co se týče vybavení, tak nevim, já osobně mariňáky moc nepoužívám, protože než se prořežou do lodě tak jim to moc trvá, zvlášť když je loď tak 2x rychlejší než oni. Navíc jí musíš nejdřív sundat štíty pod 10% síly.
-
-
-
-
-
-
Ked uz sme pri zbraniach...
ked nastavim "kanonu" moznost "branit lod",
preco ked niekto vypali strelu, kanon neraguje ?
On zacne strielat len po lodi, ktora tu strelu vypalila ale na strelu totalne kasle.
To kto vymyslel tak idiotsky skript ?
Ked natavim moznost "branit pred strelami", tak zasa kasle na lode, ktore palia inak ako strelami.
Nechapem, preco su neni iba dve zakladne moznosti:
Branit lod = palit po vsetkom co po mne vystreli, ci uz strely alebo samotna lod
Utok na nepriatela = okamzite pali automaticky na vsetko, co je v dostrele.
ked nastavim "kanonu" moznost "branit lod",
preco ked niekto vypali strelu, kanon neraguje ?

On zacne strielat len po lodi, ktora tu strelu vypalila ale na strelu totalne kasle.
To kto vymyslel tak idiotsky skript ?
Ked natavim moznost "branit pred strelami", tak zasa kasle na lode, ktore palia inak ako strelami.
Nechapem, preco su neni iba dve zakladne moznosti:
Branit lod = palit po vsetkom co po mne vystreli, ci uz strely alebo samotna lod
Utok na nepriatela = okamzite pali automaticky na vsetko, co je v dostrele.
-
-