X3 Terran Conflict

Moderator: DJ Die

napis
x4

Post by napis »

Vsetko som nainstaloval, ale aj tak to neslo.
Ale potom som len priamo z adresaru hry X3TC zkopiroval zlib1.dll do adresaru toho X3 mod managera a uz to ide :)
Este otazkocka.
subory 7.dat az 13.dat obshauju to co som hladal. 0001-L0042.xml
Myslel som, ze ked v 13.dat prepisem ceske nazvy za anglicke tak to bude fungovat, ale stale sa mi zobrazuju ceske nazvy sektorov.
Musim to zmenit vo vsetkych dat suboroch ? Je 13.dat ako ten najaktualnejsi ?
Rosta
x3

Post by Rosta »

to nevim ale vim ze cim vyssi cislo tak tim novejsi takze jo
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
napis
x4

Post by napis »

Tak som prepisal vsetky subory, kde som dal miesto ceskych nazvov sektorov anglicke, ale stale je vsetko cesky.
Jedine snad uz kde to moze byt cesky je save, ale ten uz neviem cez ten mod manager otvorit :(

EDIT:
Tak som pozorne preskumal vesmir, a zistil som, ze niektore nazvy sektorov su anglicke a niektore ceske :)
Rosta
x3

Post by Rosta »

reknu ti to jednoduse takhle :) delal jsem s Pokym na prekladu a kdyz uz byl hotovy tak stejne jsme tapali v jedne veci a to jaktoze nektere veci jsou anglicky nebo blbe prelozene ikdyz jsme to meli prelozene spravne takze jak rikam fakt nevim odkud jeste ta hra ty texty bere ale ikdyz jsme prelozili menu tak stejne ve hre bylo anglicky :)
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
napis
x4

Post by napis »

Myslim, ze problem je v tom, ze som zacal hrat hru v cestine a v save suboroch su este ceske nazvy. Nevadi, uz to nebudem riesit :)

Este otazka:
Je klasicky stihaci dron a potom vylepseny dron MkII.
Viem im dat prikaz aby utocili na ciel alebo aby ma chranili.
Ale ako im dam prikaz aby sa vratili do lode ? Nikde som nenasiel klavesovu skratku, alebo prikaz cez menu.
Lietaju okolo mna a len sa bezmocne prizeram, ako im dojde energia a kaput :(
Je to skoda, ked ich vypustim aspon 10, urobia velmi dobru pracu, ale potom skoda ich.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

no ja tyhle drony nepozivam, ale mam pocit ze se na nich od dob X2 v tomto ohledu nic nezmenilo. tudiz jsou jen na 1 pouziti.
pokud nemam pravdu, tak mne opravte
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Máš pravdu, jsou jen na jedno použití. Já je taky nepoužívám, ale u obchodních lodí si trvám na tom, aby tam nějací byli. Stále lepší vrazit těch pár kreditů do nových dronů než pár set tisíc do nový lodě.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

no ony si je ST/UT koupi samy,takze tam jsou nejak automaticky. na sve lodi je ale memam
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Já taky ne. Teda, obvykle je tam nemívám, ale teď jsem našel opuštěnýho Rozšířenýho Eclipse a v tom jich pár je. Podle mě je to ztráta peněz a prostoru. Když na mě něco útočí, tak to prostě sejmu, nebo když na to nemám, tak skočim do bezpečnýho sektoru.
napis
x4

Post by napis »

Hosi,
Tak mam nejake nove skusenosti.
Klasicky dron je k nicomu, ten je na jedno pouzitie.
Ale ten vyleseny bezpilotny stihac MkII, tak ten sa da pouzivat stale.
Sice automaticky sa nevratia, musite im dat prikaz aby nic nerobili a potom ich len klasicky pozbierate :) Ja proste :)
Len skoda, ze obchodnici nevyuzivaju prave tohto stihac MkII, to by uz potom nemuseli stale kupovat novych.
Takze ja urcite pouzivam stihcov Mkii.
Kupil som si uz Terransku M6 Katana, a nej mam 20 stihacov MkII.
Ked plnim tie klasicke bojove misie, zabit nejakeho zlocinca, ktory ma celu hordu kamosov, tak ja sa orientujem na zlocinca a stihaci MkII sa postarju o zbytok M4 a M5 a ze to teda vedia :)
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

nekde tady jsem cetl, ze 20 MK II znici M2.

Pokud ma nekdo zajem, tak tady je link na mod XTended do X3 TC.je to uz po opravnem patchy 1,2, takze uz se da nakupovat veskere vylepseni a zbozi, ktere drive neslo:

http://www.thexuniverse.com/downloads.p ... gs&catid=2

nebo

http://www.moddb.com/mods/x-tended-terr ... t/download
napis
x4

Post by napis »

Mira CZ wrote:nekde tady jsem cetl, ze 20 MK II znici M2.
To sa mi nechce verit... ved ja mam problem znicit M7 a ne este M2 :lol:
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

no ono to bude asi tim, ze Mk II jsou silene male a rychle, ergo tezko je M2 trefi, ma silne a pomale zbrane.
ale jak rikam jen jsem to cetl a navic si nejsem jisty tim poctem. budto se psalo 20 nebo 40 ale spis si myslim, ze psali 20x.
napis
x4

Post by napis »

Ja vozim stale 20 MkII a pokusne som ich dnes vypustil na jednu piratsku M7.
Ja som nezasahoval, zial, dosla im energia skor, ako ho znicili :)
Zrejme zalezi, na aku M7 clovek narazi a ake ma stity.
napis
x4

Post by napis »

Prosim Vas, ako sa mozem dostat do zariadenia na vyrobu "Incendiary Bomb Launcher" ?
Je to len v dvoch sektoroch, aj to piratskych a su cervene, (nepritelske) a teda nemozem pristat a kupit. Ako si ich mozem udobrit ? :)

A uz vobec nikde neviem najst "Phased Array Laser Cannon" Kde to kupim ?
Mam M7 Panther a rad by som disponoval tymto arzenalom, kredity nie su problem, problem je sa k tomu dostat :)
Diky.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

mas 3 moznosti:

-bud si nainstalujes script Ashley shipyard - koupis si tovarnu a vyrabis sam

-nebo se z tebe stane pirat, ale to si totalne podelas reputaci u vsech ras a pujdou po tobe uplne vsichni

-a nebo budes likvidovat tezke lode piratu a budes doufat, ze ti nejake vypadnou
Rosta
x3

Post by Rosta »

a nebo je tady nahrada za jednu boronskou zbran ted nevim jak se jmenuje ale pouzivam ji v titanu a je hodne silna
napis
x4

Post by napis »

Hmm, tak to ste ma hosi nepotesili.
Scripty v X3TC nemam ziadne, davat tam ziadne nechcem, lebo to neviem
Takze mam sice suprdupr M7, ale najucinejsia zbran mi teda ostava HEPT :)
A ked narazim na taky Xenon Q, tak je ho dost narocne umlatit HEPTami :)
Rosta
x3

Post by Rosta »

ta boronska zbran ktera nevim jak se jmenuje :) tak je mnohem silnejsi nez HEPT :)
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

:D to je dobra rada: zbran, ktera nevim jak se jmenuje :D :lol:

Return to “Česky / Czech X-Forum”