Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Mi sie podobaqui-stay-gon wrote:OK zgłaszam swoją kandydature na wuja Włodka czyli infiltracjia i szpiegostwo
z moim mottem naczele: ty wskazujesz ja znajduje a ty go załatwiasz a potem dzielimy się zyskiem.
PRAWDA ŻE ŁADNE
stwierdzam iż się nadaje
Podejrzewam, ze w online bedzie dostepne takie urzadzenie do lokalizacji skokow jak we frontierze i bedzie pozostawac "chmura" skoku, ktora bedzie mozna przeanalizowac.Człowiek będzie się zachwywał zupełnie inaczej! I pół biedy jeśli podejmie walkę, ale co zrobić gdy zacznie uciekać? Szybszym statkiem... Albo skoczy? Najbardziej boję się skoków! Dlatego trzeba zabrać się za opracowywanie sposobów natychmiastowej likwidacji różnych pojazdów! Tak, by koleś nie zdążył użyć jump'u.
Przecież to jest gorsze od wiecznego potępienia, to jest nawet straszliwsze niż bycie, splitemJones Abrahams wrote:...czas, który skazaniec będzie musiał spędzić sam na sam w kosmosie z Mi-Tonem!
Problem w tym, ze nie mozemy przyjac nawet tego ze w OL bedzie mozna przejmowc statki KhaakówJones Abrahams wrote: i coś z mocnymi laserami, najlepiej Khackie M3. Taki zestaw w rękach graczy w mig usunie nawet M2!
Pozdrawiam
Niestety masz racjęBlaster X wrote:Wogóle to mamy strasznie malo danych o realiach swiata X OL zeby opracowac jakakolwiek taktyke.
Możesz mieć rację, ale jeśli tak się stanie to jak będzie wyglądać walka dwóch graczy? To może być wielogodzinny koszmar. Nie, wydaje mi się, że jednak będzie można w jakiś sposób szybko uśmiercić delikwenta.a także Blaster X wrote:Tak sobie mysle, czy w OL jony beda tak skuteczne jak w X2 ?
Osobiscie uwazam, ze jest to zbyt skuteczna bron aby ja pozostawiac w OL w takiej formie jak w X2 (praktycznie 0 celowania i ta szybkosc sciagania oslon).
O ile w X2 komputer prawie nie uzywa tej broni to obawiam sie, ze w OL bylaby ona najchetniej instalowana statkach.
Gralem kiedys w gre I-War i tam bylo takie rozwiazanie, aby uniemozliwic komus skok, istnialy rakiety ktore po osiagnieciu celu uniemozliwialy mu skok w nadprzestrzen. Dostajesz taka rakietka w kuper i o skoku zapomnij...Psilon wrote:Albo powstanie urządzenie, które będzie uniemożliwiać wykonania skoku określonemu statkowi albo w określonej odległości od naszego.
Mozna prosic jakiegos linka jak ta gra wyglada? Jest moze jakies demo? I jak stara jest ta gra?Ken Solo wrote:Gralem kiedys w gre I-War i tam bylo takie rozwiazanie, aby uniemozliwic komus skok, istnialy rakiety ktore po osiagnieciu celu uniemozliwialy mu skok w nadprzestrzen. Dostajesz taka rakietka w kuper i o skoku zapomnij...