Zgadzam się , bez racji zdania , ludziska mają pretensje do tłumaczy. Piszę do Wszystkich , którzy nie mają wyobraźni. Nasi Koledzy poświęcają Swój prywatny czas i podejrzewam , że rodziny. Proszę Wszystkich nie piszmy pochopnie pretensji i szanujmy naszych KOLEGÓW TŁUMACZY. Jeszcze raz w imieniu Wszystkich Graczy Dobrej Woli , Dziękujemy Wam.
Kolega albo próbuje byc złośliwy - nie wiem czemu , albo oryginalny.
Wydawało mi się że forum także służy do zadawania pytań, i może ktoś na nie udzieli konstruktywnej odpowiedzi a nie jakiegoś bełkotu ... @@#$%%^^ bo tak to odczytuje. I jak narazie to chyba happy - bo jak już chcesz cos pisac po angielsku to chociaż poprawnie.
hanss wrote:DYoda już wiem co to było....słałem maila po pijaku do kumpeli w W-wie...ale jakim cudem nabazgrałem to na forum to nie wiem....cuż głupio mi.
Przeproś i obiecaj poprawę.
Na jutro 100 razy:
"nigdy więcej nie będę pisał po pijaku"
hanss wrote:DYoda już wiem co to było....słałem maila po pijaku do kumpeli w W-wie...ale jakim cudem nabazgrałem to na forum to nie wiem....cuż głupio mi.
Ja tam obrazalski nie jestem
XTD 0.7 nadchodzi !!!
Zdjęcia z tego moda zrywają skalp razem z włosami .
W oryginalnym rozmiarze wydają się być stworzone na monitory 24", bo w rozdziałce 1600x1200 nie mieszczą mi się na 22" . Bomba .
Edit: z drugiej strony martwię się, czy te piękne tekstury na statkach nie będą osiągalne dopiero w maksymalnych ustawieniach shaderów, tekstur i dynamicznych źródeł światła. Wtedy zabiłoby to moją maszynkę, a przecież to stanowi w dużej mierze o atrakcyjności tego moda .
Czyżby przyszedł czas na upgrade sprzętu?
PS. co to za zwierzę na (fotce)? A pod tym czymś widać statki, jakby zadokowane?
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
No cóż chyba czas już zabrać sie za instalacje X3 na Viście... Szkoda tylko, że stracę imperium z dawnych save'ów. W końcu nie można mieć wszystkiego, a to co jest w tym modzie to i tak za dużo
Sauron11 - kojarzysz scenkę dokowania w trailerze? Tę z taką lekką niebieskawą poświatą dookoła?
Podejrzewam że to widok Borońskiej stoczni tylko że nie wiem czy takiej zwykłej czy specjalnej (jakie podobno miały być dla każdej z ras). Na tym samym trailerze widać w pewnym momencie nową stocznię albo dok z uzbrojeniem Splitów (sądząc po konstrukcji) z wylatującym okrętem. Stąd przypuszczenie co do funkcji tego "czegoś" (a i na fotce widać zadokowane ze 3 okręty typu Hammerhead )