Zacatecnik- otazky a rady
Moderator: DJ Die
-
Tak a jeto fajfka je doma . Akorát mi to přišlo tak jdu nastudovat návod PDF potom postahuji nejnovější verzi a Bonuspack.
[ external image ]
------------------
Jestli je vesmír odpověď, co je potom otázka?
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
-
Chci li instalovat nejnovější patchy a Bonus packy tak je musím inst.postupně jak vycházeli,nebo mi stačí naist.poslední verze. Díky.
P.S jinak ten mánuál je docela obří takže teď se nedivím že na mini manualu je napsáno (šetříme naše lesy)
Takže to vypadá že si jej pěkně vytisknu, protože to bude pro mně přehlednější. 
P.S jinak ten mánuál je docela obří takže teď se nedivím že na mini manualu je napsáno (šetříme naše lesy)

[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
-
Tak nainstalováno. Jak si mně upozornil na stránky Hypermaxu tak sem tam zabrodil a ejhle bylo tam vše a hezky pěkne popsáno.No a manuál sem si už vytiskl takže se
za ten či (ty) stromy co jsem pro svoje pohodlí neušetřil.Sakra ,ale že toje bichle.

[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
zdravim
Zdravim, nedavno som si obstaral tuto skvelu hru. zacal som hrat, ale narazil som hned na par problemov, ktore su urcite pre inych hracov malickostou. tak napr : potrebujem zistit ako sa kupuju ENergy Cells, pretoze ked ich cem kupit tak mi vzdy hlasi - NEPRODAL STE ZASOBY - a pritom nic nemam iba zaklady v lodi.
dalsi problem je ze sa mi parkrat stalo ze som omylom vyhodil nejaky naklad a nevedel som ako ho mam dostat spat to Lodi. pomoze mi niekto stymi to malickostami?
dalsi problem je ze sa mi parkrat stalo ze som omylom vyhodil nejaky naklad a nevedel som ako ho mam dostat spat to Lodi. pomoze mi niekto stymi to malickostami?
-
- Moderator (České)
s tim prvnim to nevim muzes to vic popsat? nedavas treba pohyb nakladu spatnym smerem? a pamatuj ze jdou koupit jen v elektrarnach,obchodnich stanicich a velitelstvi terracorpu
a tim druhym staci dat O tim otevres nakladovy prostor a spustis stity pak staci pres bednu prolotet a seberes to ale musis mit dost volneho v nakladovem prostoru
a tim druhym staci dat O tim otevres nakladovy prostor a spustis stity pak staci pres bednu prolotet a seberes to ale musis mit dost volneho v nakladovem prostoru
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
Sice sem si vytiskl návod,ale je v něm tolik informací že než bych ho celí přelouskal tak bych stejně myslel pořád nato že (už abych si to zahrál) tak sem zmněnil trochu plány ato tak že sem začal hrát příběh a skoušet to jako (pokus omyl). Ale zatím sem jako zmatená včela.
Zatím sem dostal asi 6 stíhačů,ale jak sem je dostal to bůh suď.
[ external image ]
Zatím sem dostal asi 6 stíhačů,ale jak sem je dostal to bůh suď.
[ external image ]
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
no ten stihac co mas na zacatku neni nic moc ale da se to s nim ja na zacatku ale radsi obchoduju predevsim s energetickyma clankama nebo se sun flowers(slunecnice myslis tty jsou v teladskych sektorech) pokud jde o energeticke clanky tak je dobre nakupovat v power circle a prodavat v kingdom end(tam neni zadna elektrarna v dosahu)
da se vydelat i bojem ale buster ktery mas na zacatku toho moc nezvladne hlavne si davej pozor na piratske novy maji nebezpecnou vez
btw zepper jeste jedna vec snaz se napred pouzit funkci hledat na podobne otazky uz se tu odpovidalo
da se vydelat i bojem ale buster ktery mas na zacatku toho moc nezvladne hlavne si davej pozor na piratske novy maji nebezpecnou vez
btw zepper jeste jedna vec snaz se napred pouzit funkci hledat na podobne otazky uz se tu odpovidalo
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
dakujem stym nakladom a klavesou O si mi moc pomohol.DJ Die wrote:s tim prvnim to nevim muzes to vic popsat? nedavas treba pohyb nakladu spatnym smerem? a pamatuj ze jdou koupit jen v elektrarnach,obchodnich stanicich a velitelstvi terracorpu
no to druhe , v druhej misii ked odchadzam z tej planety a potom idem v skafandru do tej lode - osetria ma - a naspat sa vratim do mojej lode tak mam kupit energy cells a letiet za NIKONOFUNE. no problem mam v tom ze ked idem kupit energeticke clanky , som na zakladni - dam Trade a chcem mysou nakupit tak to proste nejde - stale mi ten hlas vravi ze - NEPRODAL STE ZASOBY - ale nachapem ake ked nic nemam iba zakladne veci ako je SETA , zbrane a pod.
ps : ktomu hladaniu - naozaj som to nemohol najst tak sa ospravedlnujem za zbytocne reply.
-
zepper : Já to začal hrát teprve od v čerejška,ale na něco podobnýho sem narazil taky (sice jsem energ.články koupil) ale jakmile jsem chtěl dokoupit pšenici tak mi to napsalo (neprodal jste zásoby). Já si to vysvětluji tak že mám plný nákladový prostor a proto nemohu již nic koupit. Ale jak sem řekl hraju to 2hý den takže se můžu mýlit.
Last edited by Buton. on Sat, 14. Jul 07, 10:01, edited 1 time in total.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
-
Buton. wrote:zepper : Já to začal hrát teprve od v čerejška,ale na něco podobnýho sem narazil taky (sice jsem energ.články koupil) ale jakmile jsem chtěl dokoupit pšenici tak mi to napsalo (neprodal jste zásoby). Já si to vysvětluji tak že mám plný nákladový prostor a proto nemohu již nic koupit. Ale jak sem řekl hraju to 2hý den takže se můžu mílit.
No uz sem nato prisiel, ja som proste nakupoval energeticke clanky v zlej tovarni, skusil som ich kupit v inej a slo mi to a v pohode som ich aj inde predal. no ale chce cas az pridem na dobre obchodne trasy aby som aj nieco vydelal, a aby som rozumel co kde nakupit a co kde aj predat.
Pretoze v manuale toho teda vela nieje.
dakujem vam : DJ Die and Buton .
-
- Moderator (České)
-
zepper : ohledně zmiňovaného manulu bych si dovolil trochu nesouhlasit.
Podle mého je tam těch informací docela dost až mně jako začátečníku jde stoho (trochu ) hlava kolem
Možná jestli jsi nemyslel ten mini manual co jsi mněl u CD.A jestli ano tak se skus podívat do CD a tam najdeš kompletní manuál v PDF.
Podle mého je tam těch informací docela dost až mně jako začátečníku jde stoho (trochu ) hlava kolem

[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
Ahoj: chtěl bych se zeptat kde se nachází sektor bariera. Snažil jsem se to tady na foru cz najít,ale bez uspěchu.Díky.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
-
Ne není to bříběhová linie.Ale jak sem si pročítal manuál tak sem tam narazil na odstavec "začátečníkův pruvodce obchodováním" a tam se píše že : cituji : Nakoupíme několik energetických článků od sluneční elektrárny v sektoru Bariera a prodáme je továrně na zbrojní součásti alfa v sektoru Argon Prime. Konec citace. Tak sem si myslel že to bude kolem sektoru Argon prime,ale tam to není.Taky sem se podíval na různé mapy jenže ty názvy jsou v angl.jaz. Určitě naní narazím ,ale zatím se nedaří:-)
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )
-
- Moderator (České)
-
Tak už sem ji našel dík za radu. Jinak už do této hry pronikám .Skoušel sem hrát jen s klávesnicí a myší a docela tošlo,ale potom sem vyndal můj exluzivní JoJsTiK a sním bylo ovládání zase o kousek lepší.Konečně sem narazil na nezn.předmět a vněm se skrývala střela Mosquito tak sem si ji pěkně navolil a odjistil . A jak si tak lítám tak sem zapomněl že je odjištěná a nechtěně sem si zmáčkl spoušť. Jen sem uviděl jak něco vyletělo a už mi bylo jasný že je zle. Čekal sem až vybuchne a jen sem se modlil aby nikoho co jsou se mnou zadobře nezasáhla. Pak explodovala a hned nato vyskočila obrazovka a vněm pilot který řekl skus to ještě jednou. Tak doufám že mi tahle malá lapálie nějak nesrazila hodnocení u příslušné rasi.
[ external image ]
------------------
(Leon Lederman )
------------------
(Leon Lederman )