Konkrétnější multiplayer v TC

Moderator: DJ Die

Chcete do X3 TC multiplayer?

Ano - v patchi
17
40%
Ano - v datadisku
14
33%
Ne
12
28%

Total votes: 43

willypokorny
x4

Post by willypokorny »

:lol: dobre ty :lol:
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

chut ani ne,ale neodbytne nutkani? to jo
Rosta
x3

Post by Rosta »

takze uz jsi poslal jestli by to udelali nebo ne?
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Pošlu to v pondělí, teď momentálně nemám přístup k mailu.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nemyslim ze to udelaji jednak by to bylo silene narocne a co hur tak myslim ze vetsina lidi by to ani nehrala
co se me tyce MP se mi nelibi hraju X prave proto ze tam nejsou lidi kteri v MP hrach tak radi ostatnim hru kazi strili je atd uz vidim jak nekdo stoji pred lodenici v M2 a blokuje dockovani jen aby ostatnim uskodil
navic by to do hry vneslo dalsi nechutnost a to balancovani takze terranske lode by musely byt stejne dobre(cti stejne spatne) jako vsechny ostatni a nikdo by nemel vlastne zadnou vyhodu protoze u vetsiny her to dopadne tak ze vsichni maji vsechno stejne jen to jinak vypada....
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

No, ja jsem to jeste nepsal, protoze jestli pracujou na X4, tak dost pochybuju, ze ho ted udelaj. A mimochodem, terranske lode jsou snad nejlepsi lode ve hre. Minimalne neni moc M6, se kterejma bych v klidu sundal M2/M1.
Rosta
x3

Post by Rosta »

kdovi kdy vubec udelaji x4 a jak daleko s ni uz jsou
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

to je fakt, ale podle mě by bylo škoda skončit X3TC a Egosoft to ví. TAkže kdyby ne X4, tak nějaký jiný space simulátor na podobném nebo stejněm principu.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no prave ze kdyby bylo v X MP tak by terrany musely oslabit protoze by kazdy kricel ze jsem moc silni ale me se to tak naopak libi hreat za terrany sice jsou ty lode drazsi a hur se shani reputace ale zase to stoji za to je mit
no a podle toho co jsem slysel tak opravdu pracuji na necem "ne-X" ma to byt nejaky space sim ale nic blizsiho nevim
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

upřímně nevím co bych dal za kombinaci RPG + Space simulátor. Doufám že překopou ten zhrzený systém autopilota, kdy 10 minut oblétávám mini asteroid a stejně ho neobletím :(
Rosta
x3

Post by Rosta »

DJ Die wrote:no prave ze kdyby bylo v X MP tak by terrany musely oslabit protoze by kazdy kricel ze jsem moc silni ale me se to tak naopak libi hreat za terrany sice jsou ty lode drazsi a hur se shani reputace ale zase to stoji za to je mit
no a podle toho co jsem slysel tak opravdu pracuji na necem "ne-X" ma to byt nejaky space sim ale nic blizsiho nevim
no x4 to bude ale nebude uz pokracovat na x3 tc tzn. ze nebudou sektory a lode jake jsou v x3 jen to vim nic vic cetl jsem to totiz na jednom webu
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

a to sice na?
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Rosta wrote:
DJ Die wrote:no prave ze kdyby bylo v X MP tak by terrany musely oslabit protoze by kazdy kricel ze jsem moc silni ale me se to tak naopak libi hreat za terrany sice jsou ty lode drazsi a hur se shani reputace ale zase to stoji za to je mit
no x4 to bude ale nebude uz pokracovat na x3 tc tzn. ze nebudou sektory a lode jake jsou v x3 jen to vim nic vic cetl jsem to totiz na jednom webu
coz je v podstate to same jako kdyz to je ne-X :) ale uvidime co vytvori....
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Ja se priznam, ze taky bych byl sakra vdecny za RPG/simulator.... vubec je ted tezky sehnat nejaky kvalitni RPG, vesmirny simulatory vede jednoznacne Egosoft, kdyby se s nekym dohodli a udelali neco dohromady, nestezoval bych si.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

docela si umím představit svoji postavu ve hře jak se prochází galerií obchodní stanice :)
Rosta
x3

Post by Rosta »

willypokorny wrote:docela si umím představit svoji postavu ve hře jak se prochází galerií obchodní stanice :)
no mě by se spis vic libilo kdybych videl jak se vyrabeji takove laserove veze :)
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

nebo samotné lodě :)
In-lander
x3tc

Post by In-lander »

To kdyby bylo tak mají konstruktéři z NASA padáka :D.... Protože pak by viděli jak se staví lod. Motory, štíty a zbraně. Jenže ty nároky na videa atd by byly šílené a hra by musela pak být bud na BLU RAY disku nebo na x kusů DVD.. By to mělo šílený velikosti.
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

:D to asi jo. aspoň by mohli v egosoftu konečně ustoupit od pro velké flotily nekonvekčního systému bran ke skokovému pohonu fungujícímu na zálkadě vesmírných souřadnic cílové destinace :)
In-lander
x3tc

Post by In-lander »

Souřadnice x: 52398 y: 964218 z: -368 ..... nabíjím ... skok..... loď zničena ... Záznam se subprostorového vysílače: Lod se vynořila v blízkosti černé díry byla rozthána na kusy. Zpráva odeslána před více než 456 pozemskými roky - důvod zpoždění: dilatace času :D způsobená černou dírou. //// BTW to by nešlo :D .. ale nápad hyperpohonu suprovej
>>>CZ<<<
Intel i7 2600K // 2x HD6850 CrossfireX // RAM 8GB Kingston 1333MHz // OCZ VERTEX 2 SSD 90GB (system disc) // MB: Gigabyte P67A-UD5-B3.

Return to “Česky / Czech X-Forum”