Moderator: DJ Die
no x4 to bude ale nebude uz pokracovat na x3 tc tzn. ze nebudou sektory a lode jake jsou v x3 jen to vim nic vic cetl jsem to totiz na jednom webuDJ Die wrote:no prave ze kdyby bylo v X MP tak by terrany musely oslabit protoze by kazdy kricel ze jsem moc silni ale me se to tak naopak libi hreat za terrany sice jsou ty lode drazsi a hur se shani reputace ale zase to stoji za to je mit
no a podle toho co jsem slysel tak opravdu pracuji na necem "ne-X" ma to byt nejaky space sim ale nic blizsiho nevim
coz je v podstate to same jako kdyz to je ne-XRosta wrote:no x4 to bude ale nebude uz pokracovat na x3 tc tzn. ze nebudou sektory a lode jake jsou v x3 jen to vim nic vic cetl jsem to totiz na jednom webuDJ Die wrote:no prave ze kdyby bylo v X MP tak by terrany musely oslabit protoze by kazdy kricel ze jsem moc silni ale me se to tak naopak libi hreat za terrany sice jsou ty lode drazsi a hur se shani reputace ale zase to stoji za to je mit
no a podle toho co jsem slysel tak opravdu pracuji na necem "ne-X" ma to byt nejaky space sim ale nic blizsiho nevim