X3 Reunion - dotazy

Moderator: DJ Die

s.Merlin

Post by s.Merlin »

a co stema alfa flak artilery. Zbraně stříli, ale nedělají žádný dmg
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

s.Merlin wrote:a co stema alfa flak artilery. Zbraně stříli, ale nedělají žádný dmg
A zkoušel si MARS?Jinak já mám tu zkušenost že pokud seš ve stejným sektoru jako ta tvoje lod,tak většinou nic nezničí.Zkus jí tam poslat a být v jiným sektoru.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Nevite nahodou nekdo, jestli se da nekde stahnout script Deathmatch Arena, pripadne preklad do cestiny? A klasicka otazka: funguje i na pribeh, nebo musim pustit volnou hru? Protoze jestli musim pustit volnou hru, tak je mi to k nicemu, protoze se mi to zacne asi tak po 6 - 7 hodinach (nebojte, prerusovaneho) hrani sekat nejdriv pri SETA, pak pri strelbe i treba v malym sektoru a mezi napr. dvema M4, a pak i kdyz normalne letim a nestrilim ani nic takovyho.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

jde na pribeh i volnou hru,neni treba zacinat znovu.
a neboj,7 hodin neni zas tak moc i v kuse. muj rekord je 2 dny a 1 noc a jidlo u klavesnice.
kde se da stahnout uz ani nevim,ale mam ji stazenou a tusim ze i cesky ( a nebo je to tak jednoduche,ze neni cz potreba.

Kdyztak napis na: mkluska@seznam.cz
a ja ji poslu
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Super, diky moc. Akorat se chci zeptat, jestli by to nebylo lepsi a rychlejsi po ICQ.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Hmm, tak jsem se dneska dival na Cenegu, CZ verze TC az na rok 2010 :-(.
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

fanda serie X wrote:Hmm, tak jsem se dneska dival na Cenegu, CZ verze TC az na rok 2010 :-(.
A myslíš že to stihnou za rok 2010?:D Má to ale výhodu ted mtam maj cenu 490 kč.V roce 2012 už jí možná budou dávat zadarmo:)Kup si ang.verzi a z netu stáhni češtinu a máš klid.
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

To jsem planoval. Akorat mi prijde lepsi si koupit rovnou ceskou verzi, protoze i kdyby se neco stalo, mam aspon sanci, ze to vezmou zpatky. Treba ja jsem nedavno kupoval od JRC Need for Speed Undercover (ano, vim, ze to sem nepatri) a v jeden moment ve spousteni mise zacalo padat. A kdyby se mi stalo totez z TC (snad ne!), asi by to nereklamovali, kdyby zjistili, ze to treba ta cestina nejak kazi.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

tak já sem si tu cz otevřel v x3 editoru a zhrozil jsem se u ,,vrhače impulzních paprsků", ,,vrhače vysokoenergetické plazmy" atd.
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

willypokorny wrote:tak já sem si tu cz otevřel v x3 editoru a zhrozil jsem se u ,,vrhače impulzních paprsků", ,,vrhače vysokoenergetické plazmy" atd.
Jj to mě taky hned praštilo do očí.Jinak já používám upravenou češtinu od Honzi-l kde jsou tyhle názvy upravený.Kdybys jí chtěl tak si jí mužeš stáhnout z našeho webu.Je součástí cz scriptů co tam máme ke stažení.
Lukaszno1
x4

Post by Lukaszno1 »

fanda serie X wrote:To jsem planoval. Akorat mi prijde lepsi si koupit rovnou ceskou verzi, protoze i kdyby se neco stalo, mam aspon sanci, ze to vezmou zpatky. Treba ja jsem nedavno kupoval od JRC Need for Speed Undercover (ano, vim, ze to sem nepatri) a v jeden moment ve spousteni mise zacalo padat. A kdyby se mi stalo totez z TC (snad ne!), asi by to nereklamovali, kdyby zjistili, ze to treba ta cestina nejak kazi.
Já už mám s touhle češtinou všechny kampaně odehraný a žádnej problém s padáním sem neměl.Takže toho bych se nebál.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

Lukaszno1 wrote:
willypokorny wrote:tak já sem si tu cz otevřel v x3 editoru a zhrozil jsem se u ,,vrhače impulzních paprsků", ,,vrhače vysokoenergetické plazmy" atd.
Jj to mě taky hned praštilo do očí.Jinak já používám upravenou češtinu od Honzi-l kde jsou tyhle názvy upravený.Kdybys jí chtěl tak si jí mužeš stáhnout z našeho webu.Je součástí cz scriptů co tam máme ke stažení.
Já sem si ji upravil sám, ale nepoužívám ji. Nic proti ní nemám, naopak, ale je to trochu (více) nezvyk a zní to divně. :D
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Verim, ze vam to nepada, ale stejne, rikam si, ze kdyz uz jsem vydrzel tak dlouho, tak to tu chvili jeste vydrzim.
honza-l
x3tc

Post by honza-l »

Ach ty optimisti :D
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Az se to da povazovat za chorobu, ze? :-D
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Tak mam zase malou otazku. V poslednim prispevku ve foru X3: TC jsem nasel otazku, jestli se tam instaluji lode stejne jako do X3: R. Nevite, kde se nejake lode do X3:R daji najit, stahnout a jak se instaluji? Pripadne jestli bych se mohl zeptat, jestli neznate a neumite s nejakym programem, ve kterem se ty lode daji vytvaret. Posledni dobou mam hafo casu, a tak bych mohl nejaky novy lode zkusit vytvorit. Diky moc.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

www.blackpanthergroup.de

neboj ohledně toho ,,.de" je to 1/2 eng. a 1/2 de.... tam si stahnes v x3 ships stahni to XPS Database v. 2.4...., nainstalujes to a pak si v tom vyberes lode stajnym, zpusobem jako na ty str., ktery si oznacis pro download a pak das ,,download marked ships". Stahne se to do slozky s tim programem a pak pres plugin manager to jednoduse nainstalujes do hry
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Diky, ale ma to hacek. Nemam Plugin Managera :-D.
willypokorny
x4

Post by willypokorny »

to si na tý str. můžeš stáhnout taky!!!!! :evil: :evil:
fanda serie X
x3tc

Post by fanda serie X »

Diky moc a sry, jestli jsem te nastval... :oops:

Return to “Česky / Czech X-Forum”