Przemieszczanie fabryk
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Przemieszczanie fabryk
Co zrobić, aby przemieścić wybudowaną fabrykę do innego systemu?
-
Re: Przemieszczanie fabryk
Nic, tego nie da się zrobić.Martinus Primus wrote:Co zrobić, aby przemieścić wybudowaną fabrykę do innego systemu?

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
-
-
-
Akurat przenoszenie fabryk, to nie jest chyba taka prosta sprawa, żeby ją sobie załatwić w pięć minut pisząc banalny skrypcik. To nie jest "add player money ...".
Skrypt, który jest dostępny (nie pamiętam gdzie go spotkałem, sorry) wymaga posiadania własnego TLa, w którym fabryka zostanie "przewieziona".
Skrypt, który jest dostępny (nie pamiętam gdzie go spotkałem, sorry) wymaga posiadania własnego TLa, w którym fabryka zostanie "przewieziona".
-
Dla mnie to jest "add player money", nawet jeśli nie mieści się w jednej linijce. To nie to samo, co używanie wyspecjalizowanych botów. Moim zdaniem taka operacja w drastyczny sposób narusza prawa świata X. Zmienia położenie czegoś "nienaruszalnego". W tym sensie skrypcik jest banalny. Dla mnie to jest "cheat". Jeśli zdecydowałbym się na coś takiego, to nie miałbym również skrupułów by zamiast pieniędzy, dodać sobie w pełni wyposarzony statek (bez kłopotliwych zakupów broni itp) i po wykonaniu całej operacji ewentualnie go zniszczyć.
-
-
Ja mam własnego TL'a ale neimam skryptu
pozatym jest mi nie potrzebny
nie odczuwam potzreby przemieszczania fabryk
Po za tym wydaje mi się że to dotyczy tylko Elektrowni, akuat one są tanie i można je stawiac wszędzie
pozatym jest mi nie potrzebny

nie odczuwam potzreby przemieszczania fabryk

Po za tym wydaje mi się że to dotyczy tylko Elektrowni, akuat one są tanie i można je stawiac wszędzie

Hardware:
Proc: Core T2350 x2
Grafa: GeForce Go 7300 512 MB
Pamięć: Asus 512 MB x2
Software: Windows XP Pro SP 3
P.S.
To właśnie dla tego nie gram w X-series
[ external image ]
Proc: Core T2350 x2
Grafa: GeForce Go 7300 512 MB
Pamięć: Asus 512 MB x2
Software: Windows XP Pro SP 3