Wzywamy wszystkich fanów serii X!
Dołącz do nas w świętowaniu 25-lecia serii X!
Aby uczcić ten niesamowity jubileusz, przygotowaliśmy ekskluzywny artykuł na naszej stronie Steam, który przedstawia ewolucję niektórych z najbardziej ikonicznych zasobów w grze z X4: Foundations i wcześniejszych tytułów. Odkryj bogatą historię tych statków i stacji i zobacz, jak zmieniały się na przestrzeni dekad!
Ciekawy? Nie przegap tej nostalgicznej podróży w czasie.
Kliknij tutaj i odkryj fascynującą historię wszechświata, który kochasz!
Oto zapowiedź ewolucji Teladi Falcon:
Ewolucja X - Projekty w Retrospekcji
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Re: Ewolucja X - Projekty w Retrospekcji
Grając od X1 to gra bardzo się zmieniła.
HDDToshiba 2TB7200obr. 64MB / RAM DDR4 Corsair 32GB2666MH / Socket 1151Gigabyte Z390 AORUSPROWIFI / Intel Core i7 Intel i7-9700K3.6GHz12MBBOX / SilentiumPC600W / SSD Samsung 500GB2,5'' SATASSD860 / LED 32"Samsung U32 / NVIDIA Gigabyte GeForce RTX3070Ti Gaming 8GB OC
I co by nie mówić X 4 jest naprawdę dobre. Myślałem, że nic nie przebije już X3AP a dziś
mam wrażenie, że już nigdy nie wrócę do X3.
Tak jak pisałem na FB, ( ) w X4 spędziłem więcej godzin niż we wszystkich poprzednich cześciach X razem wziętych. 1551. h na liczniku na jednym save. I chyba nadal mi się nie znudziła.
buf
Tak jak pisałem na FB, ( ) w X4 spędziłem więcej godzin niż we wszystkich poprzednich cześciach X razem wziętych. 1551. h na liczniku na jednym save. I chyba nadal mi się nie znudziła.
buf
A ja tak myślałem, kto to ze starej ekipy pisze. No i tak się zastanawiałem "Bufi'? "Dbufi wrote: ↑Wed, 13. Nov 24, 16:02 I co by nie mówić X 4 jest naprawdę dobre. Myślałem, że nic nie przebije już X3AP a dziś
buf
HDDToshiba 2TB7200obr. 64MB / RAM DDR4 Corsair 32GB2666MH / Socket 1151Gigabyte Z390 AORUSPROWIFI / Intel Core i7 Intel i7-9700K3.6GHz12MBBOX / SilentiumPC600W / SSD Samsung 500GB2,5'' SATASSD860 / LED 32"Samsung U32 / NVIDIA Gigabyte GeForce RTX3070Ti Gaming 8GB OC