Dalsi cesky/slovensky hraci?
Moderator: DJ Die
-
Re: Dalsi cesky/slovensky hraci?
Musim uznat ze moc Ceskejch nebo Slovenskejch hracu X series neznam... Kazdopadne lidi vesmes chvali stream Obsidian Anta, tak to snad bude pecka.
PLEASE CHECK LUGGAGE FOR LEFTOVER COOKIES
-
Chce to este aspon 3mesiace nato aby to bola pecka.
- ArboriusCZ
Tak se znovu vracím k X4, jelikož mě X:Rebirth nadchnul (měl svoje mouchy samozřejmě), tak se nemůžu dočkat
"Hope Dies Last, But It Dies..."
Jo, už to tak vypadá. X4 má potenciál, ale nevím no...
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Ahojte chlapci.
Ako si tu zijete ?
Skompletizoval som si na STEAMe komplet zbierku hier z X univerza, tak som si ich prisiel aj sem zaregistrovat
Chcelo by to este nejaky remake X-Beyond the Frontier a X-Tension a bol by som spokojny
Ako si tu zijete ?
Skompletizoval som si na STEAMe komplet zbierku hier z X univerza, tak som si ich prisiel aj sem zaregistrovat
Chcelo by to este nejaky remake X-Beyond the Frontier a X-Tension a bol by som spokojny
Já se též po x letech vrátil do X series a rovnou na X4 se všemi DLCčkami... za mě pecka! Nemůžu se toho nabažit
Koukam tady se provozuje nejaka magie a mrtvoly vylizaji z hrobu
Jsem jen tak po dlouhe dobe zabrousil na ten ceskej rybnicek tady.
X4 je super za me, teda Timelines jsem cekal lepsi, ale zas tak zklamanej jak nekteri jini taky asi nejsem. Aspon novy sektory a zajimavy lode.
Jsem jen tak po dlouhe dobe zabrousil na ten ceskej rybnicek tady.
X4 je super za me, teda Timelines jsem cekal lepsi, ale zas tak zklamanej jak nekteri jini taky asi nejsem. Aspon novy sektory a zajimavy lode.