X3R - Velitelstvi a aukce sektoru Chamtivost

Moderator: DJ Die

Mazuur

X3R - Velitelstvi a aukce sektoru Chamtivost

Post by Mazuur »

Zdravim. Mel bych dve otazky (mozna i vice) a doufam ze me za ne nebudete pranyrovat. :D

1a.Staci v te Bala Gi misi, kde me z Argonske obchodni stanice vyrobi Velitelstvi, dopravit tu stanici v najate TL? Jestli ne, tak me prosim poradte. :)
1b.Co to Velitelstvi vlastne je? (Ze by to mela byt nejaka stanice to tusim :lol:)

2.Kde se da vydrazit sektor Chamtivost a pripadne kolik kreditu si mam zhruba pripravit.? V kratkych zpravach jsem par informaci uz pochytil, treba ze vyvolavaci castka je 50 mil.
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

ano, muzes prepravit i v najatem mamutovi
je to stanice, ve ktere muzes sve i zajate lode opravovat ZADARMO, muzes je i barevne prestrikat
muzes zajate lode rozebrat a rozebrany typ pote vyrabet po dodani potrebneho materialu - takhle se da ziskat i vic jako 1 Hyperion.
co se tyka akce, tak tusim ze realne se da koupit az za 800 mil, prez kratke zpravy. nikdy jsem jej nedrazil, protoze je v mistech kde je z nej vsude daleko, male obchodni prilezitosti v okoli. skoro stejnou sluzbu ti udela, kdyz se zabydlis v sektoru Prezidentuv konec . na vychod 1 branou z Domova svetla.
Mazuur

Post by Mazuur »

800 mega?! :o Nevim jestli se mam smat nebo brecet. :D Neboj, vim kde se nachazi Prezidentuv konec, ;) zas takove jelito nejsu, hral jsem i X2.

Opravovat zdarma a rozebirat lode to neni spatne. :) A zmenit Hyperionovi outfit zni vic nez lakave. Dik moc za info.

Jeste bych mel jednu a snad posledni otazku: Muzu si to velitelstvi hodit do libovolneho sektoru a nebo ho Bala Gi Research nekam automaticky postavi?
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

ne, az splnis ukol, za ktery ho dostanes, tak dostanes ukol, ze mas letet do sektoru Hranice kralovstvi / uplne v levo na hore u boronu / a zadokovat s nakladni lodi v lodenici. jak to udelas, tak ti do prepravaku nalozi velitelstvi, ktere si muzes vybalit kde chces
Mazuur

Post by Mazuur »

Takze budu muset vyhodit x milionu kreditu za vlastni TL? :shock:
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

nejsem si jisty, jestly musis mit vlastni a nebo staci najate TL. ja v tu dobu uz mel davno vlastni TL, tak jsem to neresil.
Mazuur

Post by Mazuur »

Ja prave TL nesnasim. :x Vlastne ani nevim proc, ale vyhodit miliony kreditu za lod, kterou bych ani nepouzil mi prijde naprosto zbytecne. Ale jestli si ji budu muset koupit, nebudu se ani obtezovat ji vylepsovat rychlost, kdyz ji po splneni mise okamzite prodam.
Dewilish

Post by Dewilish »

až začneš stavět vlastní komplexy, tak zjistíš, že se bez TL neobejdeš, já měl rovnou tři a rozhodně se nenudily :) Jinak ten sektor se dá zabrat pomocí scriptu SectorTakeOver a máš to zadarmo ;) Velitelství jsem si postavil v neznámém sektoru mezi Montalaarem a New Incom, je pěkně uprostřed mapy a ke každý rase má relativně blízko
Mazuur

Post by Mazuur »

Na nejake komplexy kaslu ;) to neni moje parketa. A ten neznamy sektor mezi Montalaarem a Novym prijmem je pozdeji Chamtivost a to velitelstvi si hodim asi taky tam.
Last edited by Mazuur on Sat, 16. Feb 13, 11:16, edited 1 time in total.
Dewilish

Post by Dewilish »

jj, máš pravdu, to je vlastně ta Chamtivost :) Komplexy nesou strašně moc kreditů, zvláště ty ilegální na trávu a chlast :twisted:
Mazuur

Post by Mazuur »

Na komplexy by teireticky stacilo i tucet TS :D Jak to resis s tema TL? Oni u komplexu nezadokuji prece. To musis met stejne TS jako takove meziprepravce?
Dewilish

Post by Dewilish »

tam jde o nákup potřebných stanic a jejich dovezení na místo, protože najmutý TL neskáče a doprava někam dál trvá celou věčnost
Mazuur

Post by Mazuur »

Tak to me vubec nevadi, ze najatym TL ta cesta trva dlouho, ba ja to dokonce vyhledavam. ;) Behem te cekaci doby provedu treba cistku Xenonskeho sektoru a udelam treba nakup a prodej zbrani abych neco vydelal a vylepsil si obchodni rank.
Dewilish

Post by Dewilish »

Jn, v pohodě, až budeš skládat komplex z 60 továren, tak nám o tom klidně přijď povykládat :lol:
Mazuur

Post by Mazuur »

Nebude o cem vypravet. ;) Jestli se cirou nahodou rozhodnu slozit komplex z tovaren, tak mozna ze 2 maximalne ze 3. Ja opravdu nepatrim mezi hardcore stavitele stanic. 8)
Rosta
x3

Post by Rosta »

Dewilish wrote:Jn, v pohodě, až budeš skládat komplex z 60 továren, tak nám o tom klidně přijď povykládat
60 továren je málo :) já v TC mám komplex s 208 továrnami :) , jo jo to kdybych měl stavět s najmutým TL, tak bych ho stavěl dodnes :)
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
Dewilish

Post by Dewilish »

hezký :) těch 60 sem jen tak plácnul pro ilustraci, já měl taky komplexy se 150 továrnama. Jen bych rád viděl, jak si nechá vézt najatým TL továrnu z druhé strany mapy a nejlíp přes pirátský sektory :lol:
Mazuur

Post by Mazuur »

Vy jste mega blazni. :D Pres piratske sektory je to pohodicka, horsi je to pres ty xenonske. ;)
Mira CZ
x3tc

Post by Mira CZ »

no muj komplex uz ma cca 800 + stanic a jestly se ti podari najatym TL proletet 2x piratsky nebo xenonsky sektor bez toho, ze by ti ho znicili, tak tady napisu, ze jsi vetsi borec, nez mi vsichni ostatni dohromady.
co se tyka tve predstavy o komplexu majici 2 tovarny, tak jen pro ilustraci:
komplex ktery bude sobestacny ohledne elektricke energie musi mit:
1/ solar plant XL - 1x
2/ crystal fab M - 6x
3/ cahoona bakery L - 3x
4/ cattle ranch L - 3x
5/ silikon mine L - 2x /oba s bohatosti 30 /
6/ construction kit - 14x

takze je to minimalne 15 stanic jen pro to, aby si komplex mohl dodavat sam sobe elektricke clanky + nejake zanedbatelne prebytky.
a kde je nejaky koncovy produkt, jako jsou stity, zbrane, polotovary?
to potom pocet stanic naskakuje neskutecnym tempem.
a jen pro zajimavost, tohle jsou stanice nakupovane pouze u Argonu a i ty nejsou vsechny ve stejne tovarne, ale pekne rozestrkane po celem vesmiru.
nektere stanice se musi nakupovat u jinych narodu a ty zase pozaduji jine stanice na dalsi chod.
a jeste jedna perlicka na zaver- tento minimalni komplexix te vyjde na POUHYCH 53 737 505 creditu a to jsi jeste nic nevyroyl a neprodal.
:lol: tak hodne uspechu v preprave najatym TL a cistenim sektoru od xenonu/piratu :D
Dewilish

Post by Dewilish »

Joooooo, krásnýýýýýýý :D Na tomhle sem si úplně chrochtal, klidně sem strávil dva tři dny plánováním a skládáním komplexu :lol: A zvlášť potom ta radost, když tam začly lítat houfy obchodníků, to sem si připadnul jak kapitalistický génius :lol:

Return to “Česky / Czech X-Forum”