Taktika na HUB plot
Moderator: DJ Die
-
-
Ahoj, existuje pár asteroidů, kde lze těžit - jsou v neznámém sektoru za Xenonským sektorem 534 (nad Getsu Fune). Továrnu na nvidium ve vanila hře neuděláš, takže nezbývá, než těžit.
Osobně jsem to vyřešil trošku jinak, pokud máš splněnou dějovou linii "Nový Domov", tak dostaneš speciální skokový motor, který umožňuje skákat do sektorů bez bran. No a tam je nvidiových asteroidů docela hodně (taky pár khaaků/xenonů), takže jsem vzal svojí oblíbenou M7 Panther, naložil do stíhaček energočlánky (misto v lodi se hodí), zakoupil 1x těžební laser (lze dát do zadní věže) a netrvalo dlouho a 500 nvidia jsem měl doma
Těžil jsem způsobem - velký asteroid rozbít laserem, a když je z něj skoro drť (ale ještě nejde sbírat), tak jsem zaletěl mezi ně a pomocí WASD a otáčením lodi jsem je dodrtil a naložil. Jenom je třeba hlídat štíty, jde to rychle.
Osobně jsem to vyřešil trošku jinak, pokud máš splněnou dějovou linii "Nový Domov", tak dostaneš speciální skokový motor, který umožňuje skákat do sektorů bez bran. No a tam je nvidiových asteroidů docela hodně (taky pár khaaků/xenonů), takže jsem vzal svojí oblíbenou M7 Panther, naložil do stíhaček energočlánky (misto v lodi se hodí), zakoupil 1x těžební laser (lze dát do zadní věže) a netrvalo dlouho a 500 nvidia jsem měl doma

Těžil jsem způsobem - velký asteroid rozbít laserem, a když je z něj skoro drť (ale ještě nejde sbírat), tak jsem zaletěl mezi ně a pomocí WASD a otáčením lodi jsem je dodrtil a naložil. Jenom je třeba hlídat štíty, jde to rychle.
Be Quiet! E9 400W, GA-H97-D3H, i7-4790, 2x8GB 1600 DDR3, Zotac GTX1060 6GB, Transcend MTS800 256GiB SSD M2, Seagate 7400.14 2GiB, Dell U2415
-
-
TC ma nejaku dejovu liniu ?CubiCubi wrote:Ahoj, existuje pár asteroidů, kde lze těžit - jsou v neznámém sektoru za Xenonským sektorem 534 (nad Getsu Fune). Továrnu na nvidium ve vanila hře neuděláš, takže nezbývá, než těžit.

BTW... ten "Novy domov" ako zistim, ci som ho dohral ? Ja to hram uz tak dlho ze si nepamatam ani zaciatok.
Intenzivne si spominam len na boje v operaci "Rozhodna zurivost".
Po nej som ziskal Griffona a este si pamatam, ze som sa hnal za nejakym "pokladom" a za to som ziskal experimentalny raketoplan. Ale ten som rovno odstavil v nejakej lodenici, pre mna absolutne nepouzitelny. Su ovela lepsie M3 ako ten raketoplan. Cize jedine zeby ten raketoplan mal v sebe ten skokovy pohon.
BTW... pokial viem skakat do sektorv khakom, co su bez bran, tak snad viem skocit do kazdeho sektoru bez bran ? alebo... ?
O com je ten "Novy domov" ?
-
-
tak mne napada: v X2 se daly asteroidy tezit tim zpusobem, ze je tezebni lazer rozstrilel a nakladni lazer je transportoval do nakladniho prostoru.
Ale od X3R uz mi to tak nefungovalo. lazer je rozstrilel a lod potom letala a nakladala sama tim, ze prez ten naklad letala. a pritom jsme mel na palube oba typy vybaveni- stejne jako v X2.
na nazvy nekoukejte, pisi z pameti, tudiž nepresne nazvy zaruceny.
tudiz mne napada, jestly jsem nekde neco nezapomel udelat? pritom jsem to tezeni daval jako prikaz z prikazove konzole.
Ale od X3R uz mi to tak nefungovalo. lazer je rozstrilel a lod potom letala a nakladala sama tim, ze prez ten naklad letala. a pritom jsme mel na palube oba typy vybaveni- stejne jako v X2.
na nazvy nekoukejte, pisi z pameti, tudiž nepresne nazvy zaruceny.
tudiz mne napada, jestly jsem nekde neco nezapomel udelat? pritom jsem to tezeni daval jako prikaz z prikazove konzole.
-
-
-
-
Se picnu, dodavam ted mikrocipy do HUB. Uz mi zbyva jen 40785 nez to splnim, ale uz jsem z toho na prasky. Mam co delat abych to financne nakrmil, navic mne rosciluje ze me lodi litaji se dvouma cipama a nepockaji na plne nalozeni.
Dotaz: da se nekde nastavit TS lodim jak moc maji byt nalozene nez se vrati, nebo odleti prodat?
Nebo poradte nejaky skrypt. Prosim
Dotaz: da se nekde nastavit TS lodim jak moc maji byt nalozene nez se vrati, nebo odleti prodat?
Nebo poradte nejaky skrypt. Prosim
-
-
Asi ano, už je to poměrně dlouho, co jsem dohrál gonerský plot. Ale k reálnému využití bude opravdu až v plotu "nový domov", kde s jeho pomocí musíte najít CPU ship, aby vám pomohla s druhou, poblázněnou.fanda serie X wrote:CubiCubi a napis: "Nový domov" vůbec k neřízenému jumpdrivu nepotřebujete. Musíte mít hotový Gonerský plot, za ten ho dostanete.
Kdepak, do terranských sektorů se dá doletět a akcelerátor lze považovat za bránu. Měl jsem na mysli sektory, kde se opravdu nevyskytují ani brány, ani akcelerátory.Rosta wrote:asi myslel Terranske sektory ve kterych nejsou brany ale orbitalni akceleratory do kterych nejde skocit
No, nejjednodušší bude prostě ho zkusit použít. Aktivuje se klávesou F8. Lze použít jakoukoliv loď se skokovým pohonem a nějakými energočlánky. Články na návrat domů se v tom sektoru obvykle nějaké válí (někdy i slušné množství). Jo, při skoku doporučuju být alespoň 20 km od hmotnějších objektů (asteroidy, stanice...), protože jinak se rozbije nějaké vybavení.napis wrote: BTW... ten "Novy domov" ako zistim, ci som ho dohral ? Ja to hram uz tak dlho ze si nepamatam ani zaciatok.
Be Quiet! E9 400W, GA-H97-D3H, i7-4790, 2x8GB 1600 DDR3, Zotac GTX1060 6GB, Transcend MTS800 256GiB SSD M2, Seagate 7400.14 2GiB, Dell U2415
-
akceleratory sice funguji jako brany ale skokovym pohonem do nich skocit nemuzes takze za plnohodnotne brany je povazovat nemuzesCubiCubi wrote:Kdepak, do terranských sektorů se dá doletět a akcelerátor lze považovat za bránu. Měl jsem na mysli sektory, kde se opravdu nevyskytují ani brány, ani akcelerátory.Rosta wrote:asi myslel Terranske sektory ve kterych nejsou brany ale orbitalni akceleratory do kterych nejde skocit
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
-
Ahojte.
Neviete ktory idiot vymyslel ulohu nazbierat 235.000 kusov krystalov ?
To uz neni zabava, to je frustrujuca otrocina.

Ja mam cas tak hodinu-dve denne na hranie a tolko kusov nazbierat je na 5 rokov.
Doteraz som v hrach serii X nemusel pouzit ziadny cheat, ale toto je uz prilis.
Kde a ako rychlo zmenim 235.000 na nieco normalne, resp. to uplne vynecham ?
A vobec nechapem, preco mam v hre iba tuto jedinu ulohu ??? Preco mam len HUB plot ? Chcem sa vysrat na HUB plot a riesit ine ulohy. Prosim poradte.
Diky moc
P.S. Hru hrajem ako "Argonsky patriot"
Neviete ktory idiot vymyslel ulohu nazbierat 235.000 kusov krystalov ?
To uz neni zabava, to je frustrujuca otrocina.

Ja mam cas tak hodinu-dve denne na hranie a tolko kusov nazbierat je na 5 rokov.
Doteraz som v hrach serii X nemusel pouzit ziadny cheat, ale toto je uz prilis.
Kde a ako rychlo zmenim 235.000 na nieco normalne, resp. to uplne vynecham ?
A vobec nechapem, preco mam v hre iba tuto jedinu ulohu ??? Preco mam len HUB plot ? Chcem sa vysrat na HUB plot a riesit ine ulohy. Prosim poradte.
Diky moc
P.S. Hru hrajem ako "Argonsky patriot"
Last edited by napis on Sun, 23. Oct 11, 22:45, edited 1 time in total.
-
asi se taky na to vykaslu staci mi to Teladianium, tahle mise je i duvod proc ted nehraju TC protoze me to proste nebavi, sice jak mi inlander psal na icq ze pouzil cheat a ja tenkrat si rikal ze to dam bez tak ted jsme taky zmenil nazor, mozna ze to pujde pres script editor, nevim
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
-
-
-
Používam to na loďky , které nemůžu koupit , ale jde to použít i na krystaly :
Menu lodi --> c --> s --> Script Editor --> Initiliazition of player ship for Example map --> odmazat 8mý až 14tý řádek --> klikneš na typ lodi(je tam Bourač)--> úplně dole Select Ship Type --> vybereš si dle chuti (u tebe nejlíp s největším cargem) -->klik na 7mém řádku na 1ku --> dole Number --> zadáš počet(Radši víc,stejně to doplní jen do max carga) --> na 7mém řádku klik na Posilovač --> Select ware --> vybereš krystaly --> Entr --> Esc --> Ano --> r --> Entr --> Entr --> zavřeš to a letíš si do Severozápadní mračna pro loďku plnou krystalů

Menu lodi --> c --> s --> Script Editor --> Initiliazition of player ship for Example map --> odmazat 8mý až 14tý řádek --> klikneš na typ lodi(je tam Bourač)--> úplně dole Select Ship Type --> vybereš si dle chuti (u tebe nejlíp s největším cargem) -->klik na 7mém řádku na 1ku --> dole Number --> zadáš počet(Radši víc,stejně to doplní jen do max carga) --> na 7mém řádku klik na Posilovač --> Select ware --> vybereš krystaly --> Entr --> Esc --> Ano --> r --> Entr --> Entr --> zavřeš to a letíš si do Severozápadní mračna pro loďku plnou krystalů

-
-