X Rebirth
Moderator: DJ Die
-
-
no já teda předpokládám, že třídy lodí budou úplně jinak ... vždyť teď je to pěkně pomotaný ... kvůli tomu že systém toho označování je starej od X2 (možná snad od X-Tension .. to nevim) ... k těm skafandrům: mám takový tušení, že ty tam možná ani nezůstanoufanda serie X wrote:Tak mě jeětě napadá, nezdá se vám trochu nepoměr mezi velikostí lodí M5 - M7 + TP, TS a pilota? Taky by ještě mohli upravit skafandry jednotlivejch ras, jestli je teda nechaj v původním počtu a druhu, protože podle všech těch popisů ve hře by asi Boron moc dlouho nepřežil v lidskym skafandru.
edit: ale kdyby tam zůstaly, tak stejně v současným provedení těch různých startů za pseudo-různý postavy je takový nic-o-tobě jako postavě ve hře nevypovídající, že to asi určitě nebude jedna z vážně míněných inovací ... celkově mi to připadá jako malicherná drobnost, že nemají boroni svoje vodni skafandry ...

-
-
-
-
Tak i já se svou troškou do mlýna :
-Multiplayer :
Na jednu stranu by byl ve hře prima pro zpestření stereotypu ve který hra časem upadne. Vesmír by byl dynamičtější ... atd. Souhlasím ale, že klid má něco do sebe a že spousta hráčů v multiplayerech (zamindrákvaná paka) nezajímá nic víc, než jak hru s prominutím kur*it ostatním.
Nehledě na to, že ač řada developerů a adminů o své hře tvrdí, že tam to nejde - tak NA VŠECHNY MP hry se časem objeví cheaty, zneužívání bugů, všelijaké hacky. A to už mě odradilo od řady dobrých MP her.
Ano, i v X jsou cheatovací scripty atd ... ale je jen na vás, zda po nich sáhnete, nikdo tím neotravuje život vám.
A komo nesnesitelně chybí MP ... stále tu má např. EVE
-Ekonomika :
Vážně bych to příliš nekomplikoval, stále je to hra a každý zásah si vyžádá velice rozsáhlé úpravy. Nejsem expert, ale věřím, že udělat opravdu propracovanou ekonomiku, tak mají programátoři na doživotí co dělat. Na druhou stranu ... trochu víc komplexnosti bych uvítal.
-úpakek k mainstreamu :
Toho bych se nebál, řekl bych, že Egosoft dobře ví, že jeho hra nebude kasovním trhákem dobývající pulty prodejen a tak pro něj není stádo tupých zákazníků cílovou skupinou, jako třea pro EA. Místo toho ví, že je nad vodou drží komunita skalních příznivců a míří na ni. Díkybohu.
-Palivo :
To se mi nejeví jako špatný nápad, navíc to tu již ve starších titulech bylo. Nebylo by na škodu ho znovu zavést a ne jen EC na skoky.
-Asteroidy:
Vytěžitelné asteroidy by byly prima. Nedá se argumentovat kapacitou asteroidu v reálu. Ono v X vše běží o dost rychleji
. Možnost asteroid vytěžit, stanici následně složit do TL a hledat nový .... by příjemně osvěžila hru. Já bych měl problém, protože rád stavím komplexy s uzavřeným cyklem, tedy kolem Si asteroidu 
-TL&komodity
Moc rád bych viděl víc komodit a surovin pro těžbu, výrobu a distribuci. Zrovna tak bych uvítal širší uplatnění TL .. než jen ke stavbě stanic. Přímo se mi nabízí například představa plynů jako surovin a TL těžící právě plyny
. Zrovna tak vylepšit těžbu asteroidových polí přes minera. Že to funguje docela nešťastně .. nemusím povídat.
-Rychlost lodí :
Bohužel mě nenapadá jak, ale chtělo by to překopat rychlost. Je na hlavu postavené, když lodě létají v rozsahu řekněme 100-400 metrů za sekundu ! Ve vesmíru ?! Vždyť tam to sviští ve přinejmenším tisících km/h
spíš dokonce desítkách tisíc. Hehe, vždyť Gagarin obletěl zemi za hodinu a tři čtvrtě
.
Tam je bohužel potíž, že jediný způsob který mě napadá, je zvětšit sektory - tedy HW nároky, pak by byl problém u stanic brzdit a vůbec, pohyb by byl problém o střetech s ostatními nemluvě. O manévrovém souboji radši ani nemluvím
. Ale stávající systém se mi prostě jako jedna z mála věcí nelíbí.
-Multiplayer :
Na jednu stranu by byl ve hře prima pro zpestření stereotypu ve který hra časem upadne. Vesmír by byl dynamičtější ... atd. Souhlasím ale, že klid má něco do sebe a že spousta hráčů v multiplayerech (zamindrákvaná paka) nezajímá nic víc, než jak hru s prominutím kur*it ostatním.
Nehledě na to, že ač řada developerů a adminů o své hře tvrdí, že tam to nejde - tak NA VŠECHNY MP hry se časem objeví cheaty, zneužívání bugů, všelijaké hacky. A to už mě odradilo od řady dobrých MP her.
Ano, i v X jsou cheatovací scripty atd ... ale je jen na vás, zda po nich sáhnete, nikdo tím neotravuje život vám.
A komo nesnesitelně chybí MP ... stále tu má např. EVE
-Ekonomika :
Vážně bych to příliš nekomplikoval, stále je to hra a každý zásah si vyžádá velice rozsáhlé úpravy. Nejsem expert, ale věřím, že udělat opravdu propracovanou ekonomiku, tak mají programátoři na doživotí co dělat. Na druhou stranu ... trochu víc komplexnosti bych uvítal.
-úpakek k mainstreamu :
Toho bych se nebál, řekl bych, že Egosoft dobře ví, že jeho hra nebude kasovním trhákem dobývající pulty prodejen a tak pro něj není stádo tupých zákazníků cílovou skupinou, jako třea pro EA. Místo toho ví, že je nad vodou drží komunita skalních příznivců a míří na ni. Díkybohu.
-Palivo :
To se mi nejeví jako špatný nápad, navíc to tu již ve starších titulech bylo. Nebylo by na škodu ho znovu zavést a ne jen EC na skoky.
-Asteroidy:
Vytěžitelné asteroidy by byly prima. Nedá se argumentovat kapacitou asteroidu v reálu. Ono v X vše běží o dost rychleji

-TL&komodity
Moc rád bych viděl víc komodit a surovin pro těžbu, výrobu a distribuci. Zrovna tak bych uvítal širší uplatnění TL .. než jen ke stavbě stanic. Přímo se mi nabízí například představa plynů jako surovin a TL těžící právě plyny

-Rychlost lodí :
Bohužel mě nenapadá jak, ale chtělo by to překopat rychlost. Je na hlavu postavené, když lodě létají v rozsahu řekněme 100-400 metrů za sekundu ! Ve vesmíru ?! Vždyť tam to sviští ve přinejmenším tisících km/h

Tam je bohužel potíž, že jediný způsob který mě napadá, je zvětšit sektory - tedy HW nároky, pak by byl problém u stanic brzdit a vůbec, pohyb by byl problém o střetech s ostatními nemluvě. O manévrovém souboji radši ani nemluvím

-
pekny a dlouhy prizpevek, asi souhlasim s tebou,akorat u te rychlosti ne zcela
je pravda,ze rychlost bych o neco zvysil,ale pri zachovani velikosti sektoru.
asi tak okolo 300-500 pro M3. ostatni asi tak pri stejnem pomeru jako ted.
myslim,ze by se zvysila rychlost hry
cekat nez preletim od brany na stred sektoru u tech vetsich je otrava.
stejne se to da vylesit prez scrypty,tak proc to tam nedat na tvrdo?
mozna by nebylo tez na skodu zaradit nejake delsi ukoly a ne jen let tam a zabij/kup/prodej.
je pravda,ze rychlost bych o neco zvysil,ale pri zachovani velikosti sektoru.
asi tak okolo 300-500 pro M3. ostatni asi tak pri stejnem pomeru jako ted.
myslim,ze by se zvysila rychlost hry
cekat nez preletim od brany na stred sektoru u tech vetsich je otrava.
stejne se to da vylesit prez scrypty,tak proc to tam nedat na tvrdo?
mozna by nebylo tez na skodu zaradit nejake delsi ukoly a ne jen let tam a zabij/kup/prodej.
-
-
Jo, rychlost by se upravit měla, minimálně u M1 a M2, protože ty jsou fakt pomalý. Vlastně celej vemír X se od časů X2: The Threat docela zpomalil, tenkrát ty lodě lítaly ještě celkem rychle (třeba Boron. Barakuda - cca 240 m/s, Split. Mamba - cca 280 m/s; nepamatuju si to přesně, ale mám pocit, že i M1 a M2 lítaly běžně okolo 100 m/s. Samozřejmě favorit - Paranid. Pegas - 1009 m/s). Varianty jsou prostě v tenhle moment dvě - buď zvětšit rychlosti, nebo zmenišit ty největší sektory.
-
-
-
-
Dostali jste posledni newsletter?
What features have been left out from previous series? - Things haven't been left out just because they're hard to develop, rather we've concentrated on bring in gameplay features that are 'cooler'. Previously, for example, it was possible to pilot a capital ship from its bridge. No more. It took many players a long time to get to the point where they would own one and it wasn't a huge amount of fun to fly. If we'd included this, it would have put us back a bit.
To znamena, ze nepujde ovladat velke lode. Bohuzel to je to, co ja ve vsech X hrach delam. Timto pro mne Rebirth ztratil smysl...
What features have been left out from previous series? - Things haven't been left out just because they're hard to develop, rather we've concentrated on bring in gameplay features that are 'cooler'. Previously, for example, it was possible to pilot a capital ship from its bridge. No more. It took many players a long time to get to the point where they would own one and it wasn't a huge amount of fun to fly. If we'd included this, it would have put us back a bit.
To znamena, ze nepujde ovladat velke lode. Bohuzel to je to, co ja ve vsech X hrach delam. Timto pro mne Rebirth ztratil smysl...
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-
Bye Bye Birth... tak toto si premňa posr*li...
CPU: Athlon II 250 MB: GA-Ma770t-ud3p GPU: ATi HD4770 RAM: Patriot 2x1GB DDR3 1600 CL7 HD:Samsung HD502HJ + Silentbox Acutake Darcdisk 2 PSU: Enermax ECO80+ 400W Cooling: Thermalright Venomous X Black, Enermax Magma @5V, Out-take Enermax T.B. Silence
OC: CPU: 3.00 @ 3.7GHz
OC: CPU: 3.00 @ 3.7GHz
-
-
-
no kazdopadne diky plynakovi jsem zjistil ze mi dosel newstler
no ale moc chytry zrvona z neho nejsem jen jsme se jeste dozvedel ze bude neco i z GTA neboli ze budeme moct krast lode coz nevim jak to chcou udelat to jako budeme litat za temi lodemi ve skafandru ci co?
no ale jako napad podle me neni spatny

Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
-
-