[X3] Misja 4
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3] Misja 4
GRA X3 REUNION Mam problem wygrałem wyścig i wlatuje w sektor ore belt
i nie mogę znaleźć thomusa ma być w wschodniej bramie niedaleko mgławicy ale go tam zbyt nie ma jakieś rady
i nie mogę znaleźć thomusa ma być w wschodniej bramie niedaleko mgławicy ale go tam zbyt nie ma jakieś rady
-
-
-
Pewnie znalazł statek. Był na wschód od monitora.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
-
Wsteczne?Stalovy wrote:Pewnie spojrzał w lusterko.
A tak na poważnie,to wcale nie jest łatwo odszukać ten statek. Ja też trochę polatałem po tym sektorze robiąc tę misję, zanim go znalazłem.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
[ external image ]
[ external image ]
-
-
-
-
-
A po za tym tej thomusa czy jakoś tak nie był we wschodniej bramie w org belt jak wleciałem w zachodnia bramę to był za mną ti to dość daleko za bramą zachodnią i z tą te pytanie
a nie jak niektórzy odpisują na wschodnim monitorze co to osoby które inteligentne czy banda kopiowanych klonów z rozumem żaby
a nie jak niektórzy odpisują na wschodnim monitorze co to osoby które inteligentne czy banda kopiowanych klonów z rozumem żaby
-
-
-
-
reni18 wrote:/.../ na te pytania poszukam odpowiedzi gdzie indziej
bo tu raczej nie mam na co liczyć /.../

Kolejne DN (dziecię neostrady)... [ external image ]
Pa, łosiu... [ external image ]
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
-
reni18 wrote:Boże co za tępaki z tych ludzi szkoda słów lepiej jak by się zamknęli i nic nie paplali
reni18 wrote:To nie są moi koledzy prędzej banda tępaków którzy nie potrafią odpisać na proste pytanie
reni18: ile Ty masz lat? Czy wiesz, co to elementarna zasada dobrego wychowania? Czy wiesz, że na forum obowiązują Cię nie tylko zasady netykiety ale i regulamin forum, zabraniający obrażania innych użytkowników w jakikolwiek sposób? Czy wiesz, że za Twoje postępowanie grozi wydalenie z naszej społeczności?reni18 wrote:(...)a nie jak niektórzy odpisują na wschodnim monitorze co to osoby które inteligentne czy banda kopiowanych klonów z rozumem żaby
Okoliczność łagodząca to przyznanie się do winy i przeprosiny. Mam nadzieję, że szczere. Dlatego daję ostrzeżenie, że jeśli się to powtórzy, zarządcy forum wlepią Ci bana.
Na forum jesteś po to aby wymieniać się informacjami, poznawać innych ludzi. Nie tolerujemy tu chamstwa i obrażania innych użytkowników. Zapamiętaj to i zachowuj się wobec innych tak, jak chcesz aby oni zachowywali się wobec Ciebie. Pamiętaj, że niektóre wypowiedzi (takie jak powyższe kolegów w reakcji na Twoje zapytanie o misję) nie są całkiem na poważnie i nie godzą w Ciebie osobiście, nie wymagają ostrej riposty i trzeba do nich podejść z przymrużeniem oka. Nikt tu nie dybie na Twoją godność osobistą i Ty jej nikomu nie staraj się odbierać. Swoje problemy osobiste pozostaw poza forum zanim tu wejdziesz, nie powinny mieć one wpływu na Ciebie gdy piszesz na forum. To tyle ode mnie w tym temacie.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.