X3-názory a reakce
Moderator: DJ Die
-
-
Hmm, mne to do bran necouva. Ale je fakt, ze nepouzivam autopilota. Je rychlejsi tam skocit jumpdrivem nez letet autopilotem 

Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-
Já teď zase řeším jiný problém...Dostal jsem pod stromeček TrackIR 4 Pro, tedy hlavně kvůli IL-2 Strurmovik, jedná se o vektorové rozhlížení v kokpitu pohybem hlavy a chtěl jsem ho použít i v X2 a X3...Sice v téhle hře není přímá podpora technologie TrackIR, ale dá se navolit mouse emulation, tj. základní pohyb v ose x a y, jenomže myš slouží v sérii X pouze k ovládání letu, není možné někde v configu přepnout na pohyb myši v kokpitu??? Nemůžu to nikde najít... 

Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
-
ahoj vsichni,ja nevim, ale po instalaci patche 1.3 se mi rychlost hry zvysila a snizilo se swapovani (mam jen 768MB RAM,zatim). Zvuk mi necuka a zkratilo se nahravani mezi sektorama. spis mi vadi, a to uz delalo predtim, ze na autopilota to lod narve primo do okraje brany - takhle blbe jsem zarval uz asi petkrat.
-
-
Zdravim.
Jsem tady novej a v X-svete jsem od vydani X2. X3 zacnu hrat az dneska pres to ze ji mam doma uz mesic
.
Ale rikal jsem si ze prvni musim poctive dohrat UFO:AfterShock a pockat na Patch 1.3.
Zatim jsem ji spustil ve verzi 1.0 jen abych si ji prohlidl a na moji sestave
"Opteron 144 1800@2700MHz, 1GB Vitesta 600MHz, X800GTo 256MB"
se hybala solidne v pocatecnim sektoru. (nejspise ArgonPrime). Ale opravdu jsem to jen spustil a chili civel kolem.
Po zkusenostech s X2 jsem pocital s tim ze X3 bude jak vynikajici odruda vina. Ihned po staceni je dobre, ale vynikajici je az kdyz se necha nejakou dobu jeste odstat.
Tipuju ze hra bude skvele vyladena po patchi 1.07 zhruba v kvetnu 2006.
Jsem tady novej a v X-svete jsem od vydani X2. X3 zacnu hrat az dneska pres to ze ji mam doma uz mesic

Ale rikal jsem si ze prvni musim poctive dohrat UFO:AfterShock a pockat na Patch 1.3.
se hybala solidne v pocatecnim sektoru. (nejspise ArgonPrime). Ale opravdu jsem to jen spustil a chili civel kolem.

Po zkusenostech s X2 jsem pocital s tim ze X3 bude jak vynikajici odruda vina. Ihned po staceni je dobre, ale vynikajici je az kdyz se necha nejakou dobu jeste odstat.
-
No, prdim na autopilota, jedine jumpdrive. Ale po pravnich asi 20 hodinach musim rict - ZLATY X2 !!! Myslel jsem,ze me hra ohromi, asi jsem cekal trochu vetsi revoluci.
Jinak na A64 3200+, 768 MB RAM, GeForce 6600GT, deska s nForce ultra mi to beha jak po masle. Teda az na tu pamet, to chce jeste trochu pridat.

-
Dobrý, máme tu vinaře s věšteckými sklony...Po zkusenostech s X2 jsem pocital s tim ze X3 bude jak vynikajici odruda vina. Ihned po staceni je dobre, ale vynikajici je az kdyz se necha nejakou dobu jeste odstat.

Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
-
Clovece, nadherne receno. Tato hra skutecne jeste musi poradne dozrat. Ovsem v kvetnu bude sotva 1.05 a to jeste za hezkeho pocasi... Ostatne X2 1.05 slibuji uz vice nez rok...xxxeen wrote:Zdravim.
Jsem tady novej a v X-svete jsem od vydani X2. X3 zacnu hrat az dneska pres to ze ji mam doma uz mesic.
-
Takže pánové, nějak jsem to nevydržel a nainstaloval patch 1.3...Po testování nechápu vaše problémy s autopilotem, létal jsem zkusmo jenom s ním, k žádnému couvání ani rozbití o bránu nedošlo...Absolutně bez problémů, navíc se opět zlepšil výkon...
Jediná věc, která mi obecně vadí na sérii X, je nemožnost přistávat na planetách, v X3 jsem ji natvrdo očekával, dost to kazí atmosféru...
Nechci nic ve stylu Frontiera, ale forma planetární interakce Freelancera by podle mne byla určitě schůdná...

Jediná věc, která mi obecně vadí na sérii X, je nemožnost přistávat na planetách, v X3 jsem ji natvrdo očekával, dost to kazí atmosféru...

Nechci nic ve stylu Frontiera, ale forma planetární interakce Freelancera by podle mne byla určitě schůdná...
-
Ja se s chybami autopilota taky nesetkal. Ale uprimne, hra byla pro mne plynulejsi v 1.2.01. Nevim a nechapu proc skoro do vsech sektru nasrali dalsich +1000 asteroidu. Nechapu, proc se mi Ore Belt jednou hybe v pohode a podruhe to jede na 1 FPS, kdyz to predtim v 1.2.01 nedelalo. Nechapu, proc najednou pouziti PSG, MD ci ID hru zpomali na nehratelnou, kdyz v 1.2.01 to taky nedelalo. Nechapu, proc kdyz mam shadery na high, tak stejne z lodi zmizely ty hezke odlesky planet na trupu (komu se nelibily, mohl si dat shadery na medium). Nechapu, proc stale u misi nevim, zda na ni mam kvalifikaci ci ne (jako ze v 90% transportnich mi to rika, ze nemam). Nechapu, proc tam dali nove zbrane (PBE a Flak kanony), jejich dostrel je smesny a jsou tudiz nepouzitelene. Nechapu, proc, kdyz do X2 existuje tolik skriptu od fanousku, neni v X3 ani jediny. No a to je zhruba vse. Sam cekam na 1.4 patch, ale stejne uz jsem ve stadiu, kdy toho neni moc co delat.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-
Jojo, patch 1.02.01 je proste lepsi. Na tom se shodneme vsichni. A ted k detailum. Nejaky genius si myslel, ze je malo asteroidu. Pak ale hra byla moc pomala a tak upravili shadery a tam zmizely odlesky. Proc jednou to jede a podruhe ne sma nechapu. Nove zbrane tam dat museli aby se nereklo, ze nepridavaji nic jineho a jsou nahovno prave proto, aby si nerozesrali drive navrzenou rovnovahu sil. Ja uz mam z patche 1.4 strach. Ovsem pokud vyjde dobre prozraly tak v breznu/dubnu, tak to bude jedine dobre. Ale patch 1.3 byl priserne uspechana zalezitost a taky to dle toho dopadlo. Libi se mi ty diskuze u patche. Na prvnich peti strankach je to "DIky egosofte - super darek pod stromecek". O par stranek dal uz se zacinaji ozyvat prvni hlasy a ke konci je to smrst nadavekplynak wrote:Ja se s chybami autopilota taky nesetkal. Ale uprimne, hra byla pro mne plynulejsi v 1.2.01. Nevim a nechapu proc skoro do vsech sektru nasrali dalsich +1000 asteroidu. Nechapu, proc se mi Ore Belt jednou hybe v pohode a podruhe to jede na 1 FPS, kdyz to predtim v 1.2.01 nedelalo. Nechapu, proc najednou pouziti PSG, MD ci ID hru zpomali na nehratelnou, kdyz v 1.2.01 to taky nedelalo. Nechapu, proc kdyz mam shadery na high, tak stejne z lodi zmizely ty hezke odlesky planet na trupu (komu se nelibily, mohl si dat shadery na medium). Nechapu, proc stale u misi nevim, zda na ni mam kvalifikaci ci ne (jako ze v 90% transportnich mi to rika, ze nemam). Nechapu, proc tam dali nove zbrane (PBE a Flak kanony), jejich dostrel je smesny a jsou tudiz nepouzitelene. Nechapu, proc, kdyz do X2 existuje tolik skriptu od fanousku, neni v X3 ani jediny. No a to je zhruba vse. Sam cekam na 1.4 patch, ale stejne uz jsem ve stadiu, kdy toho neni moc co delat.

-
S horší plynulostí nesouhlasím, mně nikdy v Ore Belt fps takhle razantně nespadlo...Odlesky planet na povrchu lodi mne trápí ze všeho nejmíň, jinak nové zbraně stojí opravdu za houby a v otázce misí máš taky pravdu...
Hodnocení na základě úsudku jiných lidí je opravdu zvláštní přístup, i když budou mít ostatní pravdu...Taky jsem tu četl o problémech s autopilotem, pak jsem si vše sám vyzkoušel a podobné exscesy jsem nezaznamenal...Není nad vlastní zkušenost... 

Mám dojem, že si psal o svém testování na verzi 1.2.01, jak můžeš hodnotit nový patch...Jojo, patch 1.02.01 je proste lepsi. Na tom se shodneme vsichni

-
Patch 1.3 jsem mel na stolnim PC a projevilo se mi to zpomalenim. Autopilot byl OK. Na Notebook si to nedam.GiordannoG wrote:Mám dojem, že si psal o svém testování na verzi 1.2.01, jak můžeš hodnotit nový patch...Jojo, patch 1.02.01 je proste lepsi. Na tom se shodneme vsichniHodnocení na základě úsudku jiných lidí je opravdu zvláštní přístup, i když budou mít ostatní pravdu...Taky jsem tu četl o problémech s autopilotem, pak jsem si vše sám vyzkoušel a podobné exscesy jsem nezaznamenal...Není nad vlastní zkušenost...
-
No jak myslíš Tycho, já s verzí 1.3 problémy nemám...S tím zpomalením na tvém PC se mi to nějak nezdá, jde o problémy ve všech sektorech?
-
Giordanno, dela to zejmena Ore Belt, Savage Spur apod. A ma to SPOUSTA lidi a je uplne jedno, jaky maji pocitac. Proste ten patch je zmrvenej, protoze nejakeho inteligenta napdalo "vylepsit" sektory.
Co se tech odlesku tyce, tak mne to teda stve. Koupil jsem si hru a bylo to tam a fungovalo to a hejbalo se to. A ted nejen, ze to je pryc, ale hra se skube jak svina.
Co se tech odlesku tyce, tak mne to teda stve. Koupil jsem si hru a bylo to tam a fungovalo to a hejbalo se to. A ted nejen, ze to je pryc, ale hra se skube jak svina.
-
Tak já opravdu nevím...Mně se s každým patchem výkon zlepšil, největší rozdíl jsem pocítil ve verzi 1.02.01, o pár fps mi to vyskočilo i v tolik diskutovaném 1.3...Ovladače používám 71.89, sestavu máme stejnou a mám dojem, že nastavení ve hře taky...plynak wrote:Giordanno, dela to zejmena Ore Belt, Savage Spur apod. A ma to SPOUSTA lidi a je uplne jedno, jaky maji pocitac. Proste ten patch je zmrvenej, protoze nejakeho inteligenta napdalo "vylepsit" sektory.

-
No nekdo tvrdi, ze zalezi na tom, jak daleko jsi v pribehu, ze pak si to neco cpe do pameti. Nevim, nevyzam se v tom. Jenom vim, ze Savage Spur je NEHRATELNY. 10 minut mi trvalo, nez to provedlo jump z toho sektoru.
No ale jinak preji vsem zde stastny a vesely novy rok 2006.
No ale jinak preji vsem zde stastny a vesely novy rok 2006.
-
Tak tady je možná zakopaný pes...No nekdo tvrdi, ze zalezi na tom, jak daleko jsi v pribehu, ze pak si to neco cpe do pameti.

-
- Moderator (České)
me tohle dela X2 protoze muj comp je na to dost slaby s cim jsem dal tim hru mi to jede ze by se jim to povedlo i u X3?GiordannoG wrote:Tak tady je možná zakopaný pes...No nekdo tvrdi, ze zalezi na tom, jak daleko jsi v pribehu, ze pak si to neco cpe do pameti.Já nedávno rozehrál novou hru, schválně zkusím nějaký starší save...

Split now give you...AAARRRRGGGHH!