Page 1 of 1

X3: Reunion voor Mac OS opnieuw uitgebracht.

Posted: Mon, 7. Jun 10, 20:17
by X-Warrior B AS
EGOSOFT maakt met genoegen bekend dat Virtual Programming Ltd, haar MAC OS programmeerpartner, X3: Reunion opnieuw uitbrengt. VP Ltd is hard bezig geweest met het herschrijven van de spelcode, ditmaal zonder Cider te gebruiken, waarmee het nu up-to-date is met de laatste versie van het spel. Het goede nieuws voor hen die al X3: Reunion voor de Mac hebben gekocht is dat zij deze nieuwe versie van het spel GRATIS zullen krijgen.

EGOSOFT Managing Director, Bernd Lehahn, zegt het volgende over de uitgave: "We zijn enthousiast dat VP het spel voor de tweede maal heeft overgezet om de ervaring voor onze MAC cliƫntele te verbeteren en op hetzelfde niveau te brengen als Terran Conflict."

"We waren niet blij met de prestaties van X3: Reunion toen Cider werd gebruikt, en veel van onze klanten kennelijk ook niet," zei Virtual Programming CEO Mark Hinton. "Als teken van goede wil hebben we het spel opnieuw opgebouwd als een echte port, die ook een gratis update is voor bestaande klanten. Vanaf vandaag zullen nieuwe X3: Reunion klanten de niet-Cider versie van het spel krijgen."

Systeemvereisten:

Mac OS X: 10.5.8 of hoger
Intel CPU, 2 GHz of sneller
1 GB RAM
GeForce 8600, Radeon X1600 of nieuwer 128MB
4GB harde schijfruimte
Internetverbinding voor productregistratie

Voor meer informatie over X3: Reunion voor de Mac en VP Ltd, klik hier.