X3 - hvordan går det?

Moderators: Augustini, ncmohr

tass_bur
Posts: 361
Joined: Sat, 14. Feb 04, 17:13

X3 - hvordan går det?

Post by tass_bur » Sat, 29. Oct 05, 09:19

Bare af ren interesse, hvor mange har fået X3 og hvordan går det med det?

Hos mig går det laaangsom :P stadig ved at udforske og PRØVE at tjene credits

Orillion
Posts: 269
Joined: Sun, 30. Nov 03, 17:07

Post by Orillion » Sat, 29. Oct 05, 11:08

er snart færdig med at installere. glæder mig til at prøve det.

Bestilte mit fra egosofts webshop. Fik Farnhams legend med.
Processor: Intel I7 3770K @ 4.2 Ghz
Motherboard: Asus P8Z77V-LX
Ram: 16GB Corsair Vegeance ram
GFX: Gigabyte Radeon HD 7950 3GB GDDR5
Harddrive(s): OCZ 120 GB vertex 3 - Western Digital 500 GB

joggedk
Posts: 7
Joined: Tue, 20. Jul 04, 11:34

Post by joggedk » Sat, 29. Oct 05, 17:57

Og hvordan er spillet så??? Har det desværre ikk endnu, men glæder mig allerede.

Har i oplevet nogen problemer med spillet, ligesom man kan læse på de engelske forum?

Orillion
Posts: 269
Joined: Sun, 30. Nov 03, 17:07

Post by Orillion » Sat, 29. Oct 05, 18:02

eneste problem jeg lige havde var at patchen åbenbart ikke virkede som den skulle første gang, for kunne ihvertfald ikke få mit joystick til at virke men hente den så bare igen også virkede det.
Processor: Intel I7 3770K @ 4.2 Ghz
Motherboard: Asus P8Z77V-LX
Ram: 16GB Corsair Vegeance ram
GFX: Gigabyte Radeon HD 7950 3GB GDDR5
Harddrive(s): OCZ 120 GB vertex 3 - Western Digital 500 GB

tass_bur
Posts: 361
Joined: Sat, 14. Feb 04, 17:13

Post by tass_bur » Sat, 29. Oct 05, 20:14

Crashede en gang før jeg fik installeret patchen *SKULLLE lige prøve spillet mens jeg dl den lol* og crashede en gang til med patch...tror nu det var min comp der var ved at hente noget. Men det går den rigtige vej, jeg er pt ved at uddanne en UNI trader som er lvl 5...og så explorer jeg og trader. Kan nemlig ikke finde en sector jeg skal bruge til mission.

Det køre faktisk fint på min bortset fra i SETA ....det har den det lidt skit med.


Er der nogle der har nogle gode tips til at tjene lette credits...eller har fundet nogle hemmeligheder i spillet so far? :)

baron123
Posts: 3
Joined: Fri, 9. Sep 05, 12:41

Re: X3 - hvordan går det?

Post by baron123 » Mon, 31. Oct 05, 09:56

tass_bur wrote:Bare af ren interesse, hvor mange har fået X3 og hvordan går det med det?

Hos mig går det laaangsom :P stadig ved at udforske og PRØVE at tjene credits


X3 er kanon har tjent de førte 4,000,000 credits, spillet køre godt ,god grafik (med mit geforce A6600) har spillet ca 23 timer sammenlagt. :)

baron123
Posts: 3
Joined: Fri, 9. Sep 05, 12:41

Post by baron123 » Mon, 31. Oct 05, 10:13

tass_bur wrote:Crashede en gang før jeg fik installeret patchen *SKULLLE lige prøve spillet mens jeg dl den lol* og crashede en gang til med patch...tror nu det var min comp der var ved at hente noget. Men det går den rigtige vej, jeg er pt ved at uddanne en UNI trader som er lvl 5...og så explorer jeg og trader. Kan nemlig ikke finde en sector jeg skal bruge til mission.

Det køre faktisk fint på min bortset fra i SETA ....det har den det lidt skit med.


Er der nogle der har nogle gode tips til at tjene lette credits...eller har fundet nogle hemmeligheder i spillet so far? :)
ja der er gode credits i Crystals som du kan komme af med til solar power plants. :)

tass_bur
Posts: 361
Joined: Sat, 14. Feb 04, 17:13

Post by tass_bur » Mon, 31. Oct 05, 10:45

Ahh mange tak :) har 2 uni traders pt ...ingen baser ..en mamba raider og mit private trade ship....har dog overvejet om det næste jeg skal have måske skulle være en fabrik af en eller anden art.

php
Posts: 33
Joined: Sun, 22. Feb 04, 15:14

Post by php » Tue, 1. Nov 05, 00:43

jeg har ikke fået det inu , har de af jer der har det , fået det fra egosoft ? , er der nogen der ved hvor man kan læse noget om hvordan man spiller det inden jeg får det ( forhåbentlig på fredag eller mandag ) :)

Conan1
Posts: 329
Joined: Wed, 6. Nov 02, 21:31

Post by Conan1 » Tue, 1. Nov 05, 10:05

Fabrikker er guld værd i denne version - hvis udbudet er det. Så nu kan det betale sig, at bruge tid på at købe dem, og sætte dem sammen i et stort kompleks. Ser ret fedt ud!
Intel i7 quad core, 3200 MHz. Gainward Geforce 770 (4 GB). 8 GB ram.

tass_bur
Posts: 361
Joined: Sat, 14. Feb 04, 17:13

Post by tass_bur » Tue, 1. Nov 05, 14:18

Conan1 wrote:Fabrikker er guld værd i denne version - hvis udbudet er det. Så nu kan det betale sig, at bruge tid på at købe dem, og sætte dem sammen i et stort kompleks. Ser ret fedt ud!
Kunne du uddybe complex building lidt mere? hvordan virker det? skal man have alle fabrikker på sin TL fra starten af eller kan man udvide?.....

tass_bur
Posts: 361
Joined: Sat, 14. Feb 04, 17:13

Post by tass_bur » Tue, 1. Nov 05, 14:20

php wrote:jeg har ikke fået det inu , har de af jer der har det , fået det fra egosoft ? , er der nogen der ved hvor man kan læse noget om hvordan man spiller det inden jeg får det ( forhåbentlig på fredag eller mandag ) :)

Yes har fået det gennem egosoft fik det fredags sammen med en ganske god bog.

Mit bedste bud er at læse denne post : http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=95810

Håber det var sådan noget du kiggede efter

/Tass

baron123
Posts: 3
Joined: Fri, 9. Sep 05, 12:41

Post by baron123 » Tue, 1. Nov 05, 20:53

Hej alle sammen vil bage lige sige at det er dejlig at der er et dansk X-forum. :)

Vil helt sikker kigge ind for at få gode råd og ( forhåbentligt giver gode råd,)

Lige nu har jeg spillet ca 23-26 timer, har sataliter i 17 systemer, gør i handel

Trade Ranking Financier
Combat Ranking Instructor

Nevermor09
Posts: 13
Joined: Sat, 22. Oct 05, 14:36

Post by Nevermor09 » Mon, 14. Nov 05, 15:36

Er for det meste gået amok med den nye freight scanner og police license.
Men 2 wheat farms og et wheat/cloth og argnu/cahoona complex er det da blevet til,,, var lidt sløv med at få lavet en uni trader, men nu er han da lvl 2.

joggedk
Posts: 7
Joined: Tue, 20. Jul 04, 11:34

Post by joggedk » Sun, 20. Nov 05, 13:14

Hej igen, ved ikk om jeg skal bestille spillet. Såvidt jeg har læst det, så er det et rigtig godt spil, men så mit spørgsmål:
Kan min computer klare det???

AMD Athlon XP 2000+
FX5700
1 GB Ram

Locked

Return to “Dansk / Danish X-Forum”