-czy to jest mozliwe?

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
dokladnie u Paranidian wystarczy 3 do szczescia, a u splitów - 1.LongOne wrote: A tak na poważnie: leć do sektora rasy, z którą chcesz się zaprzyjaźnić - wybierz taki gdzie ruch piratów jest możliwie duży. Natłucz piractwa co nieco (już kilka sztuk powinno dać wyniki) a relacje się szybko poprawią.
Oto prawidłowe wejście, formalne powitanie z forumowiczami - inni niech biorą przykładScorpio_pl wrote:Jako ze to moj pierwszy post - mowie wszystkim Dzien dobry/ Dobry wieczor itp
heh, wyluzujcie, nie wszyscy tu jeszcze tak skostnieli i do reszty ze wymagaja specjalnego powitania i nie widomo czego:) Nie po to jest to forum zeby kultuwowac sztuczne konwenanse tylko zeby rozmawiac o grze. Takie jes moje zdanie... no ale ja jestem "techniczny" - wybaczciejacek i zybi wrote:Jako stare konie które zabierają kompa synom bardzo dziękujemy za trafne odpowiedzi i pozdrawiamy wszystkich szanownych i szanowanych forumowiczów
nie tylkoadam00 wrote:Oczywiście, że odmienne, tyle tylko, że wystarczy już "Wróg czegoś tam" żeby móc zadokować, a wyższe rankingi to już się robi chyba tylko dla sportu