How to make X3AP use new .XSP ships in game ?

The place to discuss scripting and game modifications for X³: Terran Conflict and X³: Albion Prelude.

Moderators: Moderators for English X Forum, Scripting / Modding Moderators

Post Reply
Chazaldrin61
Posts: 2
Joined: Sat, 28. Apr 18, 22:02

How to make X3AP use new .XSP ships in game ?

Post by Chazaldrin61 » Sat, 5. May 18, 13:19

I dusted off X3 AP and added some of the XSP ships using the Plugin Lite. They are all purchasable and work but the AL is not using them, just me....

I have searched the forum for hours looking for a script to make the AL use all available ships, Can someone post me a link please? Thanks Much

User avatar
X2-Illuminatus
Moderator (Deutsch)
Moderator (Deutsch)
Posts: 20856
Joined: Sun, 2. Apr 06, 16:38

Post by X2-Illuminatus » Sat, 5. May 18, 17:47

AL = AI? If so, you need to edit the jobs file and add entries which use your new ships.
Besteht Interesse an einem Nopileos-Hörbuch?

Farnhams Legende und Nopileos als E-Books!

"People who think they know everything are a great annoyance to those of us who do." - Isaac Asimov

"If it's not impossible, there must be a way to do it." - Sir Nicholas Winton

Chazaldrin61
Posts: 2
Joined: Sat, 28. Apr 18, 22:02

Post by Chazaldrin61 » Sat, 5. May 18, 21:45

Thank you, I think the edit is a bit over my head. I was hoping there was a script or something with some click choices.

<S> Salute

Post Reply

Return to “X³: Terran Conflict / Albion Prelude - Scripts and Modding”